x تبلیغات
شرکت مهاجرتی هومان ویزا

10 تا از بهترین کشورها برای تحصیل ارزان در خارج از ایران

10 تا از بهترین کشورها برای تحصیل ارزان در خارج از ایران

10 تا از بهترین کشورها برای تحصیل ارزان در خارج از ایران عبارتند از: نروژ، آلمان، فرانسه، اسپانیا، جمهوری چک، آرژانتین، لهستان، مالزی، مجارستان، فنلاند و ترکیه

با کارشناسان شرکت مهاجرتی هومان ویزا در ارتباط باشید.

مهاجرت تحصیلی

تحصیل در، دانشگاه ها، کالج ها و مراکز آموزشی کشورهای توسعه یافته با کیفیت آموزشی بالا و دریافت مدرک تحصیلی معتبر، زمینه را برای رسیدن به موفقیت های شغلی، علمی و همچنین داشتن زندگی بهتر برای دانشجویان خارجی هموار تر می کند، از این رو هر ساله تعداد زیادی از افراد در سراسر دنیا متقاضی ادامه ی تحصیل در یکی از دانشگاه های معتبر کشورهای پیشرفته اروپایی، آمریکایی و... هستند، بنابراین اقدام به مهاجرت تحصیلی به کشورهای دیگر می کنند. اما باید به این نکته ی مهم اشاره کرد که مهاجرت تحصیلی برای همه ی افراد امکانپذیر نیست و متقاضیان باید دارای شرایط خاصی باشند که از سوی کشورها و دانشگاه های مقصد تعیین می شود و متقاضی مهاجرت تحصیلی ابتدا باید از قوانین و شرایط کشور مقصد در خصوص پذیرش دانشجویان خارجی آگاه شود و سپس اقدام به درخواست پذیرش تحصیلی و اخذ ویزای تحصیلی بنماید.

مدارک اخذ پذیرش تحصیلی

برای مهاجرت تحصیلی به کشورهای دیگر باید برای اخذ ویزای تحصیلی کشور مقصد اقدام کنید و اولین قدم برای اخذ ویزای تحصیلی، دریافت پذیرش تحصیلی از دانشگاه های معتبر کشور مقصد می باشد و شما تا از دانشگاهی پذیرش تحصیلی نگیرید، نمی توانید برای دریافت ویزای تحصیلی اقدام کنید.

شرایط و مدارک اخذ پذیرش تحصیلی با توجه به رشته و مقطع تحصیلی در دانشگاه های مختلف، متفاوت است، همچنین کشورهای هر یک برای اعطای ویزا قوانین خاص خود را دارد و با توجه به قوانین مهاجرت کشورهای مختلف شرایط و مدارک لازم نیز متفاوت خواهد بود اما به طور کلی مدارک مورد نیاز اپلای تحصیلی و اخذ پذیرش تحصیلی عبارتند از:

·        پاسپورت معتبر

·        مدارک تمکن مالی

·        داشتن مدرک زبان با نمره قابل قبول مانند آزمون آیلتس، تافل، دولینگو و...

·        داشتن برنامه ی تحصیلی (استادی پلن)

·        توصیه نامه تحصیلی (Recommendation Letter)

·        نامه ی پذیرش دانشگاه

·        کاورلتر (Cover Letter)

·        نداشتن وقفه تحصیلی طولانی یا گپ تحصیلی (study gap)

·        بیانه هدف (SOP)

ارزان ترین کشورها برای تحصیل ایرانیان

تحصیل یکی از بهترین راه های مهاجرت به کشورهای مختلف است، بنابراین تقاضای تحصیل در خارج از کشور و اخذ ویزای تحصیلی (به ویژه مهاجرت تحصیلی به کانادا و آمریکا) نسبت به گذشته افزایش چشمگیری داشته است. مهاجرت تحصیلی همان طور که مزایایی دارد، معایبی نیز دارد، از جمله معایب مهاجرت از طریق تحصیل، تامین هزینه های تحصیل و هزینه های اقامت و زندگی در کشور مقصد است، از این رو بهترین کشورها برای مهاجرت تحصیلی ایرانیان کشورهایی هستند که هزینه تحصیل و هزینه اقامت آنها پایین تر باشد.

10 تا از بهترین کشورها برای تحصیل ارزان در خارج از ایران عبارتند از:

نروژ

آلمان

فرانسه

اسپانیا

جمهوری چک

آرژانتین

لهستان

مالزی

مجارستان

فنلاند

ترکیه

تحصیل ارزان در نروژ

کشور نروژ در شمال قاره اروپا قرار دارد و پایین بودن هزینه های تحصیل برای دانشجویان خارجی و بالا بودن کیفیت آموزشی و معتبر بودن مدارک دانشگاهی و کیفیت زندگی در این کشور، نروژ را به یکی از بهترین مقاصد برای مهاجرت تحصیلی تبدیل کرده است، به طوری که در سال 2023 تقریبا 12 درصد دانشجویان این کشور را دانشجویان خارجی تشکیل داده است. تحصیل در دانشگاه های دولتی نروژ رایگان است و دانشگاه های نروژ در رتبه بندی جهانی سطح بالایی دارند و هزینه های زندگی در این کشور نیز مناسب و از کیفیت بالایی برخوردار است، همچنین امکان تحصیل به زبان انگلیسی در تمامی رشته و مقاطع مختلف دانشگاهی نیز وجود دارد. وجود فرصت های شغلی مناسب برای فارغ التحصیلان و پایین بودن نرخ بیکاری و افزایش تقاضا برای نیروی کار ماهر دلایل دیگری برای افزایش مهاجرت تحصیلی به نروژ هستند و هر ساله افراد بسیاری از سراسر دنیا از جمله ایران برای مهاجرت تحصیلی به نروژ اقدام می کنند.

تحصیل ارزان در آلمان

آلمان کشوری در اروپای مرکزی است و دومین کشور پرجمعیت اروپا می باشد. دانشگاه های بین المللی آلمان از امتیاز بالایی برخوردارند، بنابراین متقاضیان بسیاری برای مهاجرت تحصیلی به آلمان برای اخذ پذیرش تحصیلی از دانشگاه های این کشور و ویزای تحصیلی اقدام می کنند. تحصیل در آلمان رایگان است از این رو یکی از بهترین مقاصد برای مهاجرت تحصیلی ایرانیان بشمار می رود. برای مهاجرت تحصیلی به آلمان و اخذ پذیرش از بسیاری از دانشگاه ها باید دارای مدرک زبان B1 آلمانی و یا آیلتس با نمره 6.5  باشید و امکان تحصیل به زبان انگلیسی نیز وجود دارد.

تحصیل ارزان در فرانسه

فرانسه بزرگترین کشور اروپای غربی و اتحادیه اروپا و سومین کشور بزرگ در قاره اروپا می باشد. اگر به دنبال تحصیل ارزان و حتی رایگان هستید و می خواهید برای مهاجرت تحصیلی به اروپا اقدام کنید، فرانسه می تواند یکی از بهترین مقاصد برای مهاجرت تحصیلی ایرانیان باشد. تحصیل به زبان فرانسوی رایگان است و دولت نیز کمک هزینه ای برای اجاره مسکن به تمام دانشجویان در هر مقطع تحصیلی پرداخت می کند. دانشگاه های معتبر فرانسه دارای رتبه های برتر جهانی هستند و برخی از آنها نرخ پذیرش بالایی دارند که شانس شما را برای دریافت پذیرش تحصیلی از دانشگاه افزایش می دهد، بنابراین دریافت ویزای تحصیلی برای شما آسان تر می شود.

تحصیل ارزان در اسپانیا

اسپانیا یک کشور فراقاره ای در شبه جزیره ایبری واقع در اروپای غربی و عضو اتحادیه اروپا است. به دلیل مزایای تحصیل در اسپانیا برای دانشجویان خارجی، دانشجویان بسیاری از سراسر دنیا برای تحصیل به این کشور مهاجرت می کنند. داشتن دانشگاه ها با رتبه های برتر جهانی، بالا بودن سطح علمی و کیفیت آموزشی دانشگاه ها، هزینه های کم تحصیل و هزینه های پایین اقامت و زندگی نسبت به سایر کشورهای اروپایی، صدور آسان تر ویزا، امکان کار پس از تحصیل از مهمترین دلایل افزایش مهاجرت تحصیلی به این کشور است. بهتر است بدانید 35 دانشگاه اسپانیا جزء 1500 دانشگاه برتر جهان قرار دارند و مدارک آکادمیک آنها دارای اعتبار جهانی است.

تحصیل در جمهوری چک

جمهوری چک یکی از کشورهای اروپای مرکزی و عضو اتحادیه اروپا است. در این کشور بیش از 70 موسسه آموزش عالی وجود دارد که بهترین شرایط تحصیل را برای دانشجویان فراهم می کنند. رشته های آموزشی در مقاطع مختلف آکادمیک تنوع بالایی دارد و کیفیت بالای آموزش به علاوه هزینه تحصیل و اقامت پایین در این نسبت به سایر کشورهای اروپایی، جمهوری چک را به یکی از مقاصد جذاب برای دانشجویان بین المللی تبدیل کرده است و در صورتی که شرایط تحصیل در جمهوری چک را داشته باشید، تحصیل یکی از بهترین روش های مهاجرت به این کشور خواهد بود.

تحصیل ارزان در آرژانتین

آرژانتین کشوری در آمریکای جنوبی است و سومین اقتصاد بزرگ آمریکای لاتین را دارد. تحصیل در آرژانتین در مقطع کارشناسی به زبان اسپانیایی در دانشگاه های دولتی رایگان است و کیفیت آموزشی بالایی دارد و امکان دریافت بورسیه تحصیلی برای دانشجویان خارجی نیز وجود دارد، از این رو آرژانتین یکی از مقاصد ایده آل برای دانشجویانی است که علاقمند تحصیل در خارج از کشور هستند. موسسات آموزش عالی در آرژانتین توسط کمیسیون ملی ارزیابی و اعتباربخشی دانشگاه در فواصل زمانی منظم ارزیابی می شوند، بنابراین این کشور از کیفیت آموزشی بالایی برخوردار است.

