x تبلیغات
شرکت مهاجرتی هومان ویزا

ویزای دورکاری یا ویزای دیجیتال نومَد چیست؟

ویزای دورکاری یا ویزای دیجیتال نومَد چیست؟

دیجیتال نومد به چه کسی گفته می شود؟

ویزای دورکاری یا ویزای دیجیتال نومد (ویزای کوچ گردی) یکی از انواع ویزای کاری برای مهاجران است، که در برخی کشورها برای مهاجران صادر می شود. به افرادی که در کشورهای خارجی از طریق دورکاری فعالیت می کنند، کوچ گرد دیجیتال یا دیجیتال نومد گفته می شود.

با کارشناسان شرکت مهاجرتی هومان ویزا در ارتباط باشید.

مهاجران می توانند با اخذ ویزای دورکاری برای شرکت های متقاضی از دور و بدون نیاز به حضور در محل کار، به اشتغال بپردازند. هدف از صدور ویزای دیجیتال، جذب نیروی کار «بسیار ماهر» است. متقاضیان با داشتن ویزای دیجیتال نومد می توانند در کشور مقصد اقامت داشته باشند و کار کنند به شرط اینکه در بازار کار محلی وارد نشوند و مستقل از کارفرمایان محلی کار کنند.

در واقع برای افرادی که از فناوری برای کار از راه دور و بدون حضور در محل استفاده می کنند، ویزای دیجیتال نومد صادر می شود. ویزای دیجیتال نومد به افرادی که در کشورهای خارجی اقامت دارند، اجازه ی کار از راه دور را می دهد. همچنین متقاضیان با داشتن ویزای دیجیتال نومد اجازه ی کار برای کارفرمایان و شرکت های محلی را نخواهند داشت.

زمان و مکان کسب و کار دیجیتال نومدها محدودیتی ندارد و آنها می توانند در هر مکان و زمانی به صورت آنلاین به کار خود بپردازند و از طریق دورکاری کسب درآمد کنند.

بهترین کشورها برای اخذ ویزای دورکاری (دیجیتال نومد) کدامند؟

افرادی که از طریق دورکاری کسب درآمد می کنند و شغل آنها به مکان خاصی وابسته نیست، می توانند به عنوان دیجیتال نومد به کشور مورد علاقه خود مهاجرت کنند. برخی از بهترین کشورها که برای متقاضیان ویزای دورکاری یا ویزای دیجیتال نومد را صادر می کنند، عبارتند از:

1- تایلند

2- آلمان

3- کاستاریکا

4- جمهوری چک

5- نروژ

6- پرتغال

7- مکزیک

8- استونی

9- گرجستان

10- دانمارک

11- استرالیا

12- کانادا

13- سوئیس

14- هلند

15- سنگاپور و....

کشور تایلند براساس معیارهای تعیین شده توسط Club Med به عنوان برترین کشور دنیا برای دیجیتال نومد شناخته می شود.

آیا برای دورکاری در کشور خارجی نیاز به اخذ ویزا است؟

اگر متقاضی بیش از مدت زمان اعتبار ویزای توریستی در کشور مقصد اقامت داشته باشد، در صورت واجد شرایط بودن، باید اقدام به اخذ ویزای دیجیتال نومد یا ویزای دورکاری نماید. شرایط اخذ ویزای دیجیتال نومد با توجه به قوانین کشور مقصد متفاوت است، اما با اخذ این ویزا در تمام کشورها یک وجه اشتراک وجود دارد، اینکه دارندگان این ویزا اجازه ی کار برای کارفرمایان محلی را نخواهند داشت.

آیا دیجیتال نومدها برای دور کاری مالیات پرداخت می کنند؟

یکی از سوالات مهم در زمینه ی دورکاری در خصوص پرداخت مالیات توسط دیجیتال نومدها است. آیا دیجیتال نومدها که اجازه ی دورکاری دارند، باید مالیات پرداخت کنند؟

پرداخت مالیات توسط دیجیتال نومدها به قوانین مالیاتی کشور مقصد بستگی دارد و هر کشور قوانین خود را در این خصوص اعمال می کند. مثلا در صورتی که در کشور کانادا دیجیتال نومد هستید، اگر در هر سال مالیاتی، 183 روز در این کشور حضور نداشته باشید و فاقد دارایی های قابل توجه باشید، مشمول پرداخت مالیات نخواهید بود، اما در این صورت برای متقاضی ویزای دورکاری یا دیجیتال نومد کانادا صادر نمی شود.

مزایای دیجیتال نومد چیست؟

مزایای اخذ ویزای دیجیتال نومد و دورکاری عبارتند از:

1- با دورکاری می توانید در جایی که آزادی بیشتری دارید، در هر زمان و مکانی کار کنید.

2- دیجیتال نومدها می توانند در حالی که به مکان های مختلف دنیا سفر می کنند به کار خود بپردازند و آشنایی با فرهنگ های کشورهای مختلف را تجربه کنند.

3- به دلیل دسترسی گسترده به وای فای انجام کار آنلاین در همه جای دنیا فراهم شده است.

4- ارتباط با مسافران دورکار، دیجیتال نومد را با فضای کار جمعی، راه های کنترل هزینه زندگی و غیره آشنا می کند.

5- دیجیتال نومدها با دورکاری، از فضای کاری خسته کننده، از پشت میز نشستن های طولانی و استرس های محیط کار رها می شوند.

معایب کار به شیوه ی دیجیتال نومد چیست؟

درست است کسب درآمد از طریق دورکاری مزایایی دارد، اما اشتغال به کار از راه دور برای دیجیتال نومدها معایب و مشکلاتی نیز به همراه دارد، که عبارتند از:

1- هزینه های سفر: دیجیتال نومدها به دلیل جا به جایی مداوم باید هزینه های سنگینی برای سفر و جا به جایی بپردازند و فرصت پس انداز نخواهند داشت، از این رو پرداخت هزینه های سفر یکی از معایب دورکاری به شیوه ی دیجیتال نومد است.

2- دلتنگی برای خانواده و دوستان: دیجیتال نومدها به دلیل سفرهای پی در پی از خانواده ی خود دور می شوند و از این رو ممکن است برای دوستان و بستگان خود احساس دلتنگی کنند.

3- کم شدن انگیزه ی کاری: کار کردن با همکاران به صورت حضوری در فضاهای اشتراکی به افزایش تمرکز، رقابت و انگیزه ی کاری نیروی کار کمک بسزایی می کند. از این رو ممکن است گاهی افراد دورکار انگیزه ی خود را برای کار از دست بدهند.

4- کار کردن در چند منطقه ی زمانی: یکی از مشکلات دورکاری اختلاف ساعت محل اقامت دیجیتال نومد با محل اقامت کارفرما می باشد. بنابراین برنامه ریزی برای انجام کار برای دیجیتال نومدها دشوار خواهد شد.

چگونه به یک دیجیتال نومد تبدیل شویم؟

دیجیتال نومدها به صورت مستقل از مکان کار می کنند و افرادی که قصد دارند یک دیجیتال نومد باشند، باید بتوانند کسب و کاری را مستقل از مکان راه اندازی کنند. دیجیتال نومدها به شیوه های زیر کار می کنند:

* کارمند دورکار: کارمند دورکار باید به یک شرکت متعهد باشد.

* فریلنسر: فریلنسرها می توانند بدون تعهد به شرکت ها دورکاری نمایند.

* کارآفرینان دورکار

درآمد دیجیتال نومدها چقدر است؟

درآمد دیجیتال نومدها بستگی به نوع کسب و کار آنها دارد، اگر به عنوان یک کارمند دورکار مشغول به کار باشند، حقوق آنها به اندازه ی یک کارمند معمولی است. در صورتی که دیجیتال نومد به عنوان یک فریلنسر کار کند، به دلیل سطح بالای دامنه ی کاری، فریلنسرها با توجه به مهارت های خود می توانند درآمد بیشتری کسب کنند، اما ممکن است گاهی اوقات نیز به دلایلی موفق به کسب درآمد نباشد.

کارآفرینان به دلیل استفاده از دارایی ها و سرمایه های خود، ظرفیت بیشتری برای کسب درآمد از طریق دورکاری خواهند داشت، از این رو درآمد آنها از فریلنسرها و کارمندان دور کار بیشتر است.

 

ویزای استارت آپ کانادا چیست؟

ویزای استارت آپ کانادا چیست؟

کانادا کشوری پیشرفته و صنعتی در شمال قاره ی آمریکای شمالی است که به دلیل رشد و توسعه ی اقتصادی و امکانات رفاهی فراوان از جمله ارائه خدمات درمانی و پزشکی مناسب، داشتن نظام آموزشی با کیفیت بالا و غیره، افراد بسیاری در سراسر دنیا متقاضی مهاجرت و اقامت دائم در این کشور هستند.

با کارشناسان شرکت مهاجرتی هومان ویزا در ارتباط باشید.

برای مهاجرت به کانادا می توان از راه های مختلفی اقدام نمود که متقاضیان با توجه به شرایط و هدف خود از مهاجرت به این کشور یکی از این روش ها را برای مهاجرت و اخذ اقامت انتخاب می کنند.

مهاجرت به این کشور از طریق تحصیل، کار، سرمایه گذاری، کارآفرینی و غیره امکان پذیر می باشد و متقاضی با اخذ ویزای مربوطه می تواند اجازه ی اقامت این کشور را به دست آورد.

صدور ویزای استارت آپ کانادا برای کارآفرینان

یکی از روش های مهاجرت به این کشور اخذ ویزای استارت آپ کانادا است.

سرمایه گذاران خارجی که دارای طرح ها و ایده های جدیدی برای کسب و کار هستند، می توانند با سرمایه گذاری در این کشور بستری مناسب برای اقامت را برای خود فراهم کنند. ویزای استارتاپ کانادا برای سرمایه گذاران و کارآفرینان خارجی صادر می شود که می خواهند ایده های خلاقانه و جدید خود را در کشور کانادا اجرا کنند.

مدارک اخذ ویزای استارت آپ کانادا

مهمترین مدارکی که برای اخذ ویزای استارت آپ کانادا باید ارائه شود، شامل:

* ارائه مدرک زبان آیلتس با نمره ی حداقل 5

* پاسپورت معتبر

* نامه ی ساپورت

* تعهد نامه

* داشتن حداقل یک سال تحصیلات دانشگاهی

* عدم سوء پیشینه و هر گونه مشکل پزشکی که موجب منع ورود به کانادا باشد.

* مدارک اثبات تمکن مالی برای پرداخت هزینه های زندگی در کانادا به مدت یک سال

مراحل اخذ ویزای استارت آپ کانادا

در مرحله ی اول سرمایه گذار باید یک ایده ی تجاری خلاقانه و جدید داشته باشد و ایده مورد نظر باید بر پایه تکنولوژی و در مقیاس جهانی طراحی شود، سپس سرمایه گذار باید یک بیزینس پلن (طرح کسب و کار) قوی بنویسد. پس از نوشتن بیزینس پلن، طراح باید ایده ی خود را به یک سازمان حامی مانند صندوق های سرمایه گذاری کارآفرینی و غیره ارائه نماید. پس از تایید طرح و توافق با سازمان حامی، نامه ساپورت از سوی سازمان صادر می شود و سازمان حامی، نامه ی ساپورت و تعهدنامه را برای اداره ی مهاجرت ارسال می کند، پس از این متقاضی می تواند برای اخذ ویزای استارت آپ کانادا اقدام نماید.

* از مهمترین شرایط اخذ ویزای استارت آپ پس از تایید طرح توسط سازمان حامی و ارسال نامه ی ساپورت و نامه ی تعهد، داشتن مدرک زبان معتبر انگلیسی یا فرانسه با کسب نمره ی قابل قبول است، چرا که کانادا یک کشور دو زبانه است و مردم به زبان انگلیسی و یا فرانسه صحبت می کنند. متقاضی باید به زبان انگلیسی یا فرانسه در سطح CLB5 تسلط داشته باشد. در صورت عدم کسب نمره ی قابل قبول، درخواست اخذ ویزای استارت آپ کانادا رد خواهد شد.

* همچنین متقاضی که صاحب ایده ای نو برای راه اندازی کسب و کار در کانادا است، باید دارای تمکن مالی برای پرداخت هزینه های زندگی در کشور کانادا حداقل به مدت یک سال باشد و مقدار این سرمایه بستگی به تعداد اعضای خانواده ی متقاضی دارد.

* سرمایه گذار باید مالک حداقل ۱۰درصد از سهام شرکت و کسب و کار باشد. همچنین کلیه موسسان باید حداقل 50 درصد سهام را در اختیار داشته باشند. در این صورت 5 نفر می توانند به عنوان موسسان و اعضای اصلی کسب و کار درخواست ویزا نمایند.

نامه ساپورت برای استارت آپ کانادا چیست؟

همان طور که گفته شد برای اخذ ویزای استارت آپ کانادا متقاضی باید پس از نوشتن بیزینس پلن و طرح تجاری خود آن را به سازمان های حامی برای دریافت نامه ی حمایت از سرمایه گذاران ارائه دهد و در صورت تایید طرح و ایده ی متقاضی از سوی سازمان حامی، نامه ی ساپورت برای مجری طرح ارسال می شود و سازمان حامی با ارسال این نامه موافقت و علاقه ی خود را برای ساپورت از طرح مورد نظر اعلام می کند. همچنین سازمان حامی یک نامه ی ساپورت نیز برای اداره ی مهاجرت ارسال می کند.

تعهدنامه استارت آپ کانادا چیست؟

سازمانی که نامه ساپورت را برای متقاضی صادر می کند، همزمان تعهدنامه را برای اداره ی مهاجرت ارسال می کند. در تعهدنامه اعضای گروه، ایده و طرح مورد نظر را مشخص می کنند و نامه ی تعهد شامل اطلاعاتی در خصوص توافق بین متقاضی طرح و سازمان سرمایه گذار است.

کدام سازمان های کانادایی از استارت آپ ها حمایت می کنند؟

برنامه ی استارتاپ کانادا با هدف جذب کارآفرینان خارجی برای راه اندازی کسب و کار در این کشور است. متقاضی باید بتواند دولت کانادا را برای پذیرش طرح تجاری خود متقاعد کند تا بتواند موفق به اخذ ویزا و اجازه ی کار در این کشور شود. سازمان های حمایت کننده از استارت آپ ها به سه دسته تقسیم می شوند:

1- اینکیوبیتر‌

2- انجل اینوستر‌ 

3- ونچر کپیتالیست‌ 

ایده و طرح استارت آپ کانادا باید چه ویژگی هایی داشته باشد؟

کسانی که دارای ایده و طرح تجاری برای راه اندازی کسب و کار در کشور کانادا هستند، می توانند در صورت واجد شرایط بودن، اقدام به راه اندازی کسب و کار و اخذ ویزای استارت آپ بنمایند. ایده و طرح کسب و کار باید دارای سه شرط اصلی باشد:

1- طرح تجاری باید نوآورانه و خلاقانه باشد.

2- طرح تجاری باید ایجاد اشتغال نماید.

3- طرح تجاری باید قابلیت رقابت داشته باشد.

اعضای استارت آپ کانادا چه کسانی هستند؟

اعضای استارت آپ به دو دسته تقسیم می شود:

* اعضای کلیدی، کسانی که عضو جدا نشدنی استارت آپ هستند و در صورت عدم حضور آنها پیشرفت پروژه ی استارت آپ با مشکل مواجه خواهد شد، مانند طراح ایده ی تجاری. در صورتی که پرونده اعضای کلیدی پروژه رد شود، پرونده ی افرادی که در تعهدنامه ذکر شده‌ اند نیز رد خواهد شد.

* اعضای غیر کلیدی، کسانی هستند که حتی بدون حضور آنها پروژه ی استارت آپ قابل اجرا خواهد بود و حضور آنها در اجرای پروژه ضروری نیست، مانند مدیر بازاریابی پروژه

ورک پرمیت کانادا چیست؟

ورک پرمیت کانادا مجوزی است که به دارنده ی آن اجازه ی کار در این کشور را می دهد. ورک پرمیت این امکان را به متقاضی می‌ دهد تا بتواند به عنوان یک کارآفرین در توسعه کسب و کار خود در کانادا مشغول به کار شود.

مجوز ورک پرمیت کانادا دارای اعتبار یک ساله و قابل تمدید است و برای کسانی صادر می شود، که تعهد نامه و نامه ساپورت از یکی از سازمان های حامی دریافت کرده باشند. متقاضی باید پیش از درخواست اقامت دائم ابتدا برای اخذ ورک پرمیت کانادا اقدام کند.

 

 

 

مهاجرت به کانادا از طریق ورک پرمیت

 مهاجرت به کانادا از طریق ورک پرمیت

کانادا یکی از کشورهای مهاجر پذیر در زمینه ی شغلی است و افراد خارجی می توانند با داشتن شرایط لازم که از سوی اداره ی مهاجرت این کشور تعیین شده است، برای مهاجرت از طریق کار اقدام کنند و با اخذ ویزای کاری کانادا به این کشور مهاجرت کرده و اقامت موقت یا دائم دریافت کنند. اما مهاجرت کاری به کانادا کار چندان ساده ای نیست و متقاضی باید پروسه ی اخذ ویزا و اجازه ی کار را طی کند و مجوزهای لازم برای اشتغال در این کشور را دریافت کند تا در صورت واجد شرایط بودن، اجازه ی اقامت و کار در کانادا به او داده شود. یکی از روش های مهاجرت کاری به کانادا از طریق اخذ مجوز ورک پرمیت است.

با کارشناسان شرکت مهاجرتی هومان ویزا در ارتباط باشید.

ورک پرمیت کانادا چیست؟

ورک پرمیت کانادا مجوز کتبی برای اشتغال نیروی کار خارجی است، که از طریق اشتغال به کار به این کشور مهاجرت کرده است. در واقع برای اینکه افراد خارجی بتوانند در این کشور کار کنند، برای آنها مجوز کار ورک پرمیت صادر می شود.

مدت اعتبار ورک پرمیت کانادا با توجه به شرایط و تخصص شغلی متقاضی به مدت یک تا سه سال است و پس از پایان اعتبار، در صورتی که متقاضی همچنان مشغول به کار باشد، قابل تمدید خواهد بود.

انواع ورک پرمیت کانادا

ورک پرمیت کانادا دارای دو نوع است که با توجه به مدت زمان اقامت متقاضی، نوع کار و تخصص و غیره یکی از انواع آن برای متقاضی صادر می شود.

1- ورک پرمیت آزاد (open work permits)

2- ورک پرمیت بسته (open work permits) یا مجوز کاری مخصوص کارفرما

1- ورک پرمیت آزاد کانادا (open work permits)

ورک پرمیت آزاد (open work permits) یک نوع مجوز کاری کانادا است که دارنده ی آن ملزم به کار برای کارفرمای خاصی نمی باشد و برای دریافت آن نیازی به داشتن پیشنهاد شغلی از سوی کارفرما (جاب آفر) نیست. متقاضی با داشتن ورک پرمیت آزاد می تواند برای هر کارفرمایی کار کند و در هر شغلی که نیاز باشد، مشغول به کار شود، به جز مشاغلی که فعالیت در آن حوزه برای افراد خارجی ممنوع شده باشد و شغل مورد نظر باید قانونی و مجاز باشد.

ورک پرمیت آزاد برای چه کسانی صادر می شود؟

مجوز ورک پرمیت کانادا برای تمام متقاضیان خارجی صادر نمی باشد و نیروی کار خارجی برای دریافت ورک پرمیت آزاد باید دارای شرایطی باشد.

* متقاضی باید فارغ‌ التحصیل یکی از موسسه‌ های آموزشی مورد تایید کانادا باشد.

* متقاضی باید دانشجوی بین ‌المللی باشد و توانایی پرداخت هزینه‌ های تحصیل خود را نداشته باشد.

* در صورتی که متقاضی باید خاک کانادا را ترک کند، اما در حال حاضر به دلایلی نمی تواند از کشور خارج شود.

* هرگاه اقامت دائمی متقاضی تایید، اما هنوز اجرا نشده باشد.

* متقاضی دارای اقامت موقت کانادا باشد.

* متقاضی کارگر 18 تا 45 ساله باشد.

* هرگاه متقاضی از اعضای خانواده ی شخصی باشد که اقامت دائم درخواست کرده باشد.

* متقاضی همسر شخصی باشد که اقامت کاری اسکیل ورکر کانادا را دارد یا دانشجوی بین ‌المللی است.

* چنانچه متقاضی پناهنده باشد یا درخواست پناهندگی کرده باشد یا از اعضای خانواده ی متقاضی پناهندگی باشد.

* متقاضی همسر شخصی باشد که داوطلب شرکت در برنامه‌ ی آزمایشی مهاجرت آتلانتیک است.

2- ورک پرمیت بسته (CLOSE WORK PERMIT)

ورک پرمیت بسته کانادا (CLOSE WORK PERMIT) برای افرادی صادر می شود که قصد داشته باشند برای کارفرمای خاصی کار کنند و از سوی کارفرمای کانادایی پیشنهاد شغلی دریافت کرده باشند. در ورک پرمیت بسته اطلاعاتی نظیر نوع کار، نام کارفرما، مدت زمانی که قرار است متقاضی کار کند و مکانی که در آن مشغول به کار می شود و غیره درج می شود.

برای اخذ ورک پرمیت بسته، کارفرما باید از اداره ی توسعه و اشتغال کانادا (ESDC)، تاییدیه ارزیابی تاثیر بازار کار (LMIA) را دریافت کند، پس از دریافت مجوز LMIA از سوی کارفرما، کارگر خارجی می تواند برای آن مجوز کار درخواست نماید، همچنین مدت اعتبار این مجوز 6 ماه است و متقاضی باید تا قبل از پایان اعتبار مجوز برای دریافت مجوز کار اقدام کند.

مجوز LMIA یا نامه ی تایید زمانی صادر می شود که شهروند کانادایی برای انجام کار مورد نظر در دسترس نباشد و برای انجام این کار نیاز به استخدام نیروی کار خارجی باشد.

نیروی کار خارجی برای کار از طریق ورک پرمیت بسته کانادا باید دعوت نامه پیشنهاد کار (جاب آفر)، قرارداد کاری معتبر، یک کپی از  LMIAو شماره ی LMIA را ارائه نماید تا از سوی اداره ی مهاجرت برای او مجوز کار ورک پرمیت بسته صادر شود. همچنین نیروی کار خارجی باید بداند با داشتن ورک پرمیت بسته، فقط می تواند برای همان کارفرما و مکانی که برای کار مورد نظر تعیین شده است، کار کند.

شرایط اخذ ورک پرمیت کانادا

* متقاضی باید برای اخذ ویزا به افسر پرونده اطمینان بدهد، که پس از پایان اعتبار ویزا به کشور خود بازمی گردد و قصد اقامت دائم در این کشور را ندارد.

* متقاضی باید مدارکی برای اثبات تمکن مالی خود برای پرداخت هزینه های زندگی در این کشور را ارائه دهد.

* نداشتن سوء پیشینه و سابقه ی کیفری

* مدارک معاینات سلامت پزشکی و اثبات برخورداری از سلامت

* موقعیت شغلی نباید وابسته به کلوپ های شبانه و مراکز غیر قانونی باشد.