برخی دوره های تحصیلی به زبان انگلیسی ارائه می شود، اما به طور کلی تحصیل در این کشور به زبان اسپانیایی است، بنابراین اگر قصد تحصیل در آرژانیتن را دارید باید سطح مهارت زبان اسپانیایی خود را افزایش دهید تا بتوانید در موقعیت های آکادمیک و اجتماعی از زبان اسپانیایی به طور موثر استفاده کنید.

تحصیل ارزان در لهستان

لهستان کشوری در اروپای مرکزی است و نهمین کشور اروپا از لحاظ وسعت بشمار می رود. سیستم آموزشی لهستان سابقه طولانی (650 سال) دارد و بسیاری از دانشگاه های لهستان توانسته اند رتبه های برتر جهانی را کسب کنند. تنوع رشته های تحصیلی و هزینه پایین تحصیل در این کشور موجب شده دانشجویان بین المللی بسیاری هر ساله این کشور را به عنوان مقصد خود برای مهاجرت تحصیلی انتخاب کنند.

تحصیل ارزان در مالزی

مالزی در جنوب شرقی آسیا قرار دارد و مالزی از جمله ارزان ترین کشورها برای تحصیل دانشجویان خارجی است و کیفیت آموزش آن در حال ارتقا و به روز شدن است. علاوه بر پایین بودن هزینه تحصیل، هزینه های زندگی و اقامت در این کشور پایین است. همچنین به دلیل اینکه برخی دانشگاه های برتر دنیا مانند دانشگاه موناش و ناتینگهام در مالزی شعبه دارند، بنابراین امکان تحصیل در دانشگاه های معتبر با هزینه ی پایین برای دانشجویان خارجی فراهم شده است که موجب شده طرفداران تحصیل در این کشور و مهاجرت تحصیلی به مالزی افزایش یابد.

تحصیل ارزان در مجارستان

مجارستان کشوری در اروپای مرکزی و حوضه پانونی است و از کشورهای اتحادیه اروپا می باشد. اگر می خواهید در قلب اروپا تحصیل کنید، می توانید با اخذ ویزای تحصیلی مجارستان یا همان ویزای شینگن به خواسته خود برسید. هزینه تحصیل و زندگی در مجارستان برای دانشجویان خارجی نسبت به سایر کشورهای اتحادیه اروپا ارزان تر و مقرون به صرفه است و سیستم آموزشی آن از کیفیت بالایی برخوردار است و دانشگاه ها شهریه کمی دریافت می کنند.

به دلیل امکان تحصیل در مجارستان بدون داشتن مدرک زبان و همچنین اخذ ویزای تحصیلی برای دوره های کوتاه مدت آموزشی و امکان تحصیل آکادمیک در رشته های مختلف به زبان انگلیسی، این کشور را به پلی برای مهاجرت به سایر کشورهای اروپایی تبدیل کرده است.

تحصیل ارزان در فنلاند

جمهوری فنلاند کشوری زیبا در منطقه اسکاندیناوی در شمال اروپا است. فنلاند یکی از کشورهایی است که بهترین سیستم آموزشی در جهان را دارد، بنابراین با تحصیل در دانشگاه های معتبر این کشور می توانید مدرک آکادمیک با اعتبار جهانی دریافت کنید. آموزش در کشور فنلاند به سه زبان فنلاندی، سوئدی و انگلیسی است و دانشجویان خارجی می توانند به زبان انگلیسی نیز در کشور تحصیل کنند.

هزینه تحصیل در یک سال در کشور فنلاند حدود 6 هزار تا 18 هزار یورو است و هزینه زندگی و اقامت نیز برای دانشجوی خارجی تقریبا 560 یورو در ماه است. همچنین در شرایطی می توانید با دریافت بورسیه تحصیلی با هزینه کم یا به صورت رایگان در این کشور تحصیل کنید.

تحصیل ارزان در ترکیه

ترکیه یک کشور فراقاره ای است که بخش عمده آن در غرب آسیا و بخش کوچکی از آن در بالکان در اروپای جنوب شرقی قرار دارد. کشور ترکیه به دلیل نزدیکی به ایران یکی از مهمترین مقاصد تحصیلی ایرانیان بشمار می رود. در واقع تحصیل در اروپا و اخذ مدرک از دانشگاه های معتبر ترکیه راهی برای ورود به قاره اروپا می باشد.

با مهاجرت تحصیلی به ترکیه می توانید با هزینه کمتر در بهترین دانشگاه های ترکیه تحصیل کنید و از بورسیه های تحصیلی متنوع این کشور استفاده کنید. نظام آموزشی ترکیه براساس استانداردهای بین المللی معاهده بولونیا ارائه می شود و شما می توانید در این کشور به زبان ترکی یا انگلیسی تحصیل کنید. کیفیت بالای آموزشی و نزدیکی ترکیه به ایران از مزایای تحصیل برای ایرانیان در این کشور بشمار می رود و هر ساله دانشجویان زیادی در ایران برای ادامه تحصیل در ترکیه اقدام به مهاجرت تحصیلی به این کشور می کنند.

 

ویزای تحصیلی چیست؟

ویزای تحصیلی چیست؟

ویزای تحصیلی به دارنده ی آن امکان اقامت در کشور مقصد به منظور تحصیل در مقاطع مختلف تحصیلی را می دهد و دارنده ی ویزای تحصیلی می تواند به صورت قانونی در مدارس، دانشگاه ها و سایر مراکز آموزشی کشور مقصد به تحصیل بپردازد.

با کارشناسان شرکت مهاجرتی هومان ویزا در ارتباط باشید.

البته اخذ ویزای تحصیلی برای متقاضیان چندان آسان نیست و متقاضی باید واجد شرایطی باشد که از سوی مراکز آموزشی، دانشگاه و یا سفارت کشور مقصد تعیین می شود و متقاضی با دارا بودن شرایط تعیین شده، می تواند اقدام به درخواست ویزای تحصیلی نماید و در صورت عدم احراز شرایط مقرر، درخواست وی برای اخذ ویزای تحصیلی از سوی کشور مقصد رد خواهد شد.

ویزای تحصیلی، یک ویزای کوتاه مدت است که مدت اعتبار آن بستگی به مدت باقیمانده از دوره ی تحصیل دانش آموز یا دانشجو تمدید خواهد شد.

مدارک اخذ ویزای تحصیلی

مدارک لازم جهت اخذ ویزای تحصیلی با توجه به قوانین مهاجرتی هر کشور متفاوت است، اما به طور کلی مدارک اخذ ویزای تحصیلی عبارتند از:

* پذیرش تحصیلی از مدرسه یا دانشگاه کشور مقصد

* مدارک شناسایی متقاضی (شناسنامه و کارت ملی)

* پاسپورت معتبر

* گواهی مدارک تحصیلی

* تکمیل فرم درخواست ویزا

* مدارک اثبات تمکن مالی یا گواهی ضمانت یکی از بستگان متقاضی در کشور مقصد

* مدارک سوابق شغلی (در صورت وجود)

* دو قطعه عکس پاسپورتی

* انگیزه نامه (انگیزه نامه هدف متقاضی را از تحصیل و پس از آن در کشور مقصد اعلام می کند.)

* مدارک معتبر زبان (مدارک بین المللی زبان انگلیسی مانند تافل، آیلتس)

* مدارک سوء پیشینه

* سند ازدواج و مدارک شناسایی اعضای خانواده و همراهان متقاضی (همسر، فرزندان و والدین)

* نداشتن گپ تحصیلی (فاصله ی بین فارغ التحصیلی و پذیرش از دانشگاه مقصد)

اخذ ویزای تحصیلی برای متقاضیان کمتر از 18 سال

به درخواست متقاضی، ویزای تحصیلی از سن 4 سالگی از سوی سفارت کشور مقصد صادر می شود، چنانچه والدین افراد کمتر از 18 سال قصد داشته باشند فرزندشان در یکی از مدارس کشور مقصد تحصیل کند، می توانند اقدام به درخواست ویزای تحصیلی برای فرزند خود و همچنین ویزای همراه برای یکی از والدین بنمایند.

تحصیل برای دانش آموزان خارجی با ویزای تحصیلی در کشور مقصد دارای شرایطی است، از جمله اینکه دانش آموزان خارجی نمی توانند با استفاده از ویزای تحصیلی در مدارس دولتی کشور مقصد مانند کشورهای اروپایی به صورت رایگان تحصیل کنند و باید شهریه ی مدارس را بپردازند. تنها در صورتی دانش آموزان خارجی می توانند در مدارس دولتی به صورت رایگان تحصیل کنند که والدین آنها اقامت کشور مقصد را داشته باشند. دانش آموزانی که موفق به اخذ ویزای تحصیلی می شوند، می توانند در دو نوع مدرسه به صورت شبانه و روزانه تحصیل کنند.

اخذ ویزای تحصیلی برای دانش آموزان زیر 18 سال مزایایی دارد. یکی از این مزایا استفاده از امکانات آموزشی کشور مقصد است، مدارس کشورهای توسعه یافته از کیفیت آموزشی بالایی برخوردارند و مدارک تحصیلی ارائه شده از سوی آنها در بسیاری از کشورهای جهان معتبر است و به این ترتیب موفقیت تحصیلی دانش آموزان خارجی را در مقاطع تحصیلی بالاتر نیز تضمین می کند.

همچنین بر خلاف تحصیل در مقاطع دانشگاهی کشور مقصد که نیازمند ارائه ی مدرک معتبر زبان و داشتن مهارت زبانی برای دانشجوی خارجی است، برای اخذ پذیرش تحصیلی و ویزای تحصیلی برای دانش آموزان ارائه ی مدرک زبان و داشتن مهارت زبانی الزامی نمی باشد.

تحصیل در مدارس بین المللی: دانش آموزان خارجی برای تحصیل در مدارس دولتی کشورهای اروپایی باید به زبان بومی کشور مقصد تسلط داشته باشند، در غیر این صورت باید در مدارس بین المللی ثبت نام کنند که نیازی به تسلط زبان بومی نمی باشد. البته این مدارس خصوصی بوده و باید برای تحصیل، شهریه آن پرداخت شود.