مدارک اخذ ورک پرمیت کانادا

مهمترین مدارک برای درخواست صدور ورک پرمیت کانادا عبارتند از:

* مدارک شناسایی مانند شناسنامه و کارت ملی

* پاسپورت معتبر

* دو قطعه عکس جدید

* ارائه مدرک تحصیلی (حداقل دیپلم)

* سابقه ی کار در زمینه ی شغل مورد نظر

* مدارک اثبات تمکن مالی برای پرداخت هزینه ها

* گواهی سوء پیشینه

* رسید پرداخت برای هزینه درخواست ویزا

* مدارک زبان معتبر

آیا برای اخذ ورک پرمیت کانادا نیاز به مدرک زبان معتبر است؟

افرادی که قصد مهاجرت کاری به کشور کانادا را دارند باید به زبان انگلیسی یا فرانسه تسلط داشته باشند. اگر متقاضی از طریق جاب آفر موفق به اخذ ورک پرمیت کانادا شده باشد، در صورتی که در متن قرارداد با کارفرما، داشتن مدرک زبان معتبر با حداقل نمره ی قابل قبول درج شده باشد، متقاضی ملزم به ارائه مدرک زبان معتبر (انگلیسی یا فرانسه) است. اما افرادی که بدون داشتن پیشنهاد شغلی از سوی کارفرمای معتبر اقدام به اخذ ورک پرمیت آزاد می کنند، باید با ارائه ی مدرک زبان معتبر (انگلیسی یا فرانسه) با حداقل نمره ی قابل قبول به افسر پرونده اثبات کند از مهارت و تسلط کافی به زبان رسمی این کشور برای اشتغال به کار برخوردار است.

ویزای همراه ورک پرمیت

یکی از مزایای اجازه ی اقامت در کانادا با ورک پرمیت، امکان دریافت ویزای همراه برای خانواده ی متقاضی است و او می تواند با ارائه مدارک لازم برای خانواده ی خود که شامل همسر، فرزندان زیر 18 سال و والدین یا قیم قانونی هستند، ویزای همراه دریافت کند و از مزایای آن مانند امکان تحصیل رایگان در مدارس دولتی کانادا برای فرزندان زیر 18 سال استفاده کنند.

همچنین همراه دارنده ی ورک پرمیت کانادا می تواند بدون نیاز به جاب آفر و پیشنهاد شغلی از سوی کارفرمای کانادایی، مجوز ورک پرمیت دریافت کند، از این رو اجازه ی کار تمام خواهد داشت.

تفاوت ویزای کار با ویزای ورک پرمیت کانادا چیست؟

ویزای کار کانادا و ویزای ورک پرمیت کانادا هر دو برای متقاضیان کار در کانادا صادر می شود و نیروی کار خارجی با داشتن هر کدام از آنها می تواند در این کشور اقامت داشته باشد و مشغول به کار شود. اما بین ویزای کار و ورک پرمیت کانادا تفاوت هایی نیز وجود دارد.

برای اخذ ویزای کار کانادا، متقاضی بر اساس سیستم EXPRESS ENTRY گزینش می ‌شوند و با 5 سال اقامت در این کشور با ویزای کار می تواند اقامت دائم کانادا را به دست آورد؛ اما با داشتن ویزای ورک پرمیت کانادا متقاضی فقط می‌ تواند در یک شغل مشخص فعالیت کند و نمی ‌تواند برای دریافت اقامت دائم کانادا اقدام نماید.

 

 

 

 

مهاجرت شغلی داروسازان به استرالیا

 مهاجرت شغلی داروسازان به استرالیا

دلایل مهاجرت داروسازان به استرالیا

داروسازی یکی از رشته های پرطرفدار در دنیا است که در برخی کشورهای توسعه یافته موقعیت های شغلی مناسب با حقوق بالا در این زمینه وجود دارد، از این رو مقصد بسیاری از داروسازان در سراسر دنیا است.

با کارشناسان شرکت مهاجرتی هومان ویزا در ارتباط باشید.

همچنین برخی کشورها به دلیل کمبود نیروی کار ماهر در زمینه ی داروسازی، برای جبران کمبود نیروی کار در این حوزه، اقدام به جذب مهاجر می نمایند.

کشور استرالیا یکی از مقصدهای مناسب برای مهاجرت کاری داروسازان است. بازار کار استرالیا با کمبود نیروی کار ماهر در زمینه داروسازی مواجه شده است، از این رو یکی از کشورهای مهاجر پذیر در حوزه ی داروسازی است و داروسازان می توانند با مهاجرت به این کشور، پس از سه سال کار، اقامت دائم استرالیا را به دست آورند.

کمبود داروساز، درآمد بالای داروسازان و امکان اخذ اقامت دائم و تابعیت استرالیا از جمله دلایلی هستند که موجب شده است داروسازان خارجی به این کشور مهاجرت کنند و از مزایای اقامت و کار در این کشور برخوردار شوند.

مراحل مهاجرت داروسازان به استرالیا

مهمترین مراحل مهاجرت داروسازان به استرالیا عبارتند از:

1- تاییدیه ثبت نام در انجمن داروسازی استرالیا (AHPRA)

2- اخذ ویزای کاری 494 (ویزای موقت)

3- شرکت در آزمون شواری داروسازی استرالیا و کسب نمره ی قابل قبول

4- تکمیل دوره تمرین تحت نظارت کارفرما

1- تاییدیه ثبت نام در انجمن داروسازی استرالیا (AHPRA)

داروسازان برای مهاجرت کاری به استرالیا ابتدا باید در انجمن داروسازی استرالیا (AHPRA) ثبت نام کنند. پیش از تایید ثبت نام، سابقه ی کیفری بین المللی متقاضی بررسی می شود و در صورت تایید، اجازه ی ثبت نام در انجمن داروسازی استرالیا داده خواهد شد.

2- اخذ ویزای کاری 494 برای مهاجرت داروسازان به استرالیا

مهمترین شرایط اخذ ویزای کاری 494 عبارتند از:

* متقاضی برای دریافت ویزای 494 استرالیا باید موفق به یافتن شغل مناسب شود و کارفرما باید تاییدیه از سازمان صدور گواهی منطقه را داشته باشد.

* کارفرما و محل کاری که متقاضی انتخاب می کند، باید در منطقه ‌هایی به جز بریزبن، سیدنی و ملبورن باشد.

* شغل متقاضی باید تمام وقت و مرتبط با داروسازی بوده و باید در لیست مشاغل مورد نیاز استرالیا باشد.

* سن متقاضی کمتر از 45 سال باشد.

* ارائه مدرک زبان انگلیسی معتبر مانند آیلتس با امتیاز بالای 7

* گواهی عدم سوء پیشینه

* ارزیابی پزشکی

* متقاضی باید همزمان در انجمن داروسازی استرالیا و درخواست ویزای 494، ثبت نام کند.

متقاضی برای اخذ اقامت و دریافت ویزای 191 باید 3 سال در شغل مورد نظر به صورت تمام وقت فعالیت کرده باشد.

3- شرکت در آزمون شواری داروسازی استرالیا

در این مرحله متقاضی باید در آزمون دانش و آزمون مهارت (شایستگی) که شورای داروسازی استرالیا برگزار می کند، شرکت کند تا دانش و مهارت او بررسی شود. متقاضی باید یک دوره ی کارآموزی را نیز سپری کند.

* داروسازان خارجی که مدرک داروسازی خود را از دانشگاه هایی به جز کشورهای استرالیا، آمریکا، نیوزلند، کانادا، ایرلند و بریتانیا دریافت کرده اند، باید در آزمون ارزیابی دانش علوم دارویی شرکت کنند و موفق به کسب نمره ی قابل قبول شوند.

* داروسازان خارجی که مدرک خود را از دانشگاه های فوق دریافت کرده باشند، باید در آزمون شایستگی (مهارت) شرکت کنند.

4- تکمیل دوره ی تمرین تحت نظارت کارفرما

در این مرحله داروسازان خارجی باید یک دوره ی تمرینی زیر نظر کارفرما بگذرانند. متقاضی پس از طی کردن 75 درصد از ساعات تعیین شده، می توانند در هر یک از آزمون های دانش یا مهارت ثبت نام کنند.

در این آزمون، داروسازان خارجی به صورت شفاهی و کتبی مورد ارزیابی قرار می‌ گیرند.

دوره ی کارآموزی مهاجرت داروسازان به استرالیا

یکی از شرایط مهاجرت کاری داروسازان به استرالیا گذراندن دوره ی کارآموزی به مدت یک سال است و داروسازان خارجی باید در منطقه ای که کارفرما تعیین می کند دوره ی کارآموزی خود را بگذراند و کارآموز باید شغلی را انتخاب کند که در لیست مشاغل مورد نیاز استرالیا باشد.

پس از پایان دوره ی کارآموزی داروسازان خارجی و اخذ گواهی، متقاضی می تواند به عنوان یک داروساز فعالیت نماید.

شرکت در دوره ی کارآموزی داروسازی مزایایی دارد، مانند کار با انواع داروها، یادگیری توزیع دارو و روش نگهداری آن، آشنایی با محیط کار داروسازی و غیره، از این رو گذراندن این دوره برای داروسازان بسیار مفید خواهد بود.

معادل سازی مدرک داروسازی در استرالیا

چنانچه داروساز خارجی قصد مهاجرت به استرالیا را داشته باشد و بخواهد به عنوان یک داروساز در مشاغل مرتبط با این رشته وارد بازار کار استرالیا شود، باید ابتدا مدرک داروسازی خود را معادل سازی کند و اعتبار آن به تایید سازمان های مربوطه برسد.

انجمن دولتی داروسازان استرالیا یکی از سازمان هایی است که معادل سازی مدرک داروسازی را زیر نظر سازمان بهداشت استرالیا انجام می دهد، همچنین اداره VETASSESS نیز یکی از مراکز معادل سازی مدارک فارغ التحصیلان بین المللی است و مدرک تحصیلی متقاضیان را در چهار دسته A، B، C، D تقسیم بندی می کند. مرکز APEC استرالیا وظیفه ی نظارت بر فارغ التحصیلان رشته ی داروسازی را دارد.

اقامت دائم و تابعیت استرالیا برای داروسازان

داروسازانی که قصد اقامت در استرالیا با مهاجرت کاری را دارند، ابتدا با اخذ ویزای 498 اقامت دو ساله ی استرالیا را دریافت می کنند، سپس با اخذ ویزای 190 اقدام به اخذ اقامت دائم استرالیا را نماید.

داروسازان خارجی پس از چهار سال کار و پرداخت بیمه و مالیات می توانند اقدام به اخذ اقامت دائم نماید و پس از آن درخواست پاسپورت و تابعیت این کشور را نماید.

مدارک داروسازان برای مهاجرت به استرالیا

مهمترین مدارک برای مهاجرت داروسازان به استرالیا عبارتند از:

* گذرنامه معتبر

* مدارک شناسایی مانند شناسنامه و کارت ملی

* عکس پاسپورت

* مدرک زبان انگلیسی معتبر مانند آیلتس با حداقل نمره ی ٧

* مدارک ترجمه شده ی پیش دانشگاهی

* مدارک کارشناسی داروسازی و بالاتر (در صورت وجود) با ترجمه ی انگلیسی

* سوابق کاری

* مدارک سلامت پزشکی

* گواهی ازدواج در صورت تاهل

اخذ ویزای همراه

یکی از مزایای مهاجرت کاری داروسازان به استرالیا امکان اخذ ویزای همراه برای خانواده ی متقاضی می باشد. در صورتی که متقاضی متاهل بوده و دارای همسر و فرزند باشد، برای همسر و فرزندان زیر 18 سال وی نیز ویزای همراه صادر می شود و امکان کار و تحصیل رایگان در مدارس دولتی استرالیا برای آنها وجود دارد.

 

 

 

مهاجرت شغلی کادر درمان

 مهاجرت شغلی کادر درمان

امروزه مهاجرت از کشورهای در حال توسعه به کشورهای پیشرفته و صنعتی به دلیل تفاوت سطح کیفیت زندگی و برخورداری از امکانات رفاهی بیشتر در کشورهای مقصد نسبت به کشورهای مبدا، رو به افزایش است و افرادی که دارای تخصص و مهارت در زمینه های مختلف خصوصا مهارت در حوزه های درمان و پزشکی می باشند، برای استفاده از امکانات رفاهی کشورهای پیشرفته به واسطه ی مهارت و تخصص خود اقدام به مهاجرت شغلی و اخذ مجوز کار می نمایند تا بتوانند از این طریق اقامت دائم کشور مقصد را به دست آورند و در حقیقت متقاضیان مهاجرت شغلی قصد دارند با اخذ مجوز کار اقامت دائم کشور مقصد را دریافت کنند.

با کارشناسان شرکت مهاجرتی هومان ویزا در ارتباط باشید.

افرادی که به واسطه ی مهاجرت شغلی اقامت کشور مقصد را کسب می کنند از مزایایی برخوردار هستند که این امر آنها را برای اقدام به مهاجرت و اخذ اقامت ترغیب می کند، از جلمه این مزایا می توان به اخذ ویزای همراه برای خانواده ی متقاضی و اجازه ی تحصیل رایگان فرزندان زیر 18 سال او اشاره نمود، علاوه بر اینکه با داشتن اجازه ی اقامت به واسطه ی داشتن ویزای کاری می توانند از سایر امکانات رفاهی، اجتماعی و تفریحی کشور مقصد نیز استفاده کنند.

همچنین کمبود نیروی کار متخصص در حوزه ی درمان مانند پزشکی، داندانپزشکی، پرستاری، رادیولوژی و غیره و جذب نیروی متخصص کادر درمان و پذیرش مهاجر و اخذ ویزای کاری و در نهایت اقامت دائم برخی کشورهای پیشرفته بسیاری از متخصصان بخش درمان مانند پزشکان و پرستاران را ترغیب به مهاجرت شغلی و دریافت مجوز کار در این حوزه را می نماید.

البته لازم به ذکر است، به دلیل حساس بودن مشاغل مرتبط با کادر درمان اخذ ویزای کاری و مهاجرت شغلی کادر درمان چندان ساده نیست و با سختی هایی همراه است، از جمله اینکه باید مدرک تحصیلی متقاضیان در کشور مقصد معادل سازی شود و مورد تایید قرار بگیرد و متقاضیان باید به زبان رسمی کشور مقصد نیز مسلط باشند تا بتوانند برای تشخیص و درمان بیماران با آنان ارتباط برقرار کنند و متقاضی باید تمکن مالی برای پرداخت هزینه های معادل سازی مدرک و اخذ ویزای کاری و سایر هزینه ها را داشته باشد.

مهاجرت شغلی کادر درمان به فرانسه

به دلیل محدودیت ‌های ارائه ی خدمات بهداشت و درمان در همه ی کشورهای دنیا، ظرفیت دوره ی کارورزی کادر درمان در کشور فرانسه بسیار محدود است و با توجه به مدرک تحصیلی، متقاضی فقط می تواند در بیمارستان های خاصی دوره ی کارورزی را بگذراند.

هر چند که دوره‌ های کارورزی کادر درمان در این کشور به زبان انگلیسی برگزار می شود، اما برای پذیرش متقاضی دوره های کارورزی در بیمارستان ها نیازی به ارائه ی مدرک معتبر زبان انگلیسی نمی باشد.

دوره ی کارورزی کادر درمان چیست؟ دوره کارورزی کادر درمان، دوره ای است متقاضی بر اساس دانش و توانایی های خود داوطلبانه در مراکز پزشکی مانند بیمارستان ها با هدف افزایش مهارت های کاری مشغول به کار می شود. به این ترتیب که متقاضی زیر نظر پزشک متخصص در هفته 4 روز مشغول به کار می شود. طول مدت دوره ی کارورزی کادر درمان 12 ماه است و متقاضی بابت کاری که انجام می دهد حقوقی دریافت نخواهد کرد، اما این امکان وجود دارد که پس از پایان دوره ی کارورزی بتواند در همان مرکز آموزشی استخدام شده و مشغول به کار شود.

پس از پایان دوره ی کارورزی، Certificate به متقاضی اعطا می‌ شود. مدرک کارورزی کادر درمان که از سوی مراکز درمانی کشور فرانسه به متقاضی اعطا می شود در کلیه کشورهای اتحادیه اروپا، کانادا و آمریکا معتبر است و کارورزان با دارا بودن این گواهی می توانند در مراکز درمانی مانند بیمارستان ها مشغول به کار شود.

اجازه ی کار در دوره ی کارورزی کادر درمان: همان طور که گفته شد متقاضی دوره ی کارورزی برای کاری که انجام می دهد حقوقی دریافت نمی کند اما به او 20 ساعت در هفته اجازه ی کار داده می شود که می تواند در زمینه ی درمانی و پزشکی نباشد و متقاضی می تواند در هر زمینه ای مشغول به کار شود و بابت آن حقوق دریافت کند.

همچنین متقاضی برای یافتن شغل مرتبط با کادر درمان در فرانسه، باید به زبان رسمی این کشور در سطح B2  آشنایی داشته باشد.

هزینه و شرایط شرکت در دوره‌ های کارورزی برای کادر درمان در رشته‌ های مختلف مانند پزشکی، دندانپزشکی، پرستاری، رادیولوژی و غیره یکسان است.

اخذ اقامت دائم با مهاجرت شغلی کادر درمان به فرانسه

پس از پایان دوره ی کارورزی کادر درمان و اخذ Certificate به متقاضی 6 ماه اجازه ی یافتن شغل داده می شود و این مدت یک بار دیگر قابل تمدید است. در صورتی که متقاضی موفق به یافتن کار شود، اقامت کاری دریافت خواهد کرد و پس از 3 سال اقامت کاری وی به اقامت دائم تبدیل می شود.

مهاجرت شغلی کادر درمان به کانادا

همان طور که گفته شد متقاضی مهاجرت شغلی کادر درمان مانند پرشکی، پرستاری و غیره باید مدرک خود را در کشور مقصد معادل سازی کرده و به تایید سازمان مربوط برساند تا بتواند ویزای کاری و اجازه ی کار در حوزه ی درمان و پزشکی را دریافت نماید.

متقاضیان برای معادل سازی مدرک خود باید در یک آزمون که از سوی MCCE برگزار می شود، شرکت کنند.

آزمون MCCE دارای دو بخش عملی و تئوری است و متقاضی باید در دوره های 2 تا 4 ساله مرتبط با رشته ی خود در حوزه ی درمان و پزشکی شرکت کند تا بتواند موفق به اخذ ویزای کاری کادر درمان شود.

مزایای مهاجرت شغلی کادر درمان به آمریکا

یکی از کشورهایی که امروزه متقاضیان بسیاری برای مهاجرت شغلی کادر درمان دارد، ایالات متحده آمریکا است. به دلیل مزایای دریافت ویزای کاری و اقامت در آمریکا، موجب شده هر ساله افراد زیادی در سراسر جهان تقاضای اخذ ویزای کاری کادر درمان و اقامت بنمایند. البته به این نکته نیز باید اشاره کرد که جذب مهاجر در حوزه ی درمان و پزشکی در آمریکا با سختگیری انجام شده و به همین دلیل اخذ ویزای کاری برای متقاضیان کادر درمان دشوار است.

از جمله مزایای مهاجرت شغلی کادر درمان می توان به صدور گرین کارت و داشتن امنیت شغلی با درآمد بالا اشاره نمود.

 

 

مهاجرت شغلی چیست؟

 مهاجرت شغلی چیست؟

امروزه افراد زیادی در سراسر جهان تمایل دارند برای داشتن زندگی بهتر و برخورداری از امکانات رفاهی بیشتر به کشورهایی که موقعیت شغلی مناسب تر و امکانات رفاهی بیشتری برای زندگی دارند، مهاجرت نمایند، از این رو متقاضیان باید موفق به اخذ ویزای کاری کشور مقصد شوند تا بتوانند به صورت قانونی در کشور مورد نظر اقامت داشته و اقدام به یافتن شغل مناسب با توجه به تخصص خود بنمایند.

با کارشناسان شرکت مهاجرتی هومان ویزا در ارتباط باشید.

البته متقاضی مهاجرت شغلی باید به این نکته توجه داشته باشد که اخذ مهاجرت شغلی به آسانی امکان پذیر نمی باشد و برخی کشورها قوانین سختگیرانه ای برای جذب نیروی کار مهاجر وضع کرده اند.

اخذ اقامت دائم با ویزای کاری

بسیاری از افرادی که با اخذ ویزای شغلی به کشورهای دیگر مهاجرت می‌کنند، مهمترین هدفی که دارند، اخذ اقامت دائم در کشور مقصد است. با توجه به قوانین کشور مقصد، اگر متقاضیان مهاجرت شغلی به مدت 3 تا 5 سال در این کشور کار کرده و مالیات پرداخت کنند، می‌ توانند برای دریافت اقامت دائم نیز درخواست دهند.

انواع مهاجرت شغلی

متقاضیان مهاجرت شغلی می توانند به سه روش اقدام به مهاجرت نمایند:

1- جاب آفر: مهاجرت شغلی با اخذ دعوت ‌نامه ‌ی شغلی

2- جاب سیکر: مهاجرت شغلی به روش جستجوی کار در کشور مقصد

3- اسکیلد ورکر: مهاجرت شغلی با سیستم امتیازبندی

همان طور که گفته شد افراد می توانند با روش های مختلفی برای مهاجرت شغلی اقدام کنند، اما شرایط مهاجرت با هر یک از روش ها متفاوت است و متقاضی باید با توجه به شرایط، مهارت، تحصیلات و یا سرمایه خود، یکی از روش های مهاجرت شغلی را انتخاب کند.

1- مهاجرت شغلی با اخذ دعوت نامه شغلی (جاب آفر)

جاب آفر رایج ترین و بهترین روش مهاجرت شغلی است، زیرا در این روش متقاضی بر اساس تخصصی که دارد، شغل مناسبی پیدا می‌ کند، از این رو درصد رد درخواست ویزای کاری وی صفر است و متقاضی با داشتن موقعیت شغلی از طرف کارفرمای معتبر کشور مقصد، دلیل قطعی برای کسب درآمد خواهد داشت.

مهاجرت شغلی به روش جاب آفر به صورت دریافت دعوت ‌نامه‌ شغلی از سوی یک کارفرما در کشور مقصد می باشد. متقاضی برای مهاجرت شغلی به روش جاب آفر ابتدا باید به جستجوی شغل مورد نظر خود در کشور مقصد بپردازد، سپس یکی از کارفرمایان کشور مقصد، باید متقاضی را برای موقعیت شغلی مورد نظر انتخاب نماید. در صورتی که متقاضی از سوی کارفرما پذیرفته شد، کارفرما یک دعوت ‌نامه یا تاییدیه‌ پیشنهاد شغلی یا جاب آفر که توسط وزارت کار کشور مقصد، مهر و امضاء شده باشد، ارسال می‌ کند. پس از آن متقاضی با مراجعه به سفارت کشور مقصد و با ارائه تاییدیه پیشنهاد شغلی و سایر مدارک لازم می ‌تواند برای اخذ ویزای شغلی درخواست نماید.

شرایط اخذ ویزای جاب آفر

اصلی‌ترین شرط دریافت ویزای کاری به روش جاب آفر، داشتن یک رزومه قوی است که شامل داشتن شرایط زیر می باشد:

* داشتن حداقل سه تا پنج سال سابقه کاری در زمینه‌ی تخصصی

* داشتن مدرک دانشگاهی یا مدارک فنی و حرفه‌‌ای در زمینه‌ی تخصصی

* داشتن سابقه‌ی بیمه مرتبط با تخصص متقاضی

* سن متقاضی باید بین 25 تا 45 سال باشد.