مدارک لازم جهت اخذ ویزای تحصیلی دانش آموزان زیر 18 سال

همان طور که پیش تر گفته شد، دانش آموزان خارجی برای اینکه اجازه ی اقامت و تحصیل در یکی از مدارس کشور مقصد را داشته باشند، باید اقدام به اخذ ویزای تحصیلی نمایند و به این منظور باید مدارک خواسته شده از سوی سفارت کشور مقصد را ارائه نمایند تا در صورت تایید و پذیرش مدارک ارائه شده ویزای تحصیلی برای آنها صادر شود. مدارک اخذ ویزای تحصیلی برای دانش آموزان خارجی با توجه به قوانین کشور مقصد متفاوت است، اما به طور کلی مهمترین مدارک اخذ ویزای تحصیلی دانش آموزان زیر 18 سال عبارتند از:

* ارائه پذیرش تحصیلی از یکی از مدارس کشور مقصد

* مدارک شناسایی (کارت ملی و شناسنامه)

* مدارک اثبات تمکن مالی والدین دانش آموز برای پرداخت شهریه مدرسه و هزینه های زندگی در کشور مقصد

* گذرنامه ی معتبر

* ارائه مدارک تحصیلی به همراه ریز نمرات دانش آموز

* عکس پاسپورتی

* گواهی پزشکی و واکسیناسیون

اخذ ویزای همراه تحصیلی

یکی از مزایای اخذ ویزای تحصیلی، صدور ویزای همراه برای والدین دانش آموز زیر 18 سال یا خانواده ی دانشجویان خارجی است. که به آنها اجازه ی اقامت، تحصیل و زندگی در کشور مقصد در طول تحصیل دانشجو یا دانش آموز را می دهد.

دانشجویان خارجی که قصد تحصیل در یکی از دانشگاه های کشور مقصد را داشته باشند در صورت تاهل و داشتن همسر و فرزندان زیر 18 سال، در صورت اثبات تمکن مالی خود برای پرداخت هزینه های زندگی در کشور مقصد، می توانند همراه با اخذ ویزای دانشجویی، ویزای همراه برای خانواده ی خود نیز دریافت نمایند.

همچنین از مزایای ویزای همراه دانشجویی برای فرزندان کمتر از 18 سال دانشجوی خارجی، تحصیل رایگان در مدارس دولتی کشور مقصد است.

همچنین برای یکی از والدین دانش آموز زیر 18 سال که قصد تحصیل در یکی از مدارس کشور مقصد را دارد، ویزای همراه صادر می شود.

آیا با ویزای تحصیلی برای دانشجویان خارجی اجازه ی کار صادر می شود؟

قانون کار برای دانشجویان خارجی در کشورهای مختلف، متفاوت است، اما به طور کلی دانشجویان خارجی که دارای ویزای دانشجویی می باشند، می توانند طبق قانون به صورت محدود و پاره وقت برای خود کار پیدا کرده و برای آن مجوز کار صادر می شود. مثلا برای دانشجویان خارجی که در کشورهای اروپایی تحصیل می کنند برای حدود 20 ساعت کار در هفته مجوز کار صادر می شود.

 

 

مهاجرت تحصیلی به اروپا

مهاجرت تحصیلی به اروپا

تحصیل در، دانشگاه ها، کالج ها و مراکز آموزشی کشورهای پیشرفته ی اروپایی با کیفیت آموزشی بالا و دریافت مدرک تحصیلی معتبر، زمینه را برای رسیدن به موفقیت های شغلی، علمی و همچنین داشتن زندگی بهتر برای دانشجویان خارجی هموار تر می کند، از این رو هر ساله تعداد زیادی از افراد در سراسر دنیا متقاضی ادامه ی تحصیل در یکی از دانشگاه های معتبر کشورهای اروپایی هستند، بنابراین اقدام به مهاجرت تحصیلی به اروپا می کنند. اما باید به این نکته ی مهم اشاره کرد که مهاجرت تحصیلی به اروپا برای همه ی افراد امکانپذیر نیست و متقاضیان باید دارای شرایط خاصی باشند که از سوی کشورها و دانشگاه های مقصد تعیین می شود و متقاضی مهاجرت تحصیلی به اروپا ابتدا باید از قوانین و شرایط کشور مقصد در خصوص پذیرش دانشجو آگاه شود و سپس اقدام به درخواست پذیرش دانشجو و اخذ ویزای تحصیلی بنماید.

با کارشناسان شرکت مهاجرتی هومان ویزا در ارتباط باشید.

با توجه به آمار رنکینگ دانشگاه های جهان که در آن 1400 دانشگاه برتر جهان مشخص شده اند بیش از 500 دانشگاه اروپایی وجود دارد .

به متقاضیان مهاجرت تحصیلی به اروپا توصیه می شود برای انتخاب کشور اروپایی مناسب برای تحصیل با یک وکیل مهاجرت با تجربه مشورت نمایند تا با انتخاب مناسب ترین گزینه از مزایای مهاجرت تحصیلی و کار پس از پایان تحصیلات در کشور مقصد بهره مند شوند.

مدارک اخذ ویزای تحصیلی اروپا

برای دریافت ویزای تحصیلی اروپا و همچنین پذیرش دانشجو در کشورها و دانشگاه های مختلف اروپایی، حتی رشته های مختلف، متفاوت است، اما به طور کلی برای اخذ ویزای تحصیلی اروپا، متقاضی باید مدارک زیر را ارائه نماید:

* پاسپورت معتبر

* مدارک تمکن مالی

* داشتن مدرک زبان با نمره ی قابل قبول از سوی دانشگاه یا کشور مقصد

* داشتن برنامه ی تحصیلی

* نامه ی پذیرش دانشگاه

آیا امکان تحصیل رایگان در مدارس اروپا برای دانش آموزان خارجی وجود دارد؟

همان طور که گفته شد به دلیل کیفیت بالای آموزش و معتبر بودن مدرک تحصیلی ارائه شده توسط مراکز آموزشی و مدارس کشورهای اروپایی، والدین زیادی در سراسر دنیا متقاضی تحصیل فرزندانشان در مدارس این کشورها هستند.

اگر چه تحصیل در مدارس کشورهای اروپایی برای شهروندان این کشورها رایگان است، اما امکان تحصیل رایگان در این مدارس برای دانش آموزان خارجی وجود ندارد و ملزم به پرداخت شهریه می باشند. دانش آموزان خارجی تنها در صورتی می توانند در مدارس کشورهای اروپایی از تحصیل رایگان برخوردار شوند که والدین آنها به صورت قانونی اقامت کشور مقصد را داشته باشند.

همچنین دانش آموزان خارجی که والدین آنها اقامت اروپا را ندارند، می توانند در مدارس بین المللی و شبانه روزی با کیفیت آموزشی بالا تحصیل نمایند.

آیا امکان تحصیل رایگان در دانشگاه های اروپا برای دانشجویان خارجی وجود دارد؟

برخلاف تحصیل در مدارس کشورهای اروپایی که برای دانش آموزان خارجی دارای شهریه و هزینه است و امکان تحصیل رایگان برای دانش آموزان خارجی وجود ندارد، امکان تحصیل رایگان یا با هزینه ی اندک در دانشگاه های اروپایی شرایط خاصی برای متقاضیان وجود دارد که یکی از این شرایط، تحصیل در دانشگاه به زبان رسمی کشور مقصد می باشد، چون این دانشگاه ها دولتی هستند و امکان تحصیل به صورت رایگان نیز برای دانشجویان خارجی در صورت تسلط به زبان رسمی کشور مقصد وجود دارد.

* نکته: برای تحصیل در دانشگاه های برخی کشورهای اروپایی، دانشجویان پس از ورود به کشور مقصد می توانند ابتدا در یک دوره ی یک ساله ی زبان شرکت کنند و پس از رسیدن به سطح مورد قبول، در رشته ی دلخواه خود که پذیرش شده اند به تحصیل رایگان بپردازند.

اخذ ویزای همراه دانشجویی اروپا

همه ی کشورهای اروپایی که به دانشجویان خارجی امکان تحصیل رایگان در مقاطع مختلف دانشگاهی را ارائه می دهند، علاوه بر صدور ویزای تحصیلی برای دانشجویان متاهل، برای همسر و فرزندان کمتر از 18 ساله ی وی نیز ویزای همراه صادر می نماید.

* نکته 1: قانون صدور ویزای همراه دانشجویی برای دانشجویان ایرانی کمی سخت گیرانه تر است و در برخی از کشور های اروپایی مانند ایتالیا برای همراه دانشجو ویزای همراه صادر نمی شود و اجازه ی ورود به خاک این کشور را نخواهد داشت.

* نکته 2: در اکثر کشورهای اروپایی فرزندان دانشجویان خارجی می توانند از تحصیل رایگان در مدارس دولتی استفاده کنند.

اجازه ی کار با ویزای تحصیلی اروپا

دانشجویان خارجی می توانند شش ماه تا دو سال پس از پایان تحصیلات خود در مقطع دانشگاهی مورد نظر، در کشور مقصد بمانند و برای خود کار پیدا کنند و در صورت یافتن شغل، ویزای کاری دریافت نمایند.

برای دانشجویان خارجی امکان کار پاره وقت دانشجویی وجود دارد. البته باید این نکته را نیز مد نظر قرار دارد، که تعداد شغل های موجود و احتمال اشتغال دانشجویان در زمان تحصیل با توجه به شرایط اقتصادی کشور های مختلف، متفاوت است.

همچنین مدت زمانی که دانشجوی خارجی اجازه ی کار در طول زمان تحصیل دارد، بر اساس قوانین کشورهای مختلف، متفاوت می باشد، اما به طور میانگین در اکثر کشور های اروپایی، حدود 20 ساعت در هفته اجازه ی کار برای دانشجویان وجود دارد.