* داشتن مدرک زبان معتبر که نمره قابل قبول آن توسط کارفرما تعیین خواهد شد.

ابطال ویزای جاب آفر: چنانچه قرارداد کار از طرف کارفرما فسخ شود، ویزای کاری متقاضی که بر اساس موقعیت شغلی مورد نظر اخذ کرده بود نیز باطل خواهد شد و متقاضی مجبور به بازگشت به کشور خود می باشد.

مزایای مهاجرت شغلی به روش جاب آفر

چنانچه متقاضی مهاجرت شغلی موفق به اخذ ویزای کاری جاب آفر شود، برای همسر و فرزندان زیر 18 سال وی نیز اجازه ی اقامت صادر خواهد شد و همسر متقاضی نیز می تواند از سال دوم مهاجرت برای یافتن شغل اقدام نماید. از دیگر مزایای مهاجرت شغلی جاب آفر امکان تحصیل رایگان برای فرزندان متقاضی می باشد. همچنین برای مهاجرت به این روش نیازی به اثبات داشتن تمکن مالی متقاضی نمی باشد و پس از سه تا پنج سال تمدید ویزای کار، متقاضی می تواند اقامت دائم کشور مقصد را دریافت کند.

روش ‌های اخذ دعوت‌ نامه‌ شغلی (جاب آفر)

اخذ دعوت نامه شغلی به روش های مختلفی صورت می گیرد که عبارتند از:

* ارسال رزومه و نامه‌ ی درخواست شغلی به وب ‌سایت‌ های کاریابی بین ‌المللی

* ایجاد پروفایل کاربری قوی در شبکه‌ی اجتماعی لینکدین

* شرکت در نمایشگاه‌ ها و ورک ‌شاپ ‌های فرصت شغلی

* سفر به کشور مقصد برای جستجوی کار به صورت حضوری

2- مهاجرت شغلی به روش جستجوی کار در کشور مقصد (جاب سیکر)

برخلاف مهاجرت شغلی به روش جاب آفر که رایج ترین روش برای مهاجرت شغلی است، مهاجرت به روش جاب سیکر تنها مخصوص بعضی از کشورهای اتحادیه‌ اروپا مانند نیوزلند و آلمان و غیره است. به این صورت که برخی کشورهای اتحادیه اروپا برای افراد واجد شرایط مهاجرت شغلی، ویزای جستجوی کار صادر می‌ کنند.

ویزای جستجوی کار یا جاب سیکر یک ویزای کوتاه مدت شش ماهه یا یک ساله است و قابل تمدید نمی باشد؛ این ویزا برای متقاضیانی صادر می شود که قصد داشته باشند از طریق کار، مهاجرت کنند. در واقع با استفاده از ویزای جاب سیکر متقاضی می تواند به صورت حضوری در کشور مقصد، اقدام به جستجوی کار مورد نظر خود نماید.

تبدیل ویزای جاب سیکر به ویزای کاری: چنانچه متقاضی مهاجرت شغلی به روش جاب سیکر موفق به یافتن شغل مناسب و دریافت دعوت ‌نامه‌ی شغلی شود، ویزای جستجوی کار را با گرفتن مجوز کار می تواند به ویزای کاری تبدیل نماید. اما چنانچه در مدت مقرر موفق به یافتن کار نشود باید به کشور خود بازگردد.

شرایط اخذ ویزای جاب سیکر

متقاضی دریافت مهاجرت شغلی به روش جاب سیکر باید برای اخذ ویزای کاری دارای شرایط زیر باشد:

* دارای مدرک تحصیلی کارشناسی و بالاتر

* سابقه ی کار به مدت حداقل 5 سال در زمینه ی تحصیلی خود

* اثبات تمکن مالی برای پرداخت هزینه ی اقامت در کشور مقصد

* داشتن بیمه مسافرتی یا پزشکی

3- مهاجرت شغلی با روش امتیازبندی (اسکیلد ورکر)

کشورهای استرالیا و کانادا با روش اسکیلد ورکر اقدام به جذب نیروی کار متخصص می نمایند.

* اسکیلد ورکر کانادا: اسکیلد ورکر فدرال کانادا برای نیروهای کاری متخصص و با سابقه‌ ی خارجی است که قصد دریافت اقامت دائم این کشور را دارند. اسکیلد ورکر فدرال توسط سیستم اکسپرس انتری مدیریت می‌ شود. درخواست متقاضی برای شرکت در برنامه‌ ی اسکیلد ورکر، از طریق معیارهای زیر ارزیابی می‌ شود:

1- سن: هر چه سن متقاضی کمتر باشد، امکان دریافت این ویزا بیشتر خواهد شد و سنین بین ۱۸ تا ۳۵ سال بیشترین امتیاز را دارد.

2- تحصیلات: حداکثر میزان امتیاز برای مقطع تحصیلی دکتری است که دارای ۲۵ امتیاز است و هر مقطع تحصیلی پایین ‌تر، دارای 2 امتیاز کمتر می باشد.

3- سابقه ی کاری: کمترین میزان سابقه ی کاری برای اخذ ویزای کاری باید حداقل یک سال باشد و تمام تجارب کاری متقاضی باید در بازه ی زمانی ۱۰ سال گذشته باشد و داشتن حداقل ۶ سال سابقه ی کاری، بیشترین امتیاز را خواهد داشت. همچنین مهارت کاری متقاضی باید مطابق با تخصصی باشد که برای ویزای اسکیلد ورکر انتخاب کرده است.

4- مهارت ‌های زبان انگلیسی یا زبان فرانسه: متقاضی مهاجرت شغلی باید به زبان انگلیسی یا فرانسوی در چهار مهارت‌ نوشتن، خواندن، شنیدن و صحبت کردن تسلط داشته باشد و حداقل نمره ی قابل ‌قبول آیلتس 6 است.

5- داشتن پیشنهاد شغلی معتبر

6- میزان سازگاری

متقاضی مهاجرت شغلی به روش اسکیلد ورکر کانادا بر اساس توانایی ‌های خود در هر کدام از این معیارها، امتیاز کسب می کند و در مجموع حداقل امتیاز قابل قبول 67 می باشد. چنانچه متقاضی موفق به کسب امتیاز مطلوب شود برای وی دعوت ‌نامه ‌ی اپلای برای ویزای اقامت دائم کانادا در زمینه‌ ی مهاجرت کانادا صادر خواهد شد و پس از آن متقاضی می ‌تواند در کانادا مشغول به کار شود.

* ویزاهای اسکیلد ورکراسترالیا: استرالیا با صدور ویزاهای امتیازبندی، افراد واجد شرایط را برای رقابت با سایر افراد برای مهاجرت شغلی به این کشور دعوت می‌ کند. ویزاهای امتیازبندی استرالیا عبارتند از:

1- ویزای مستقل (189Subclas): متقاضی مهاجرت شغلی می تواند در صورت اخذ ویزای مستقل، اقامت دائم استرالیا و کار در این کشور را کسب کند.

2- ویزای کاندید شده (190Subclass): متقاضی با ویزای کاندید شده، می تواند تحت حمایت دولت استرالیا به عنوان کارمند حرفه ای در این کشور اقامت دریافت کند.

3- ویزای نیروی ماهر با حمایت موقت (489Subclass): شرایط اقامت و کار متقاضی مهاجرت شغلی با دریافت این ویزا به این صورت است که ابتدا نیروی کار ماهر باید چهار سال در مناطق روستایی و دورافتاده ی استرالیا اقامت و کار کند، سپس با پایان چهار سال تعهدش، ایالت مورد نظر خود را برای اقامت و کار انتخاب نماید.

البته دریافت مهاجرت شغلی از طریق اسکیلد ورکر معایبی نیز دارد، از جمله این که بررسی پرونده ی متقاضی زمان بر بوده و ممکن است حدود یک سال طول بکشد، همچنین برای مهاجرت شغلی در سیستم امتیازبندی ممکن است، افراد متقاضی دیگر دارای امتیاز بالاتری باشند و محدودیت مشاغل نیز موجب می شود که دریافت ویزای شغلی از این طریق کمی مشکل باشد.

ویزای کار موقت چیست؟

متقاضی برای دریافت ویزای کار موقت باید یک کارفرمای خارجی داشته باشد. سپس کارفرما در کشور مقصد باید بتواند به اداره ی کار کشور خود اثبات کند، نیروی کار مورد نیاز برای شغل مورد نظر را از میان شهروندان کشور مقصد نیافته است و مجبور به انتخاب نیروی کار خارجی شده است. در این صورت بسته به نوع قراردادی که بین متقاضی با کارفرما منعقد می شود، برای وی یک مجوز اقامت از طریق ویزای کار یک یا سه ساله صادر خواهد شد که قابل تمدید است.

مهاجرت شغلی پزشکان

 مهاجرت شغلی پزشکان

یکی از روش های مهاجرت به سایر کشورهای جهان، مهاجرت شغلی است، به این ترتیب که متقاضی مهاجرت شغلی با اخذ ویزای کاری می تواند در کشور مقصد اقدام به یافتن شغل مناسب با تخصص و مهارت خود بنماید و به واسطه ی قرارداد کاری که بین او و کارفرمای خارجی منعقد می شود در کشور مقصد به صورت قانونی اقامت نماید. همچنین پس از چندین مرتبه تمدید ویزای کاری خود می تواند براساس قوانین مهاجرت کشور مقصد، اقامت دائم را نیز دریافت نماید.

با کارشناسان شرکت مهاجرتی هومان ویزا در ارتباط باشید.

امروزه یکی از متقاضیان مهاجرت شغلی، پزشکان با تخصص های مختلف هستند که قصد مهاجرت به کشورهای دیگر خصوصا کشورهای توسعه یافته و کشورهایی که با کمبود پزشک مواجه هستند را دارند تا با استفاده از امکاناتی که در این کشورها در اختیارشان قرار می گیرد از درآمد و رفاه بیشتری بهره مند شوند.

بسیاری از کشورهایی که در حوزه ی درمان و پزشکی خصوصا پزشکان متخصص با کمبود پزشک رو به رو هستند برای جبران کمبود نیروی انسانی متخصص در حوزه ی درمان اقدام به اخذ ویزای شغلی برای پزشکان و جذب پزشک می نمایند تا مشکلاتی را که برای شهروندان خود که به دلیل کمبود پزشک متخصص به وجود خواهد آمد را برطرف نمایند.

معادل سازی مدرک پزشکی برای مهاجرت شغلی پزشکان

چنانچه پزشکی قصد مهاجرت به کشور خارجی را داشته باشد و مدرک پزشکی را در کشور خود دریافت کرده باشد، برای مهاجرت باید مدرک خود را طبق قوانین کشور مقصد معادل سازی نماید.

در حقیقت به دلیل حساس بودن حرفه ی پزشکی، پزشکان باید برای اخذ مجوز کاری در کشور مقصد ابتدا مدرک پزشکی خود را به تایید سازمان های مربوطه در کشور مقصد برسانند که به روند تایید مدرک پزشکی معادل سازی گفته می شود.

مراحل معادل سازی مدرک پزشکی

1- ارائه مدرک زبان معتبر: برای اینکه پزشک پس از مهاجرت به کشور مقصد بتواند جهت تشخیص و مداوای بیماران با آنها ارتباط برقرار کند و برای اخذ مجوز کار خود باید به زبان بومی کشور مقصد تسلط داشته باشد، اما این قانون در کشورهای مختلف متفاوت است، به این صورت که در برخی کشورها مانند دانمارک پزشکان می توانند پس از مهاجرت کاری به کشور مقصد به فراگیری زبان آن کشور بپردازند، اما برای ورود به برخی کشورها مانند کشورهای انگلیسی زبان و اخذ ویزای کاری، پزشک باید ابتدا مدرک زبان معتبر خود را با نمره ی قابل قبول ارائه نماید.

2- اخذ نمره ی قابل قبول در آزمون های پزشکی: یکی از مراحل معادل سازی مدرک پزشکان که موجب می شود پزشکان بتوانند با مدرک خود در کشور مقصد به طبابت بپردازند و برای آنها مجوز کار صادر شود، شرکت در آزمون های علوم پزشکی و کسب نمره ی قابل قبول است. البته شرکت در آزمون ها دارای هزینه می باشد که پرداخت این هزینه به عهده ی پزشک متقاضی است.

3- برگزارای دوره های آموزشی: پزشکان باید در این مرحله در دوره های آموزشی شرکت کنند. در برخی از کشورها شرکت در آزمون برای پزشکان متقاضی دارای هزینه می باشد اما در برخی کشورها برگزاری این آزمون ها رایگان است.

کدام کشورها برای مهاجرت شغلی پزشکان مناسب تر است؟

امروزه برخی کشورهای توسعه یافته به دلیل کاهش رشد جمعیت و کمبود نیروی متخصص، اقدام به جذب نیروی کار متخصص و پزشکان می نمایند. برخی از این کشورها مانند آلمان، دانمارک و نروژ به دلیل کمبود پزشک متخصص شرایط آسان تری را فراهم کرده اند تا پزشکان خارجی بتوانند به کشور مقصد مهاجرت کرده و مجوز کار دریافت کنند. مثلا در این کشورها برای اخذ ویزای کاری نیازی به ارائه ی مدرک معتبر زبان نمی باشد و متقاضی می تواند پس از ورود به کشور مقصد در کلاس های زبان شرکت کرده و مهارت زبانی خود را افزایش دهد و پزشکان می توانند پس از معادل سازی مدرک خود، با اخذ مجوز به کار طبابت بپردازند.

* نکته: برای معادل سازی مدرک پزشکی یادگیری زبان رسمی کشور مقصد بسیار حائز اهمیت می باشد.

در ادامه ی مطلب به بیان برخی شرایط مهاجرت شغلی پزشکان به آمریکا، استرالیا، هلند و انگلیس می پردازیم.

مهاجرت شغلی پزشکان به آمریکا

چنانچه پزشکی قصد مهاجرت شغلی به آمریکا را داشته باشد، باید بداند برای معادل سازی مدرک خود نیازمند گذراندن آزمون های سخت تئوری و کلینیکال است و موفقیت در آزمون ورودی پزشکان بین المللی برای پزشکان بسیار دشوار است و چنانچه پزشکی موفق به دریافت مدرک ECFMG بشود برای او گرین کارت آمریکا صادر خواهد شد. لازم به ذکر است این مراحل دو تا سه سال طول می کشد و بسیاری از پزشکان بین ‌المللی از مهاجرت و کار در آمریکا منصرف می شوند.

مهاجرت شغلی پزشکان به استرالیا

پزشکان برای دریافت ویزای کاری و مهاجرت به استرالیا باید دارای مدرک معتبر زبان انگلیسی با نمره ی قابل قبول (آیلتس 7 به بالا) باشند. همچنین پزشک متقاضی باید دارای سابقه ی کار پزشکی و سن کمتر از 45 سال باشد. پزشک متقاضی باید در آزمون AMC شرکت نماید و پس از کسب نمره ی قبولی در این آزمون موفق به اخذ مجوز کار پزشکی استرالیا خواهد شد.

آزمون AMC در دو مرحله برگزار می شود که مرحله ی اول مربوط به ارزیابی دانش پزشکی متقاضی به صورت تئوری و مرحله ی دوم آزمون به صورت عملی در خصوص تشخیص و درمان بیماری است.

مهاجرت شغلی پزشکان به هلند

پزشکانی که قصد مهاجرت شغلی به کشور هلند را دارند ابتدا باید اقدام به اخذ ویزای کاری نمایند، پس از آن باید مدرک پزشکی خود را معادل سازی نموده و در دوره های تکمیلی برای افزایش سطح دانش و مهارت خود شرکت نمایند. همچنین باید به زبان هلندی در سطح b2 نیز آشنایی کافی داشته باشند تا بتوانند با بیمارانی که جهت تشخیص و درمان بیماری به آنها مراجعه می کنند، ارتباط برقرار کنند.

مهاجرت شغلی پزشکان به انگلیس

برای اینکه پزشک خارجی بتواند ویزای شغلی انگلیس را دریافت کند و به طبابت بپردازد ابتدا باید مدرک پزشکی خود را معادل سازی نماید. در روند معادل سازی مدرک، پزشک متقاضی باید در آزمون PLAB (برد ارزیابی حرفه ای و زبانی) شرکت نماید و نمره ی قابل قبول را کسب نماید. سپس مهارت های بالینی و حرفه ای پزشک مورد ارزیابی قرار می گیرد و پزشک متقاضی در صورت کسب نمره ی قابل قبول موفق به معادل سازی مدرک پزشکی خود می شود و پس از آن به پزشک خارجی یک شماره ی نظام پزشکی داده می شود که در واقع مجوزی برای شروع کار طبابت وی در این کشور می باشد.

 

 

مهاجرت شغلی پرستاران

مهاجرت شغلی پرستاران

امروزه بسیاری از پرستاران در سراسر جهان برای کسب فرصت های شغلی بهتر و داشتن امکانات و رفاه بیشتر اقدام به مهاجرت به کشورهای توسعه یافته و مهاجر پذیر می کنند.

با کارشناسان شرکت مهاجرتی هومان ویزا در ارتباط باشید.

برای اینکه پرستاران بتوانند به کشور مورد نظر خود مهاجرت کنند و با استفاده از تخصص خود در زمینه ی پرستاری کار پیدا کرده و کسب درآمد نمایند، باید ابتدا موفق به اخذ ویزای کاری کشور مقصد شود و برای دریافت ویزای کاری باید دارای شرایطی باشند که این شرایط از سوی قوانین کشور مقصد تعیین می شود.

برخی کشورها مانند کانادا، سوئیس، انگلیس، استرالیا، آمریکا و نروژ از جمله بهترین کشورها برای مهاجرت شغلی پرستاران است و فرصت های شغلی مناسبی برای پرستاران در این کشورها فراهم شده است.

امروزه برخی کشورها به دلیل کمبود نیروی کار متخصص در حوزه ی پرستاری اقدام به جذب مهاجر می نمایند. طبق آمار سازمان بهداشت جهانی 77 درصد کشورهای توسعه یافته با کمبود نیروی پرستار مواجه هستند و برای جبران کمبود نیروی متخصص در این حوزه برای پرستاران خارجی متقاضی مهاجرت شغلی، ویزای کاری و مجوز کار صادر می نماید.

اغلب مهاجرت پرستاران از کشورهای در حال توسعه مانند هند، کارائیب، آفریقای جنوبی و غیره به کشورهای صنعتی و پیشرفته مانند آمریکا، استرالیا، کانادا، انگلیس و غیره صورت می گیرد و انگیزه ی پرستاران از مهاجرت شغلی بهره مندی از امکانات رفاهی کشورهای پیشرفته و داشتن موقعیت های شغلی بهتر با درآمد بالاتر است. همچنین با امکان تحصیل فرزندان آنها در مدارس دولتی که تحصیل در آنها برای فرزندان مهاجران کاری رایگان است و کیفیت آموزشی در این مدارس بالا بوده و مدارک تحصیلی که ارائه می شود، معتبر بوده و در بسیاری از کشورهای جهان مورد تایید می باشد و اعتبار بین المللی دارد، به این ترتیب آینده ی تحصیلی و شغلی فرزندان پرستاران که مهاجرت کرده اند نیز تضمین خواهد شد.

پرستاران متقاضی مهاجرت شغلی می توانند به دو روش ویزای کاری دریافت کنند و به کشور مقصد مهاجرت نمایند:

1- اخذ ویزای شغلی به روش جاب آفر (دریافت پیشنهاد شغلی از سوی کارفرمای کشور مقصد)

2- اخذ ویزای جاب سیکر (ویزای جست و جوی کار)

شرایط اخذ ویزای کاری برای پرستاران

برای اینکه پرستار متقاضی مهاجرت شغلی بتواند ویزای کاری و مجوز کار دریافت کند باید دارای مدرک معتبر پرستاری باشد و مدرک وی در کشور مقصد معادل سازی شود و حداقل باید سه سال سابقه ی کار مرتبط با پرستاری داشته باشد. همچنین متقاضی باید دارای مدرک بین المللی زبان با نمره ی قابل قبول باشد.

اخذ ویزای همراه برای خانواده ی پرستاران

چنانچه پرستاران خارجی موفق به اخذ ویزای کاری کشور مقصد شوند در صورتی که متاهل باشند، می توانند برای خانواده ی خود یعنی همسر و فرزندان زیر 18 سال ویزای همراه نیز دریافت کنند و فرزندان وی می توانند در مدارس دولتی کشور مقصد به تحصیل رایگان بپردازند.

معادل سازی مدرک پرستاری

پرستاری که قصد مهاجرت شغلی به کشور مقصد را دارد و می خواهد با استفاده از مدرک پرستاری خود در حوزه ی مرتبط درمانی مشغول به کار باشد باید مدرک پرستاری خود را طبق استانداردهای کشور مقصد معادل سازی نماید و مدرک وی باید مورد تایید سازمان مربوطه باشد.

در ادامه به بیان نحوه ی معادل سازی مدرک پرستاری در کشور کاناد می پردازیم:

معادل سازی مدرک پرستاری در کانادا

متقاضیان مهاجرت شغلی که دارای مدرک پرستاری هستند و مدرک خود را از دانشگاه های معتبر این کشور دریافت نکرده باشند باید برای اخذ ویزای کاری و مجوز کار پرستاری مدرک خود را معادل سازی کنند.

متقاضی باید برای دریافت اجاره ی کار در سازمان پرستاری کانادا عضو شود و در آزمون پرستاری CRNA شرکت نماید. این آزمون دارای 160 تا 170 سوال است و به زبان انگلیسی برگزار می شود و پاسخگویی به سوالات آن حدود 4 ساعت زمان می برد.

مراحل معادل سازی مدرک پرستاری در کانادا به شرح زیر می باشد:

1- ارزیابی و سنجش مدرک پرستاری در سازمان WES

2- ارزیابی مدرک پرستاری از سوی سازمان NNAS به صورت آنلاین

3- تشکیل پروفایل NNAS و بارگذاری مدارک پرستاری، تکمیل فرم ارزیابی و امضای فرم ها

4- متقاضی باید در این مرحله استانی را که قصد دارد معادل سازی مدرک خود را انجام دهد، انتخاب نماید.

5- NNAS اطلاعات و گزارش ارزیابی و معادل سازی مدرک پرستاری متقاضی را به سازمان استان مربوطه ارسال می کند.

6- اخذ نتیجه ی ارزیابی از طریق یکی از برنامه های مهاجرتی مانند اکسپرس انتری و غیره.

7- در آخرین مرحله متقاضی باید در آزمون CRNE شرکت کرده و پس از کسب نمره ی قابل قبول اجازه ی کار خود را به عنوان پرستار دریافت نماید.