برخی از کشور های اروپایی در بدو ورود برای همراه دانشجوی خارجی نیز اجازه ی کار صادر می کنند.

آیا برای مهاجرت تحصیلی به اروپا نیاز به مدرک معتبر زبان می باشد؟

یکی از مزایای مهاجرت تحصیلی به اروپا و تحصیل در یکی از دانشگاه های اروپایی امکان دریافت پذیرش تحصیلی برخی دانشگاه ها بدون اخذ مدرک زبان برای متقاضیان فراهم شده است و دانشجویان با شرکت در دوره های زبان می توانند آمادگی لازم برای ورود به دوره ی تحصیلی را کسب کنند، اما باید به این نکته توجه داشت که برای اخذ ویزای تحصیلی اروپا نیاز به مدرک معتبر زبان می باشد.

کدام کشورها برای مهاجرت تحصیلی به اروپا مناسب تر هستند؟

توصیه می شود متقاضیان مهاجرت تحصیلی به اروپا برای تحصیل در یکی از کشورهای اروپایی یکی از کشورهای منطقه ی شینگن را به عنوان مقصد خود انتخاب کنند، چون در این صورت می توانند از مزایای این اتحادیه نیز بهره مند شوند. دانشجویان خارجی می توانند با داشتن ویزای یکی از کشورهای عضو این اتحادیه که شامل 26 کشور اروپایی است در طول تحصیل خود و حتی پس از آن آزادانه در تمامی کشورهای عضو به کاریابی بپردازد و به این ترتیب با یافتن شغل می تواند ویزای تحصیلی اروپا را به ویزای کار تبدیل کنند.

اخذ ویزای تحصیلی اروپا در مقطع کارشناسی

کیفیت آموزشی بالا، امکانات رفاهی و سطح زندگی مطلوب برای دانشجویان خارجی دانشگاه های اروپایی در مقطع کارشناسی سبب شده، هر ساله تعداد زیادی از دانشجویان از سراسر جهان برای تحصیل به این کشورها سفر کنند تا از امکانات آموزشی و رفاهی بهره مند شوند، از این رو دانشجویان خارجی به رشته های زیادی برای تحصیل گرایش دارند از جمله رشته های پزشکی و پیراپزشکی، رشته های مربوط به علوم کامپیوتر، تجارت، اقتصاد، هنر، علوم مهندسی و غیره

همان طور که گفته شده اخذ ویزای تحصیلی اروپا و تحصیل رایگان در دانشگاه های کشورهای اروپایی به زبان رسمی کشور مقصد امکان پذیر است و متقاضی تحصیل در یکی از کشورهای اروپایی باید به زبان رسمی کشور مقصد تسلط داشته باشد تا از مزایای تحصیل رایگان در این کشور بهره مند شود.

از دیگر شرایط تحصیل رایگان در دانشگاه های اروپا در مقطع کارشناسی، داشتن دیپلم است. همچنین اگر متقاضی بخواهد در یکی از کشورهای انگلیسی زبان به تحصیل بپردازد باید مدرک زبان معتبر با نمره ی قابل قبول نیز ارائه نماید و دارای حداقل نمره ی آیلتس 6 باشد.

یکی دیگر از شرایط تحصیل رایگان در کشورهای اروپایی ارائه مدرک زبان رسمی کشور مقصد می باشد.

همچنین بعضی از کشورهای اروپایی برای پذیرش دانشجوی خارجی در برخی رشته ها، آزمون ورودی و مصاحبه برگزار می کنند که شرط پذیرش متقاضی، قبولی در آزمون ورودی و مصاحبه است.

داشتن معدل و نمرات بالا و شرایط سنی نیز از عوامل تاثیرگذار برای اخذ پذیرش تحصیل رایگان در دانشگاه کشور مقصد می باشد.

اخذ ویزای تحصیلی اروپا در مقطع کارشناسی ارشد

دوره ی تحصیل در مقطع کارشناسی ارشد یک تا دو سال است و دانشجویان خارجی در مقطع کارشناسی ارشد بیشتر در رشته های علوم مهندسی، زیر شاخه های مدیریت، اقتصاد، هنر، بازاریابی و رشته های علوم کامپیوتر به تحصیل می پردازند.

تحصیل در مقطع کارشناسی ارشد مانند مقطع کارشناسی برای دانشجویان خارجی دارای شرایط و الزاماتی است، مانند شرط سنی، کپ تحصیلی، شرط معدل، بالا بودن نمره ی آیلتس برای کشورهای انگلیسی زبان، تسلط به زبان رسمی دانشگاه کشور مقصد و غیره.

ویزای تحصیلی اروپا در مقطع دکتری

متقاضیان تحصیل در مقطع دکتری در دانشگاه های اروپا باید مورد تایید استاد راهنما باشند و دانشجو باید با معرفی پایان نامه و مقالات تخصصی خود استاد راهنما را توجیه نماید و در رقابت با سایر دانشجویان موفق شده و توسط استاد راهنما انتخاب شود.

برای تحصیل در این مقطع تحصیلی، متقاضی باید حداقل نمره ی 7 به بالا را برای آیلتس کسب کرده باشد.

پس از تایید استاد راهنما متقاضی می تواند اقدام به درخواست پذیرش از دانشگاه محل خدمت استاد مورد نظر نماید.

فول فاند چیست؟ در صورتی که متقاضی تحصیل در مقطع دکتری دانشجوی نخبه باشد، تمامی هزینه های تحصیل و زندگی او توسط دانشگاه مورد نظر تامین خواهد شد.

بورسیه تحصیلی مقاله نویسی چیست؟ بورسیه مقاله نویسی در هر ۳ مقطع دانشگاهی به تمامی دانشجویان داخلی و خارجی تعلق می گیرد. این بورسیه محدود به دانشگاه یا منطقه ی خاصی نمی شود و تمامی دانشجویانی که مقالات عالی بنویسند، می توانند برای دریافت این بورسیه اقدام کنند.

 

 

 

 

 

 

مراحل اپلای برای کشورهای آمریکا، کانادا و استرالیا

مراحل اپلای برای کشورهای آمریکا، کانادا و استرالیا

امروزه مهاجرت به کشورهای توسعه یافته برای تحصیل نسبت به گذشته افزایش چشمگیری داشته و افراد زیادی از سراسر جهان متقاضی تحصیل در دانشگاه های این کشورها هستند. دارا بودن نظام آموزشی با کیفیت و ارائه ی مدارک تحصیلی معتبر که در اغلب کشورهای جهان دارای اعتبار است و داشتن رفاه بیشتر و امکان کار پاره وقت در حین تحصیل، تضمین آینده ی شغلی و امکان دریافت اقامت کشور مقصد از جمله دلایلی هستند که منجر به مهاجرت تحصیلی افراد به این کشورها می شود.

با کارشناسان شرکت مهاجرتی هومان ویزا در ارتباط باشید.

برای اینکه دانشجویان خارجی بتوانند در کشور مقصد به تحصیل بپردازند و اجازه ی اقامت در کشور مقصد را داشته باشند، باید ویزای تحصیلی کشور مورد نظر را دریافت و برای اخذ ویزای تحصیلی یا دانشجویی باید از یکی از مدارس، دانشگاه ها یا مراکز آموزشی کشور مقصد پذیرش تحصیلی دریافت کرده باشند و سپس اقدام به اخذ ویزا نمایند. پس اولین مرحله در مهاجرت تحصیلی به کشورهای خارجی، گرفتن پذیرش از یک دانشگاه در کشور مقصد است. از این رو متقاضی باید اقدام به اپلای تحصیلی نماید.

اپلای تحصیلی یا همان درخواست پذیرش تحصیلی به مجموعه اقداماتی گفته می شود که متقاضی برای اخذ پذیرش تحصیلی انجام می دهد.

اپلای تحصیلی آمریکا

آمریکا یکی از کشورهای مهاجر پذیر در جهان است که دانشجویان بسیاری از سراسر جهان در دانشگاه های معتبر این کشور به تحصیل مشغول هستند و متقاضیان زیادی نیز هر ساله اقدام به اپلای تحصیلی می کنند. با توجه به تنوع رشته ها و کیفیت بالای آموزش عالی در این کشور، طرفداران زیادی برای اپلای در دانشگاه های آمریکا وجود دارد و رشته های پزشکی، علوم کامپیوتر، مهندسی، مدیریت کسب، نسبت به سایر رشته ها متقاضیان بیشتری برای تحصیل دارند.

پروسه پذیرش دانشجوی خارجی در دانشگاه های مختلف، متفاوت است و متقاضی باید با مراجعه به وبسایت دانشگاه مقصد از شرایط و مدارک پذیرش دانشجوی خارجی مطلع شود.

آمریکا در حال حاضر سیستم درخواست تحصیلی برای تمام دانشگاه ها ندارد و دانشجویان بین المللی باید مستقیماً از طریق سایت دانشگاه ها اپلای کنند. اغلب دانشگاه های آمریکا، سیستم آنلاین اپلای تحصیلی برای ترم پاییز سال بعد را، اواخر دسامبر یا اوایل ژانویه غیر فعال می کنند و درخواست ها برای پاییز دو سال بعد منظور می شود.

مراحل اپلای تحصیلی آمریکا

همان طور که گفته شد مراحل و شرایط اپلای تحصیلی در دانشگاه های مختلف، متفاوت است، اما به طور کلی برای اپلای تحصیلی متقاضی باید مدارک زیر را ارائه نماید:

* انتخاب رشته و دانشگاه مقصد

* مراجعه به سایت دانشگاه مقصد و بررسی شرایط پذیرش دانشجو

* ارتباط و مکاتبه با اساتید دانشگاه

* تکمیل فرم درخواست پذیرش تحصیلی

* پرداخت هزینه های اولیه

مدارک لازم برای اپلای آمریکا

* انگیزه نامه (SOP): انگیزه نامه، نوشته ای است که متقاضی دانشگاه را متقاعد می کند، برای موقعیت تحصیلی مورد نظر فرد مناسبی است و توانایی های خود را نشان می دهد.

* توصیه نامه اساتید

* مدرک زبان معتبر با نمره ی قابل قبول مانند تافل و آیلتس

* رزومه تحصیلی

* شرکت در آزمون های ACT , SAT برای مقطع کارشناسی و آزمون GRE برای مقاطع کارشناسی ارشد و دکتری

اپلای تحصیلی کانادا

چنانچه قصد تحصیل در دانشگاه های کانادا را دارید، باید ابتدا اقدام به اپلای تحصیلی نمایید و پس از پذیرفته شدن درخواست پذیرش تحصیلی از سوی دانشگاه مقصد می توانید برای اخذ ویزای تحصیلی اقدام کنید. برای اپلای تحصیلی کانادا متقاضی باید مدارک خواسته شده از سوی دانشگاه مقصد را تهیه و ارائه نماید.

برای اپلای تحصیلی کانادا متقاضی ابتدا باید رشته و دانشگاه مورد نظر خود را انتخاب کند، همچنین متقاضی باید کد DLI داشته باشد، در غیر این صورت اگر پذیرش تحصیلی دانشگاه را بگیرد ممکن است موفق به اخذ ویزای تحصیلی کانادا نشود.

زمان ثبت نام برای اپلای تحصیلی کانادا: زمان ثبت نام در دانشگاه های کانادا در ترم سپتامبر که ورودی اصلی سال تحصیلی است، نهایتا تا ژانویه سال قبل می باشد و برای ورودی دوم سال یعنی ژانویه که برای تمام رشته ها ارائه نمی شود، تا سپتامبر سال قبل می باشد.

مدارک اپلای کانادا

* مدرک تحصیلی پیشین 

* مدرک زبان معتبر با نمره ی قابل قبول مانند تافل و آیلتس

* ارائه مدارک تمکن مالی برای پرداخت هزینه ها

* دو معرفی نامه از اساتید

* ریز نمرات آخرین مقطع تحصیلی

* مدارک شناسایی (شناسنامه و کارت ملی)

* پاسپورت معتبر

* پرداخت هزینه ی اپلیکیشن فی دانشگاه

* ارائه رزومه ی تحصیلی

* انگیزه نامه

* برای پذیرش برخی دانشگاه ‌های کانادا متقاضی باید در آزمون ‌هایی مانندGMAT یا GRE  شرکت کند.

مراحل اپلای کانادا

1- متقاضی باید وارد سایت دانشگاه مقصد شود و در قسمت اپلای روی گزینه ی ساخت اکانت کلیک کرده و یک اکانت بسازد.

٢- در این مرحله متقاضی باید اطلاعات درخواستی مانند اطلاعات شخصی، آدرس، رشته مورد نظر، ترم ورودی، اطلاعات تحصیلی و غیره را وارد کند.

3- این مرحله از اپلای تحصیلی کانادا، بستگی به نوع اپلیکیشن دانشگاه مقصد دارد. در بعضی اپلیکیشن ‌ها امکان آپلود مدارک وجود دارد، اما در بعضی دیگر این امکان پس از سابمیت اپلیکیشن به وجود می‌ آید.

4- اپلیکیشن را سابمیت و اپلیکیشن فی را متقاضی پرداخت کند.

۵- پس از سابمیت پرونده، متقاضی شماره اپلیکیشن دریافت می کند.

۶- چند روز پس از سابمیت اپلیکیشن، متقاضی ایمیلی دریافت خواهد کرد که اطلاعات لازم برای فعال کردن اکانت در آن وجود دارد. با فعال کردن اکانت، امکان بررسی وضعیت اپلیکیش وجود خواهد داشت.

7- یک یا چند ماه پس از اپلای کانادا متقاضی نتیجه ی آن را دریافت می کند و در صورت پذیرش تحصیلی، نامه ی پذیرش و شماره دانشجویی ارسال می شود.

استادی پرمیت (Study permit) کانادا چیست؟

استادی پرمیت (مجوز تحصیل) مجوزی است که به متقاضی اجازه ی اقامت در کانادا برای تحصیل را می دهد. اگر قصد تحصیل در دوره ی آموزشی بلند مدت و بیشتر از 6 ماه را در کشور کانادا دارید، باید استادی پرمیت را به انضمام ویزای تحصیلی دریافت نمایید. استادی پرمیت با ویزای تحصیلی متفاوت است و بدون دریافت آن متقاضی اجازه ی اقامت در کانادا را نخواهد داشت. این مجوز توسط افسرها در فرودگاه برای متقاضی صادر می شود. مدت اعتبار این مجوز با مدت دوره ی تحصیل یکسان خواهد بود.

اپلای تحصیلی استرالیا

استرالیا یکی دیگر از کشورهای محبوب انگلیسی زبان است که طرفداران زیادی برای مهاجرت تحصیلی به این کشور وجود دارد. برخی دانشگاه های استرالیا در لیست برترین دانشگاه های جهان قرار دارند و تحصیل در این دانشگاه ها آرزوی بسیاری از دانشجویان خارجی است. هر ساله دانشجویان خارجی سعی می کنند با فراهم آوردن شرایط و مدارک درخواست شده، شانس خود را برای پذیرش تحصیلی امتحان کنند و در صورت دریافت پذیرش به تحصیلات خود در این کشور ادامه داده و از مزایای تحصیل در کشور استرالیا برخوردار شوند.

مدارک اپلای استرالیا

* مدارک شناسایی و ترجمه ی آنها

* ارائه آخرین مدرک تحصیلی و ریز نمرات

* مدرک معتبر زبان انگلیسی که برای اپلای مقطع کارشناسی آیلتس با نمره ی حداقل 6 و مقطع کارشناسی ارشد نمره ی حداقل 6.5 و مقطع دکتری حداقل نمره ی 7 می باشد.

* رزومه ی تحصیلی

* توصیه نامه

* انگیزه نامه

* پاسپورت معتبر

* داشتن شرایط سنی

* گپ تحصیلی کم یا قابل توجیه

مراحل اپلای استرالیا

برای مهاجرت تحصیلی به استرالیا و دریافت ویزای تحصیلی این کشور باید متقاضی موفق به اخذ پذیرش تحصیلی از یکی از دانشگاه های استرالیا شود و برای اخذ پذیرش تحصیلی باید ابتدا دانشگاه و رشته ی مورد نظر خود را انتخاب کند و با ورود به وبسایت دانشگاه از شرایط پذیرش تحصیلی دانشجویان خارجی و مدارک لازم مطلع شده و با تهیه مدارک لازم اقدام به درخواست پذیرش تحصیلی نماید.

همچنین برای ورود به مقطع کارشناسی برخی رشته ها مانند پزشکی متقاضی باید در آزمون های UMAT و GAMSAT شرکت کند.

 

 

 

مراحل اپلای تحصیلی برای کشورهای اروپایی

مراحل اپلای تحصیلی برای کشورهای اروپایی

چنانچه قصد دارید به یکی از کشورهای اروپایی مهاجرت کنید و در آنجا ادامه تحصیل دهید، باید بدانید که برای داشتن اجازه ی اقامت در کشور مورد نظر خود باید موفق به اخذ ویزای تحصیلی شوید. اولین گام برای اخذ ویزای تحصیلی یک کشور ارائه پذیرش تحصیلی از دانشگاه یا مراکز آموزشی است، در واقع بدون داشتن پذیرش تحصیلی از یک دانشگاه معتبر در کشور مقصد برای شما ویزای تحصیلی صادر نخواهد شد؛ از این رو باید اقدام به اپلای تحصیلی نمایید.

با کارشناسان شرکت مهاجرتی هومان ویزا در ارتباط باشید.

اپلای تحصیلی یا درخواست پذیرش تحصیلی به کلیه فعالیت ها و اقداماتی گفته می شود که متقاضی برای اخذ پذیرش تحصیلی انجام می دهد.

مراحل و مدارک اپلای تحصیلی به قوانین و مقررات دانشگاه مقصد و مقطع تحصیلی که برای آن اقدام به اپلای کرده اید بستگی دارد و متقاضی باید قبل از اپلای تحصیلی و انتخاب رشته ی مورد نظر خود، باید به سایت دانشگاه مقصد مراجعه کند و با دقت شرایط و مدارک لازم را بررسی نماید. همچنین توصیه می شود در خصوص بازار کار رشته ی تحصیلی مورد نظر در کشور مقصد نیز تحقیق کنید، تا در آینده ی شغلی خود با مشکل مواجه نشوید و بتوانید در خصوص مهارت و تخصصی که در دانشگاه کسب کرده اید، یک شغل ایده آل با درآمد مناسب پیدا کنید.

بسیاری از کشورهای اروپایی از پیشرفته ترین کشورها در جهان هستند و نظام آموزشی آنها کیفیت بالایی دارد و مدارک تحصیلی که توسط مدارس، دانشگاه ها و مراکز آموزشی این کشور ها ارائه می شود، دارای اعتبار بین المللی بوده و در اغلب کشورهای جهان معتبر است. از این رو کشورهای اروپایی مقصد دانشجویان بسیاری برای اپلای تحصیلی هستند.

اگر قصد اپلای تحصیلی و ادامه ی تحصیل در کشورهای اروپایی را دارید، بهتر است با یک وکیل امور مهاجرت نیز مشورت کنید و در خصوص تحصیل در کشور مقصد راهنمایی های لازم را دریافت کنید. یک وکیل امور مهاجرت با تجربه بهترین کسی است که می تواند شما را در این خصوص راهنمایی کند و از انتخاب اشتباه شما و هدر رفتن هزینه و زمان شما جلوگیری کند.

اپلای تحصیلی برای دانشگاه های ایتالیا

چنانچه قصد تحصیل در یکی از دانشگاه های ایتالیا را دارید باید بدانید در این کشور 89 دانشگاه وجود دارد، که می توانید با توجه به هدف تحصیلی و شغلی خود در آینده و رشته ی مورد نظر مناسب ترین دانشگاه را برای اپلای تحصیلی و درخواست پذیرش تحصیلی انتخاب کنید.