مدارک معادل سازی مدرک پرستاری در کانادا

مدارکی که متقاضی باید برای معادل سازی مدرک پرستاری خود ارائه دهد عبارتند از:

* مدارک شناسایی متقاضی و اعضای خانواده وی مانند شناسنامه، کارت ملی و سند ازدواج به همراه ترجمه ی مدارک به زبان انگلیسی

* پاسپورت معتبر (گذرنامه)

* ارائه کلیه مدارک تحصیلی بالاتر از دیپلم به همراه ریز نمرات و ترجمه ی مدارک به زبان انگلیسی

* ارائه ترجمه ی مدارک و سوابق آموزشی به زبان انگلیسی

* ارائه سوابق کاری مانند بیمه یا گواهی اشتغال به کار

* ارائه مدارک زبان معتبر با نمره ی قابل قبول مانند آیلتس

* رزومه

* انگیزه نامه

* ارائه مدارک عضویت نظام پرستاری در ایران و نامه ی GOOD STANDING (حسن عملکرد)

معادل سازی مدرک پرستاری در انگلیس

پرستارانی که قصد مهاجرت شغلی به کشور انگلیس و قصد کار در حوزه ی پرستاری را در این کشور دارند همان طور که گفته شد باید مدرک پرستاری خود را که از کشور دیگری دریافت کرده اند معادل سازی نمایند و به تایید سازمان مربوطه برسانند تا بتوانند با تایید و معادل سازی مدرک پرستاری خود مجوز کار مرتبط با پرستاری را دریافت نمایند.

پرستاران باید ابتدا در شورای پرستاری و مامایی (NMC) ثبت نام کنند و دانش پرستاری متقاضی توسط این سازمان مورد ارزیابی قرار می گیرد و به این منظور پرستاران متقاضی باید در یک آزمون شرکت نمایند. در مرحله ی بعد معاینه بالینی ساختار هدفمند عملی (OSCE) انجام می شود و متقاضی برای شرکت در این آزمون باید به زبان انگلیسی تسلط داشته باشد. به این ترتیب پس از طی مراحل مختلف معادل سازی مدرک پرستاری و اخذ ویزای کاری و دارا بودن شرایط تعیین شده از سوی سازمان های مربوطه، پرستاران خارجی می توانند مجوز کار پرستاری را دریافت کنند و در این حوزه مشغول به کار شوند.

 

 

مهاجرت پزشکان از ایران

 مهاجرت پزشکان از ایران

امروزه کشورهای توسعه یافته به دلیل پیشرفت در علوم پزشکی و مجهز بودن مراکز درمانی و بیمارستان ها به تجهیزات پیشرفته در زمینه ی بهداشت و درمان برای مهاجرت پزشکان گزینه ی مناسبی می باشد و پزشکان به دلیل تجهیزات پیشرفته پزشکی و کار در مراکز درمانی مجهز، امکان افزایش مهارت و دانش را به دست می آورند از این رو متقاضیان مهاجرت شغلی پزشکان به کشورهای توسعه یافته بیشتر از گذشته شده است.

با کارشناسان شرکت مهاجرتی هومان ویزا در ارتباط باشید.

اما مهمترین نکته ای که پزشکان ایرانی که متقاضی مهاجرت شغلی به کشورهای دیگر هستند باید بدانند مدرک پزشکی که در داخل کشور کسب کرده اند، ممکن است مورد تایید سازمان بهداشت و درمان کشور مقصد نبوده و از اعتبار کافی برخوردار نباشد و پزشکان باید برای اثبات سطح علمی در جهت معادل سازی مدرک خود در آزمون های متعددی شرکت کنند که مدت زمان آن با توجه به قوانین کشورهای مختلف متفاوت است. برخی کشورها جهت معادل سازی مدرک پزشکی قوانین بسیار سختگیرانه با پروسه ی طولانی تری دارند اما برخی کشورها نیز در مدت زمان کوتاه تر اقدام به معادل سازی مدرک پزشکان خارجی و اخذ ویزای کاری می نمایند.

همچنین تمکن مالی پزشکان جهت مهاجرت مورد بررسی قرار می گیرد و پزشک متقاضی باید قادر به پرداخت هزینه های زندگی، معادل سازی و شرکت در آزمون ها و غیره در کشور مقصد باشد.

همان طور که گفته شد پروسه ی معادل سازی مدرک پزشکی در کشورهای اروپایی و آمریکا زمان بر و کمی دشوار بوده و پزشک باید هزینه های مربوط به معادل سازی را نیز پرداخت نماید، همچنین باید به زبان رسمی کشور مقصد نیز تسلط داشته باشد و در واقع داشتن مهارت زبانی کشور مقصد از شروط ضروری اقدام برای مهاجرت پزشکان و اخذ مجوز کار در حوزه ی درمان و پزشکی است و پزشک باید برای اخذ ویزای کاری در زمینه ی پزشکی و مرتبط با مدرک خود در کشورهای انگلیسی زبان مدرک زبان بین المللی خود را با نمره ی قابل قبول از سوی مراکز درمانی یا کشور مقصد ارائه نماید.

بر اساس آنچه گفته شد مهاجرت شغلی پزشکان زمان بر و دشوار می باشد، اما به دلیل بهره مندی از مزایای مهاجرت به کشورهای پیشرفته و همچنین برخورداری از حقوق بالای پزشکان در این کشورها صرف زمان، هزینه و مهارت و دانش برای مهاجرت بسیار با ارزش می باشد و پزشکان با اخذ اقامت کشور مقصد می توانند مادامی که در این کشور زندگی می کنند از کلیه امتیازها و امکانات موجود در کشور مقصد بهره مند شوند.

بهترین کشورها برای مهاجرت

امروزه افراد با انگیزه های مختلفی اقدام به مهاجرت به کشورهای دیگر می کنند، مانند مهاجرت از یک کشور در حال توسعه به یک کشور توسعه یافته برای استفاده از امکانات رفاهی، تحصیلی، داشتن امنیت شغلی و درآمد بالا و غیره.

برخی افراد برای اخذ اقامت دائم کشور مقصد مهاجرت می کنند که می توانند با روش های مختلفی اقدام به مهاجرت نمایند، مانند مهاجرت شغلی، مهاجرت تحصیلی و مهاجرت از طریق سرمایه گذاری در کشور مقصد.

یکی از سوالاتی که برای متقاضیان مهاجرت بسیار حائز اهمیت می باشد، این است که بهترین کشورها برای مهاجرت کدام کشورها هستند؟

در پاسخ به این سوال باید گفت بهترین کشورها برای مهاجرت، کشورهایی هستند که با کمبود نیروی کار متخصص مواجه هستند و افراد می توانند با دارا بودن شرایط و داشتن تخصص، اقدام به یافتن شغل و اخذ ویزای کاری نمایند که پس از چند بار تمدید ویزای کار می توانند اقامت دائم کشور مقصد را دریافت کنند. همچنین کشورهایی که هر ساله برای متقاضیان بسیاری ویزای تحصیلی صادر می کنند تا متقاضیان بتوانند در دانشگاه ها و مراکز آموزشی این کشورها با اخذ ویزای دانشجویی به تحصیل بپردازند و با صدور مجوز کار پاره وقت برای آنها برای کسب درآمد نیز کار کنند.

همچنین برخی کشورهای مهاجر پذیر وجود دارند که هزینه ی زندگی و تحصیل پایین بوده و متقاضی می تواند به همراه همسر و فرزندان زیر 18 سال خود مهاجرت کرده و از امکانات و امتیازات این کشورها مانند تحصیل رایگان فرزندان زیر 18 سال در مدارس دولتی یا اخذ مجوز کار برای همسر متقاضی برخوردار شوند.

مهاجرت پزشکان به لوکزامبورگ

لوکزامبورگ کشور کوچکی در غرب اروپا است که با فرانسه، آلمان و بلژیک مرز مشترک دارد. این کشور مقصد بسیاری از پزشکان برای مهاجرت است که مزایای زندگی در این کشور و همچنین حقوق بالای پزشکان دلیل مهاجرت است. در واقع پزشکان جزء پر درآمدترین مشاغل در این کشور هستند. در واقع درآمد متوسط پزشکان در لوکزامبورگ از میزان متوسط درآمد پزشکان در اتحادیه اروپا بالاتر است.

میزان افزایش درآمد پزشکان در سال: میزان افزایش درآمد پزشکان به عوامل مختلفی مانند میزان تحصیلات و تجربه ی پزشک بستگی دارد. درآمد پزشکان و سایر متخصصان کادر درمان در لوکزامبورگ هر 16 ماه یک بار تقریبا 9% افزایش می یابد. همچنین پزشکان به ازای 10 سال تجربه ی اول خود در حوزه ی درمان حقوق آنها 2 برابر می شود.

اجازه ی کار پزشکی برای پزشکان خارجی: چنانچه پزشکان خارجی که قصد مهاجرت و کار در این کشور را دارند، مدرک پزشکی خود را از یکی از کشورهای اتحادیه اروپا اخذ کرده باشند، می توانند تنها با ترجمه ی مدرک خود به زبان رسمی این کشور پس از ارسال رزومه برای مراکز درمانی، اجازه ی کار و فعالیت پزشکی را دریافت کنند. اما در صورتی که پزشک خارجی مدرک پزشکی خود را از سایر کشورها دریافت کرده باشد باید ابتدا مدرک خود را معادل سازی کند و مدرک او مورد تایید سازمان بهداشت این کشور قرار بگیرد. البته پزشکان باید به زبان رسمی این کشور نیز مسلط باشند.

مهاجرت پزشکان به ایرلند

کشور ایرلند در شمال غربی اروپا واقع شده است و به دو بخش ایرلند شمالی و ایرلند جنوبی تقسیم شده است. این کشور اروپایی به دلیل امکاناتی که در بخش بهداشت و درمان ارائه می دهد از کیفیت بالایی در این حوزه برخوردار است و به همین دلیل سالانه پزشکان زیادی را از سراسر جهان برای مهاجرت به سوی خود جذب می کند.

همچنین یکی از مزایای مهاجرت پزشکان به ایرلند، استقبال این کشور از ایده های علمی و پژوهشی پزشکان است و متخصصان پزشکی می توانند دانش و مهارت خود را در این زمینه افزایش دهند.

پزشکان خارجی می توانند با معادل سازی مدرک خود در این کشور، ویزای کاری و مجوز کار پزشکی را دریافت کنند و پس از دریافت پیشنهاد کار از یکی از مراکز درمانی مانند بیمارستان ها با اخذ ویزای کار مشغول به کار شوند و از طریق اشتغال در هر یک از رشته های پزشکی که در خصوص آن تخصص دارند به این کشور مهاجرت کنند و از امکانات رفاهی، تحصیلی، تفریحی و غیره برای خود و خانواده شان استفاده کنند.

مهاجرت پزشکان به هلند

از آنجایی که کشور هلند شرایط خوبی از نظر کار و زندگی برای مهاجران دارد، مقصد بسیاری از پزشکان برای مهاجرت کاری و دریافت اقامت از سراسر دنیا است. پزشکان از درآمد بالایی در این کشور برخوردارند و مراکز درمانی و بیمارستان های این کشور به تجهیزات پزشکی پیشرفته مجهز است.

درآمد بالای پزشکان و پایین بودن هزینه های زندگی نسبت به سایر کشورها، هلند را به مقصد مناسبی برای مهاجرت پزشکان تبدیل کرده است.

پزشکان خارجی با معادل سازی مدرک پزشکی خود و تسلط به زبان رسمی این کشور می توانند موفق به اخذ ویزای کاری بشوند، البته تسلط به زبان رسمی هلند برای اخذ ویزا بسیار حائز اهمیت است و پزشکان خارجی باید حداقل دارای مدرک 2B زبان هلندی باشند و برای برقراری ارتباط با بیماران باید مهارت زبانی خود را به سطح 1C افزایش دهند.

پزشکان برای معادل سازی مدرک پزشکی خود باید در آزمون AKV شرکت نمایند و پس از موفقیت در این آزمون وارد مرحله ی BIG می شوند و در این مرحله باید حداقل مدرک زبان 1B زبان هلندی را داشته باشند و باید دوره ی کار آموزی را در یکی از مراکز درمانی و بیمارستان ها بگذراند. روند معادل سازی مدرک پزشکان خارجی در کشور هلند 3 تا 4 سال طول می کشد.