در طی سال های اخیر به دلیل افزایش درخواست تحصیلی دانشجویان خارجی برای تحصیل در دانشگاه های این کشور، رشته های بسیاری به زبان انگلیسی تدریس می شوند و همچنین دانشگاه پلی تکنیک میلان تمامی رشته های تحصیلی خود را به زبان انگلیسی ارائه می دهد.

دانشگاه های این کشور از کیفیت آموزشی و علمی ‌بالایی برخوردار هستند و سیستم آموزشی دانشگاه ها از استاندارهای بین المللی پیروی می کند و مدارک معتبری را ارائه می دهند.

دانشگاه های ایتالیا برای جذب دانشجوی خارجی ابتدا سوابق تحصیلی و معدل داوطلب را بررسی می کنند و در اکثر دانشگاه ها شرط حداقل معدل وجود دارد. همچنین برای ورود به دانشگاه برای برخی رشته ها مانند دامپزشکی، مهندسی، علوم پزشکی و غیره داوطلب باید در آزمون ورودی شرکت کند و در صورت اخذ نمره ی قابل قبول می تواند در رشته ی مورد نظر خود پذیرش تحصیلی بگیرد.

یکی دیگر از شرایط داوطلبان برای اپلای تحصیلی ایتالیا داشتن مدرک زبان معتبر است و داوطلب باید به زبان رسمی این کشور یا زبان انگلیسی تسلط داشته باشد. البته بیشتر برنامه های تحصیلی در مقاطع کارشناسی ارشد و دکتری به زبان انگلیسی ارائه می شود.

اپلای تحصیلی برای دانشگاه های هلند

هلند کشوری زیبا و کوچک است که در شمال غربی اروپا واقع شده که به دلیل مزایای زندگی در این کشور و برخورداری از نظام آموزشی با کیفیت، هر ساله افراد زیادی متقاضی مهاجرت و تحصیل در این کشور هستند. بهترین و آسان‌ ترین راه برای مهاجرت به هلند، مهاجرت تحصیلی است. یکی از مزایای تحصیل در کشور هلند این است که به دانشجویان خارجی پس از فارغ التحصیلی 1 تا 2 سال برای یافتن کار، اجازه ی اقامت در این کشور داده می شود.

دانشگاه های هلند دارای سیستم باینری است و دانشجویان برای تحصیل در مقطع کارشناسی دو حق انتخاب دارند:

1- تحصیل در دانشگاه های تحقیقاتی و پژوهش محور: هدف از تحصیل در دانشگاه ‌های تحقیقاتی رسیدن به مدارج بالای علمی و تقویت مهارت ‌های پژوهشی است.

2- تحصیل در دانشگاه های علوم کاربردی: دانشگاه ‌های علوم کاربردی محتوای آموزشی آزادتری دارند و مهارت ‌های عملی دانشجویان به همراه تحصیل نیز تقویت می شود.

دانشگاه های زیادی در هلند اقدام به جذب دانشجوی خارجی می کنند، اما 5 دانشگاه به عنوان برترین دانشگاه ها شناخته می شوند:

1- دانشگاه فناوری دلفت

2- دانشگاه و مرکز تحقیقاتی واخنینگن (در زمینه ی علوم زیستی و اجتماعی)

3- دانشگاه آمستردام

4- دانشگاه اراسموس روتردام

5- دانشگاه لیدن

اپلای تحصیلی در دانشگاه های اسکاندیناوی

حوزه ی اسکاندیناوی که در شمال اروپا واقع شده است، شامل کشورهای سوئد، نروژ، دانمارک و فنلاند است. هر ساله متقاضیان تحصیل در دانشگاه های این کشورها برای مهاجرت تحصیلی اقدام به اپلای تحصیلی می نمایند. داشتن نظام آموزشی با کیفیت و ارائه مدارک تحصیلی معتبر توسط دانشگاه ها دلیل درخواست پذیرش تحصیلی متقاضیان است تا از مزایای تحصیل در این کشورها برخوردار شوند.

اپلای تحصیلی در مقطع کارشناسی در اسکاندیناوی

تحصیل در اسکاندیناوی برای دانشجویان خارجی در مقطع کارشناسی در تمام کشورهای این حوزه امکان پذیر است. اما برای پذیرش تحصیلی متقاضیان باید دارای شرایطی باشند، از جمله داشتن مدرک زبان آیلتس با نمره ی 6 به بالا (به استثنای فنلاند)، مدرک دیپلم، اثبات تمکن مالی، بیمه مسافرتی، مدارک شناسایی و غیره. همچنین دانشجویان خارجی در اسکاندیناوی در حین تحصیل می توانند اجازه ی کار نیز دریافت کنند.

اپلای تحصیلی در مقطع کارشناسی ارشد در اسکاندیناوی

دانشجویان خارجی برای اپلای تحصیلی در مقطع کارشناسی ارشد در کشورهای حوزه ی اسکاندیناوی می توانند با داشتن مدرک کارشناسی معتبر و مدرک آیلتس با نمره ی 6.5 به بالا از دانشگاه مقصد درخواست پذیرش تحصیلی نمایند. تحصیل در مقطع کارشناسی ارشد 2 سال طول می کشد و دانشجو باید پس از پایان این دوره پایان نامه و پروژه ی دانشگاهی خود را ارائه دهند. همچنین دانشجویان خارجی می توانند در حین تحصیل اجازه ی کار نیز دریافت کنند.

اپلای تحصیلی در مقطع دکتری در اسکاندیناوی

اپلای تحصیلی در مقطع دکتری در دانشگاه های کشورهای حوزه ی اسکاندیناوی برای دانشجویان خارجی که قصد مهاجرت تحصیلی به یکی از این کشورها را دارند، امکان پذیر می باشد. دانشجویان خارجی می توانند با داشتن مدرک کارشناسی ارشد از دانشگاه معتبر، روزمه ی علمی و تحقیقاتی قوی و داشتن مدرک زبان بین المللی با نمره ی قابل قبول و سایر شرایط تعیین شده از سوی دانشگاه مقصد، اقدام به اپلای تحصیلی و اخذ پذیرش تحصیلی در مقطع دکتری نمایند.

 

 

مدارک مورد نیاز برای اپلای تحصیلی

مدارک مورد نیاز برای اپلای تحصیلی

اولین چالشی که متقاضیان مهاجرت تحصیلی با آن مواجه هستند، تهیه مدارک مورد نیاز برای اپلای تحصیلی است و برای درخواست پذیرش تحصیلی باید مدارکی را تهیه و به دانشگاه مقصد ارائه نمایند.

با کارشناسان شرکت مهاجرتی هومان ویزا در ارتباط باشید.

مدارک لازم برای اپلای دانشگاه ها، رشته های تحصیلی و مقاطع مختلف، متفاوت است، اما به طور کلی برخی مدارک برای کلیه دانشگاه ها، رشته و تمام مقاطع تحصیلی یکسان است و باید توسط متقاضی تهیه و ارائه شوند که عبارتند از:

1- مدارک تحصیلات مقاطع پیشین

2- ریز نمرات مقاطع تحصیلی پیشین

3- مدرک زبان بین المللی با نمره ی قابل قبول

4- انگیزه نامه (SOP)

5- توصیه نامه

6- رزومه ی تحصیلی (CV)

7- تکمیل فرم های پذیرش دانشگاه مقصد

1- مدارک تحصیلی مقاطع پیشین

برای اخذ پذیرش تحصیلی یکی از مدارکی که متقاضی باید ارائه دهد، مدرک تحصیلی مقاطع پیشین است. اگر در مقطع کارشناسی اپلای کرده اید باید مدرک دیپلم خود را ارائه دهید و برای مقطع کارشناسی ارشد مدرک کارشناسی و برای اپلای مقطع دکتری باید مدرک کارشناسی ارشد را ارائه نماید.

مدارک تحصیلی در مقطع پیشین برای بررسی صلاحیت و شایستگی تحصیلی متقاضی در مقطع مورد نظر، توسط دانشگاه مورد استفاده قرار می‌ گیرد و دانشگاه مقصد با بررسی مدرک تحصیلی متقاضی اطلاعاتی از معدل کل، نمرات پایانی، مرکز آموزشی و غیره به دست می آورد. بالا بودن معدل و نمرات در مقطع تحصیلی پیشین شانس متقاضی را برای قبول درخواست پذیرش از سوی دانشگاه افزایش خواهد داد.

همچنین مدارک تحصیلی باید به زبان رسمی کشور مقصد یا زبان انگلیسی ترجمه شود. ترجمه ی مدارک تحصیلی باید به طور رسمی در دارالترجمه انجام شده و به تایید دادگستری برسد و با توجه به درخواست دانشگاه مقصد، ممکن است ترجمه ی مدارک به تایید وزارت امور خارجه و وزارت علوم و تحقیقات نیز برسد.

2- ریز نمرات مقاطع تحصیلی پیشین

ریز نمرات، جزئیات کامل از دروسی که متقاضی گذرانده را به دانشگاه ارائه می‌ دهد. ریز نمرات برای دانشگاه اهمیت زیادی دارد، چرا که با بررسی ریز نمرات توسط دانشگاه، پیش زمینه ی تحصیلی و مهارت های متقاضی ارزیابی می شود و داشتن نمرات بالا برای پذیرش تحصیلی یک امتیاز خوب محسوب می شود، همچنین ریز نمرات تحصیلی باید به صورت رسمی ترجمه شده باشد.

3- مدرک زبان معتبر

داشتن مدرک زبان معتبر یکی از مهمترین مدارک برای اپلای و پذیرش تحصیلی است. مدرک زبان با توجه به دانشگاه، رشته و مقطع تحصیلی متفاوت می باشد. متقاضی باید با مراجعه به وب سایت دانشگاه مقصد بررسی نماید، برای اپلای رشته ی مورد نظر کدام مدرک زبان را باید تهیه و ارائه نماید و نمره ی قابل قبول برای پذیرش رشته ی مورد نظر چند است. داشتن نمره زبان بالا یک امتیاز محسوب می شود و می تواند شانس دریافت پذیرش تحصیلی را نیز افزایش دهد.

اگر برای پذیرش تحصیلی دانشگاه یکی از کشورهای انگلیسی زبان اقدام کرده اید باید مدارک زبان انگلیسی بین المللی مانند آیلتس، تافل، GRE و غیره را ارائه نمایید و برای تحصیل در کشورهای غیر انگلیسی زبان نیز با توجه به درخواست دانشگاه باید مدرک معتبر زبان رسمی کشور مقصد را در سطح قابل قبول ارائه نمایید.

بالا بودن نمره ی مدرک زبان از این جهت اهمیت دارد که ضعیف بودن مهارت های زبانی مانعی برای یادگیری و آموزش است و بدون داشتن مهارت های زبانی قوی امکان موفقیت تحصیلی دانشجو بسیار کاهش پیدا کرده و به احتمال زیاد موفق به گذراندن مقطع تحصیلی مورد نظر نخواهد شد.

4- انگیزه نامه (SOP)

انگیزه نامه (SOP) نامه ای است که متقاضی اپلای تحصیلی در آن از انگیزه ها و اهداف خود برای تحصیل در رشته ی مورد علاقه ی خود در دانشگاه مقصد می نویسد و اطلاعات کلی در رابطه با موقعیت متقاضی ارائه می دهد و در انگیزه نامه او سعی می کند دانشگاه را متقاعد کند، فردی مناسب برای موقعیت تحصیلی مورد نظر است. متقاضی برای نوشتن انگیزه نامه باید به سوالاتی پاسخ دهد. سوالاتی مانند:

* چرا قصد دارید در این دانشگاه تحصیل کنید؟

* چرا قصد دارید در این رشته تحصیل کنید؟

* در مورد این دانشگاه چه چیزی شما را جذب می کند؟

* در خصوص رشته ای که برای تحصیل انتخاب کرده اید چه تجربه ای دارید؟

* پس از پایان تحصیلات خود چه تصمیمی دارید؟

* چه شغلی را می‌ خواهید در آینده انتخاب کنید؟

انگیزه نامه باید طولانی نباشد و از زیاده گویی اجتناب کنید و در حدود یک تا دو صفحه بنویسید.

نگارش یک انگیزه نامه ی قوی از عوامل مهم و بسیار تاثیرگذار برای اخذ پذیرش تحصیلی است، از این رو باید متقاضی در نوشتن آن دقت کند و با افراد با تجربه در این زمینه مشورت نماید.

5- توصیه نامه

توصیه نامه ی تحصیلی، نامه ای است که توسط استادی نوشته می شود که به متقاضی اپلای تدریس کرده یا متقاضی دستیار او بوده و یا در پروژه ای تحقیقاتی با وی همکاری داشته و به نوعی در خصوص رشته ی مورد نظر با استاد در ارتباط بوده و استاد به دلیل شناختی که از متقاضی دارد، در خصوص دستاوردهای علمی، توانایی ها و مهارت های او توضیحاتی ارائه می دهد.

استاد در توصیه نامه شایستگی های علمی متقاضی را مورد تایید قرار می دهد و او را برای کسب موقعیت تحصیلی مورد نظر واجد صلاحیت می داند.

بهتر است توصیه نامه را استادی بنویسد که به توانایی ها و مهارت های متقاضی آگاهی دارد و در خصوص رشته ی مورد نظر نیز تخصص داشته باشد.

توصیه نامه باید کوتاه و مختصر باشد و در حدود 300 تا 400 کلمه یا یک صفحه باشد.

6- رزومه ی تحصیلی

روزمه ی تحصیلی نامه ای است که در آن مطالبی در خصوص اطلاعات هویتی متقاضی اپلای، سوابق تحصیلی، سوابق شغلی، سوابق علمی و پژوهشی و دوره های آموزشی که متقاضی در آن شرکت کرده است، نوشته می شود. رزومه باید طوری نوشته شود که فرد با خواندن آن درک درستی از توانایی های علمی و پژوهشی متقاضی به دست آورد. رزومه باید با دقت نوشته شود و فاقد اشتباهات دستوری و املایی باشد.

برای نوشتن رزومه ی تحصیلی محدودیت کلمات وجود ندارد، ولی بهتر است رزومه خلاصه و کوتاه نوشته شود و حداکثر دو صفحه باشد تا خواننده بتواند آن را در مدت زمان کوتاهی بخواند و مطالب آن را ارزیابی کند.

7- تکمیل فرم‌ های پذیرش دانشگاه مقصد

فرم پذیرش به صورت آنلاین توسط متقاضی اپلای تکمیل می شود و متقاضی باید مدارک خود را در این مرحله تهیه و آپلود نماید.

 

 

 

گپ تحصیلی (Study Gap) چیست؟

گپ تحصیلی (Study Gap) چیست؟

کسانی که قصد تحصیل در دانشگاه های خارج از کشور را دارند باید بدانند یکی از شرایطی که برای اپلای دانشگاه ها و اخذ پذیرش تحصیلی وجود دارد، نداشتن گپ تحصیلی است. در صورت داشتن گپ تحصیلی غیرمجاز، متقاضی موفق به اخذ پذیرش تحصیلی از دانشگاه مقصد نخواهد شد.

با کارشناسان شرکت  مهاجرتی هومان ویزا در ارتباط باشید. 

به فاصله زمانی بین دو مقطع تحصیلی یعنی تاریخ اخذ آخرین مدرک تحصیلی و تاریخ اقدام برای تحصیل در مقطع بعدی گپ تحصیلی یا وقفه ی تحصیلی گفته می شود. با افزایش گپ تحصیلی، امکان آمادگی ذهنی متقاضی از نظر یادگیری برای ادامه ی تحصیل در مقطع بعدی کاهش یافته و ممکن است متقاضی را در طی کردن مقطع تحصیلی با مشکل مواجه کند، از این رو بسیاری از دانشگاه های معتبر دنیا نداشتن گپ تحصیلی زیاد را یکی از شرایط مهم برای پذیرش اپلای تحصیلی دانشجویان خارجی تعیین کرده اند.

البته دانشگاه های خصوصی نسبت به دانشگاه های دولتی نسبت به گپ تحصیلی سختگیری کمتری دارند و از این رو پروسه ی اپلای کمتر با مشکل مواجه می شود.

دلایل گپ تحصیلی چیست؟

همان طور که گفته شد یکی از شرایط اپلای تحصیلی نداشتن گپ تحصیلی زیاد و غیر موجه است، یعنی چنانچه متقاضی اپلای دلایل موجه و قابل پذیرش برای وقفه ی تحصیلی به دانشگاه مقصد ارائه نماید و دلیل وقفه ی تحصیلی خود را توجیه کند، ممکن است درخواست پذیرش وی در صورت واجد شرایط بودن از سوی دانشگاه پذیرفته شود. متقاضی باید دلیل قانع کننده ای برای وقفه زمانی بین دو مقطع تحصیلی داشته باشد تا موفق به اخذ پذیرش شود. حال سوال این است چه دلایلی می تواند گپ تحصیلی زیاد را توجیه کند؟ و مهمترین دلایل گپ تحصیلی کدام است؟

در پاسخ به این سوال باید گفت، مهمترین دلایل گپ تحصیلی به شرح زیر می باشد:

1- بیماری یا مصدومیت: ممکن است متقاضی اپلای به دلیل بیماری، تصادف و مصدومیت شدید قادر به ادامه ی تحصیل در مقطع مورد نظر نبوده از این رو یک وقفه ی تحصیلی ایجاد شده باشد. در این صورت متقاضی پس از بهبودی با ارائه مدارک پزشکی می تواند برای اخذ پذیرش تحصیلی و ویزای دانشجویی اقدام کند.

2- مسائل مالی و خانوادگی: ممکن است گپ تحصیلی به دلیل مسائل خانوادگی مانند طلاق یا ازدواج یا مشکلات مالی ایجاد شده باشد و متقاضی نتواند در زمان مناسب اقدام به اپلای نماید، از این رو پس از رفع موانع می تواند با ارائه مدارک معتبر در جهت اثبات ادعای خود برای توجیه گپ تحصیلی اقدام به اپلای و اخذ ویزا نماید.

3- فعالیت های شغلی: متقاضی باید با ارائه اسناد و مدارک شغلی محکم بتواند گپ تحصیلی خود را برای دانشگاه مقصد و افسر پرونده توجیه کند.

4- انجام پروژه های تحقیقاتی یا گذارندان دوره های زبان: چنانچه وقفه ی تحصیلی متقاضی به دلیل انجام پروژه های تحقیقاتی در راستای بالا بردن دانش و مهارت در رشته ی تخصصی خود بوده و یا برای ارتقای سطح زبان خود و شرکت در دوره های زبان معتبر مانند آیلتس، تافل و غیره بوده، می تواند با ارائه مدارک شرکت در پرژه یا دوره های زبان، گپ تحصیلی خود را توجیه کند.

5- خدمت سربازی: گذراندن خدمت سربازی برای متقاضیان اپلای، موجب وقفه ی تحصیلی می شود و متقاضی می تواند به دلیل طی کردن خدمت سربازی، گپ تحصیلی خود را فقط در مدت زمان خدمت توجیه کند و گپ تحصیلی بیشتر از زمان گذراندن خدمت سربازی قابل توجیه نخواهد بود.

گپ تحصیلی مجاز چقدر است؟

مقدار گپ تحصیلی برای اپلای در دانشگاه های مختلف، متفاوت است و هر دانشگاه تعیین می کند، وقفه ی تحصیلی مجاز چقدر می تواند باشد و داشتن گپ تحصیلی بیشتر از حد مجاز منجر به رد درخواست پذیرش از سوی دانشگاه می شود، بنابراین متقاضی باید با مراجعه به سایت دانشگاه از شرایط و مقدار مجاز گپ تحصیلی برای رشته ی مورد نظر خود مطلع شود، اما به طور کلی متقاضی تحصیل در کشورهای خارجی باید 2 تا 3 سال پس از اخذ مدرک دیپلم خود برای اپلای تحصیلی در مقطع بالاتر اقدام کند و اغلب دانشگاه های معتبر دنیا برای گپ تحصیلی در مقطع فوق لیسانس وقفه و گپ 5 ساله را در نظر می گیرند و گپ تحصیلی برای اپلای در مقطع دکتری چندان اهمیت ندارد و گپ تحصیلی در این مقطع با ارائه مدارک و سوابق شغلی متقاضی قابل توجیه است.