مهاجرت پزشکان به کانادا

برای اینکه پزشکان موفق به اخذ ویزای کاری و اقامت در کانادا شوند باید ابتدا مدرک پزشکی خود را معادل سازی نمایند و مدرک پزشکی آنها به تایید سازمان بهداشت این کشور برسد. پزشکان ایرانی که قصد مهاجرت و کار در این کشور را دارند باید بدانند مدارک پزشکی ایران در این کشور به رسمیت شناخته نمی شود و از اعتبار کافی جهت اخذ ویزای کاری در زمینه ی درمان و پزشکی برخوردار نیست و باید با شرکت در چند آزمون، مهارت و دانش پزشکی خود را اثبات کند و به این ترتیب مدرک خود را معادل سازی بنماید.

پزشکان خارجی باید برای تایید و معادل سازی مدرک خود در دو آزمون (MCCQES) که توسط شورای پزشکی کانادا در دو مرحله برگزار می ‌شود، شرکت کنند. در مرحله ی اول آزمون، دانش کلی پزشکی و توانایی‌ های تصمیم گیری بالینی مورد ارزیابی قرار می گیرد و در محله ی دوم توانایی‌ های دانش و مهارت ‌های پزشک به صورت عملی مورد بررسی قرار می گیرد. پس از آن که پزشک در دو مرحله ی آزمون موفق شد، باید یک دوره کارورزی به مدت حداقل ۱۲ ماه تجربیات بالینی پزشکی به صورت عملی را بگذراند، سپس مدرک شورای پزشکی کانادا (LMCC) برای وی صادر خواهد شد. همچنین پزشکان خارجی برای اخذ ویزای کاری باید به زبان رسمی این کشور نیز مسلط باشند و دارای مدرک زبان معتبر باشند.

مهاجرت پزشکان به دانمارک

کشور دانمارک در شمال اروپا قرار دارد و یکی از کشورهای منطقه ی شینگن است. این کشور همانند سایر کشورهای اروپایی برای جبران کمبود پزشک، اقدام به جذب پزشک می نماید، اما برای صدور ویزای کاری برای پزشکان خارجی ابتدا باید مدرک آنها مورد تایید وزارت بهداشت قرار بگیرد و به این منظور مدرک پزشکان خارجی معادل سازی می شود. علاوه بر معادل سازی مدرک پزشکان خارجی، تسلط به زبان رسمی این کشور نیز ضرورت دارد.

پزشکانی که قصد اخذ اقامت این کشور را دارند باید در کلاس های زبان دانمارکی که در این کشور برگزار می شود، شرکت کنند. پس از آموزش های زبان دانمارکی، پزشک باید در آزمون علوم پزشکی که هر سال 2 یا 3 بار برگزار می شود، شرکت کند.

مدت زمان معادل سازی مدرک پزشکی در کشور دانمارک یک سال تا یک سال و نیم طول می کشد. همچنین برای اثبات تمکن مالی پزشک خارجی باید گزارش صورت حساب سه ماهه اخیر متقاضی نیز ارائه شود.

مهاجرت پزشکان عمومی

چنانچه پزشکان عمومی قصد مهاجرت به کشوری دیگر را داشته باشند و بخواهند با مدرک پزشکی خود در حوزه ی درمان و پزشکی مشغول به کار شوند باید برای اخذ ویزای کاری اقدام نمایند. به این منظور ابتدا باید مدرک خود را معادل سازی کنند و به زبان رسمی کشور مقصد مسلط باشند تا بتوانند برای تشخیص و درمان بیماران با آنها ارتباط برقرار نماید. پزشکان عمومی پس از طی مراحل معادل سازی و شرکت در آزمون های مختلف جهت اثبات سطح دانش و مهارت خود در زمینه ی تشخیص و درمان بیماران و شرکت در کلاس های تقویت زبان و یا ارائه مدارک زبان رسمی کشور مقصد می توانند پس از موفقیت در آزمون ها ارزیابی دانش و مهارت به صورت تئوری و عملی و گذراندن دوره های کارورزی مجوز کار خود را دریافت کنند.

 

 

معایب اخذ ویزای استارت آپ کانادا

معایب اخذ ویزای استارت آپ کانادا

کانادا یکی از کشورهای صنعتی و توسعه یافته جهان است که طی چند سال گذشته افراد بسیاری از سراسر دنیا با مقاصد مختلف به این کشور مهاجرت کرده اند و برخی نیز موفق به اخذ اقامت دائم این کشور شده اند.

با کارشناسان شرکت مهاجرتی هومان ویزا در ارتباط باشید.

متقاضیان مهاجرت به کانادا می توانند با توجه به شرایط و امکانات خود از طریق تحصیل، کار، سرمایه گذاری و غیره به این کشور مهاجرت کنند.

یکی از بهترین روش های مهاجرت به کانادا از طریق استارت آپ و سرمایه گذاری در این کشور است، که مستقیما منجر به دریافت اقامت دائم کانادا می شود.

متقاضی مهاجرت از طریق استارت آپ کانادا باید دارای یک ایده ی تجاری جدید باشد که بتواند با سایر طرح های تجاری رقابت کند و قادر به جذب سرمایه گذار در این کشور باشد تا بتواند بیزینس خود را در کانادا با حمایت یک شرکت سرمایه گذار حامی راه اندازی کند. همچنین متقاضی باید از تمکن مالی برای سرمایه گذاری و پرداخت هزینه های اقامت در این کشور برخوردار باشد.

همان طور که گفته شد متقاضی مهاجرت به کانادا می تواند از طرق مختلفی به این کشور مهاجرت کند و اما هریک از این روش های مهاجرتی مزایا و معایبی دارند که ممکن است پروسه ی مهاجرت را با دشواری و مشکل مواجه کنند و حتی ممکن است متقاضی، موفق به اخذ ویزا و دریافت اقامت نشود.

مهاجرت به کانادا از طریق استارت آپ نیز مانند سایر روش های دیگر دارای مزایا و معایبی است که در ادامه آنها را توضیح خواهیم داد.

مراحل اخذ ویزای استارت آپ کانادا

چنانچه شخصی متقاضی مهاجرت به کانادا از طریق استارت آپ است، برای مهاجرت و اخذ اقامت دائم این کشور ابتدا باید یک بیزینس پلن و طرح تجاری قوی بنویسد، طرح او باید بتواند با سایر طرح های اقتصادی رقابت کند و طرحی نوآورانه و خلاقانه باشد که تا به حال مشابه آن ارائه نشده است، بیزینسی که متقاضی برای استارت آپ انتخاب می کند باید ظرفیت جذب نیروی کار و ایجاد اشتغال داشته باشد، پس از ارائه ی چنین طرح تجاری، متقاضی باید طرح و بیزینس خود را به شرکت های سرمایه گذار کانادایی که از استارت آپ های خارجی حمایت می کنند، ارائه دهد و شرکت های سرمایه گذار با بررسی طرح تجاری در صورت پذیرفتن و تایید آن، یک نامه ی نامه ی ساپورت برای قبول حمایت و سرمایه گذاری در بیزینس متقاضی برای وی صادر می شود و یک نامه ی ساپورت نیز برای اداره ی مهاجرت ارسال می کنند. پس از اخذ نامه ی حمایت، متقاضی باید برای اخذ ویزای استارت آپ کانادا اقدام کند و سایر مدارک و شرایط اخذ ویزا را تهیه و ارائه نماید.

معایب اخذ ویزای استارت آپ کانادا

دریافت ویزای استارت آپ کانادا برای کلیه متقاضیان به طور کلی دشواری هایی دارد که شامل موارد زیر می باشد:

* به دلیل رقابت بالای متقاضیان و سختگیری برای دریافت نامه ی حمایت، متقاضی باید بتواند بیزینس پلن (طرح تجاری) بسیار قوی ارائه دهد تا بتواند با سایر طرح های تجاری رقابت نماید و موفق به دریافت نامه ی حمایت از سوی سازمان حامی کانادایی شود. در واقع یکی از دشوارترین مراحل اخذ ویزای استارت آپ کانادا داشتن یک طرح تجاری جدید با قابلیت رقابت است.

* رقابت بالا برای اخذ حمایت از سازمان های حامی کانادایی

*طولانی بودن بررسی پرونده ی مهاجرت

* وجود قوانین سختگیرانه برای دریافت نامه ی حمایت

* ضروری بودن ارائه مدرک زبان (انگلیسی یا فرانسه) با نمره ی قابل قبول (CLB5)

* هزینه های دریافت ویزای استارت آپ کانادا نسبت به برخی کشورها مانند فرانسه بیشتر است.

* با اخذ ویزای استارت آپ کانادا دارنده ی آن اجازه ی اشتغال در این کشور را نخواهد داشت و باید ابتدا اقامت دائم کانادا را دریافت کند تا بتواند برای جستجوی کار اقدام نماید.

* برای استارت آپ کانادا ابتدا باید سرمایه گذاری پروژه مشخص شود و باید متقاضی ابتدا برای طرح تجاری خود سرمایه گذار کانادایی پیدا کند، اما در برخی کشورها متقاضی می تواند ابتدا ویزای استارت آپ را دریافت و سپس اقدام به یافتن سرمایه گذار نماید.

معایب اخذ ویزای استارت آپ کانادا برای اشخاصی که تمکن مالی ندارند:

افرادی که قصد مهاجرت به کانادا را از طریق استارت آپ و سرمایه گذاری دارند به دو گروه تقسیم می شوند، یک گروه افراد جوانی هستند که طرح های تجاری جدیدی دارند و خلاق هستند و می خواهند بیزینس خود را در این کشور راه اندازی کنند، اما از تمکن مالی کافی برای سرمایه گذاری و پرداخت هزینه ها برخوردار نیستند و با کمبود سرمایه مواجه اند، بنابراین این افراد برای اخذ ویزای استارت آپ کانادا با مشکلاتی روبرو هستند. معایب اخذ ویزای استارت آپ کانادا برای آنها به شرح زیر می باشد:

* داشتن هزینه‌ ی وکالت سنگین برای مشاوره و پیگیری پرونده ی مهاجرت

* داشتن تمکن مالی برای سرمایه گذاری در پروژه ی استارت آپ (متقاضی باید حداقل مالک 10 درصد از سهام شرکت باشد.)

* اثبات تمکن مالی برای پرداخت هزینه های زندگی در کانادا تا زمان دریافت اقامت دائم (چرا که تا دریافت اقامت دائم اجازه ی کار به او داده نمی شود.)

* متقاضی باید توانایی همکاری با سایر اعضای پروژه را داشته باشد.

معایب اخذ ویزای استارت آپ کانادا برای افراد میانسال:

دسته ی دوم که برای اخذ ویزای استارت آپ کانادا اقدام می کنند و قصد دارند از طریق سرمایه گذاری و راه اندازی کسب و کار خود در این کشور اقامت دائم کسب کنند، افرادی هستند که سن بالاتری دارند و از تمکن مالی کافی برای سرمایه گذاری و پرداخت تمام هزینه های اخذ ویزا و اقامت در این کشور برخوردار هستند. این افراد به دلیل بالا بودن سن خود نمی توانند به روش های دیگر که دارای محدودیت سنی هستند، مهاجرت کنند، از این رو بهترین روش برای مهاجرت آنها از طریق استارت آپ کانادا و سرمایه گذاری است، اما اخذ ویزای استارت آپ کانادا برای آنها معایبی خواهد داشت.

معایب اخذ ویزای استارت آپ کانادا عبارتند از:

* به دلیل بالا بودن سن این افراد، اخذ مدرک زبان (انگلیسی یا فرانسه) در سطح CLB5 برای آنها مشکل است.

* این افراد باید بتوانند در پروژه ی استارت آپ با سایر اعضای جوان تر گروه که دانش بیشتری دارند، ارتباط برقرار کرده و همکاری نمایند.

* متقاضی باید حداقل به مدت دو سال و تا پایان پروسه ی اخذ اقامت دائم به ایران سفر نکنند.

 

 

 

صفحه قبل 1 2 3 4 5 صفحه بعد