شرط نداشتن گپ تحصیلی برای اخذ ویزای تحصیلی

کسانی که قصد تحصیل در یکی از دانشگاه های کشور خارجی را دارند، باید علاوه بر اپلای و اخذ پذیرش تحصیلی برای دریافت ویزای تحصیلی (ویزای دانشجویی) کشور مقصد نیز اقدام کنند. در واقع ویزای تحصیلی مجوز ورود و اقامت در کشور مقصد است و بدون اخذ ویزا امکان ورود به خاک کشور مقصد وجود نخواهد داشت.

ممکن است متقاضی با وجود گپ تحصیلی موفق به دریافت پذیرش دانشگاه مقصد شده باشد، اما اخذ پذیرش تحصیلی از سوی دانشگاه برای دریافت ویزای تحصیلی کافی نیست، چرا که سفارت برخی کشورها در خصوص گپ تحصیلی قوانین سختگیرانه ای دارند و متقاضی ویزای دانشجویی باید بتواند گپ تحصیلی غیر مجاز را با ارائه مدارک مناسب و معتبر توجیه کند، در غیر این صورت در روند دریافت ویزای تحصیلی با مشکل مواجه شده و ممکن است با درخواست اخذ ویزای تحصیلی او موافقت نشود.

در صورت داشتن گپ تحصیلی غیر مجاز، متقاضی باید تمام تلاش خود را برای تهیه مدارک توجیه گپ تحصیلی به کار گیرد تا بتواند مدارک معتبر و مستدلی ارائه نماید تا هم کمیته پذیرش دانشگاه و هم افسر پرونده را برای وقفه ی تحصیلی موجود توجیه کند تا بتواند موفق به اخذ پذیرش تحصیلی و ویزای دانشجویی شود. البته توصیه می شود در خصوص تهیه مدارک برای توجیه گپ تحصیلی با یک فرد با تجربه مانند یک وکیل متخصص در امور مهاجرت و اپلای تحصیلی مشورت کنید. وکیل مهاجرت به شما راهکارهای مناسبی را برای تهیه مدارک و توجیه گپ تحصیلی ارائه می دهد و می تواند برای تکمیل مدارک اپلای و اخذ ویزا بیشترین کمک را به شما نماید.

برای ارائه مدارک توجیه گپ تحصیلی چقدر زمان دارم؟

یکی از نکاتی که متقاضیان اپلای در خصوص گپ تحصیلی باید به آن توجه کنند، مدت زمان محدود برای ارائه ی مدارک اپلای است. متقاضی برای اخذ پذیرش تحصیلی از دانشگاه مقصد باید براساس خواسته ی دانشگاه، کلیه مدارک خود را برای اپلای در حداکثر تاریخ مشخص شده (ددلاین) ارائه نماید. چنانچه گپ تحصیلی متقاضی بیشتر از حد مجاز باشد، باید برای توجیه وقفه ی تحصیلی خود مدارک مناسبی ارائه دهد و مدت زمان ارسال مدارک نباید بیشتر از تاریخ مشخص شده برای اپلای باشد، بنابراین متقاضیان باید قبل از اپلای به سایت دانشگاه مقصد مراجعه کنند و از کلیه شرایط پذیرش دانشجو در رشته ی مورد نظر از جمله گپ تحصیلی مطلع شوند و در صورت داشتن گپ تحصیلی غیر مجاز برای توجیه آن اقدام به تهیه مدارک مناسب بنماید تا بتواند مدارک خود را در زمان مقرر تهیه و ارائه نماید، در غیر این صورت با درخواست پذیرش تحصیلی او موافقت نخواهد شد.

 

 

 

کاورلتر چیست؟

کاورلتر چیست؟

اهمیت نوشتن کاورلتر برای مهاجرت

چنانچه قصد مهاجرت شغلی یا تحصیلی به کشورهای دیگری را دارید و یا می خواهید از دانشگاه خارجی پذیرش تحصیلی دریافت کنید، یکی از مدارکی که باید ارائه دهید، کاورلتر (نامه پوششی یا معرفی نامه) است. هدف از نوشتن کاورلتر، ارائه اطلاعات مختصر و کوتاه از خود و توضیح اهداف و انگیزه های متقاضی است.

با کارشناسان شرکت مهاجرتی هومان ویزا در ارتباط باشید.

انواع کاورلتر

کاورلتر انواع مختلفی دارد:

1- کاورلتر برای پذیرش تحصیلی

2- کاورلتر برای انتشار فعالیت پژوهشی

3- کاورلتر شغلی

1- کاورلتر برای پذیرش تحصیلی

کاورلتر همراه رزومه ی تحصیلی برای دانشگاه مقصد و یا مکاتبه با استاد ارسال می ‌شود و در صورتی که مناسب و اصولی نوشته شود، می تواند احتمال اخذ پذیرش تحصیلی را افزایش دهد.

در واقع کاورلتر تحصیلی فرصتی است تا متقاضی بتواند شرایط خاصی را در رزومه ی تحصیلی خود توضیح دهد و شفاف سازی نماید، مثلا وجود گپ تحصیلی یا پایین بودن نمرات یا مردودی و غیره. همچنین کاورلتر، انگیزه متقاضی را برای تحصیل نشان می ‌دهد. با خواندن کاورلتر مخاطب دید کلی نسبت به رزومه ی تحصیلی متقاضی و دلایل انتخاب او پیدا می کند.

2- کاورلتر برای انتشار فعالیت پژوهشی

چنانچه متقاضی قصد داشته باشد خود را به سردبیر یک نشریه یا مدیر همایش معرفی کند، باید یک کاورتر مناسب بنویسد. این نامه زمینه ی پژوهشی متقاضی و اهمیت آن را برای خواننده نشان می دهد. در نوشتن کاورلتر فعالیت پژوهشی باید نکات زیر را رعایت شود:

* نام نشریه مورد نظر را باید قید شود.

* در نوشتن کاورلتر باید به اهداف نشریه و مطابقت تحقیق انجام شده با ژورنال توجه کرد.

* نام ویراستار باید در کاورلتر قید شود و در صورت نداشتن ویراستار باید کاورلتر به Editor-in-Chief نوشته شود.

* باید عنوان صحیح مقاله در کاورلتر نوشته شود و نحوه ی انتشار مقاله نیز در آن باید ذکر شود.

* متقاضی باید در خصوص کار خود اطلاعات پیش زمینه ارائه دهد.

* ضرورت انجام تحقیق باید در کاورلتر نوشته شود.

* متقاضی باید روش ‌های استفاده شده در تحقیق را در کاورلتر شرح دهد.

* تمام اطلاعات در مورد کمک ‌هزینه ی تحقیق باید ذکر شود.

* اطلاعات تماس از نویسنده‌ ی مسئول مکاتبات

3- کاورلتر شغلی

امروزه به دلیل افزایش مهاجرت شغلی و جذب نیروی کار متخصص از سوی برخی کشورها، افراد زیادی متقاضی کار در کشورهای توسعه یافته هستند، از این رو سالانه افراد زیادی برای به دست آوردن موقعیت شغلی مناسب در کشور مقصد با یکدیگر رقابت می کنند.

یکی از مدارکی که نیروی کار خارجی باید برای مهاجرت کاری و اخذ ویزای کار کشور مقصد ارائه دهد، کاورلتر شغلی است و در واقع می توان گفت کاورلتر یکی از مدارک مهم برای درخواست شغل است. در صورتی که کاورلتر شغلی مناسب و اصولی نوشته شود، می تواند تاثیر بسزایی در پذیرش درخواست شغل از سوی کارفرما داشته باشد، از این رو باید در نوشتن آن به نکات مهمی که در زیر آمده است توجه کرد:

* کاورلتر نباید کپی باشد.

* متقاضی باید مهارت ‌های خود را در کاورلتر قید کند.

* کاورلتر باید متناسب با ویژگی های شغل مورد نظر نوشته شود.

نکات نگارش کاورلتر

به دلیل اهمیت کاورلتر در پذیرش تحصیلی یا شغلی، متقاضی باید در نوشتن آن دقت کند و نکاتی را در نگارش آن رعایت کند.

* متقاضی باید نام، نام خانوادگی، شماره تلفن و ایمیل خود، کارفرما و دانشگاه مقصد را در کاورلتر قید کند.

* متقاضی می تواند با اجازه ی دانشگاه یا موسسه ‌ای که در آنجا مشغول به تحصیل یا کار است، از سربرگ آن برای نوشتن کاورلتر استفاده کند.

* متقاضی باید قید کند، قصد اپلای در کدام موقعیت شغلی یا تحصیلی را دارد.

* متقاضی باید در کاورلتر قید کند از چه طریقی در مورد موقعیت تحصیلی یا شغلی اطلاعات مورد نظر را کسب کرده است.

* برای هر موقعیت تحصیلی یا شغلی باید یک کاورلتر نوشته شود.

* مطالبی که در کاورلتر نوشته شده است باید با مهارت ‌هایی که در توصیف شغلی مورد نظر آمده است، مطابقت داشته باشد.

* متقاضی باید برای تمام مهارت هایی که در کاورلتر نوشته می شود، مدارک لازم را ارائه دهد تا بتواند ادعای خود را در خصوص مهارت های ذکر شده اثبات کند.

* برای نوشتن کاورلتر باید از پرداختن به جزییات خودداری کرد و به نکات مهم و کلیدی اشاه کرد.

* متن کاورلتر نباید خیلی طولانی باشد و اغلب یک صفحه است.

* متن کاورلتر باید خوانا و ادبیات آن رسمی باشد.

* متن کاورلتر باید بدون اشتباهات دستوری و املایی باشد و باید با فونت های خوانا و سایز مناسب که معمولا 10 تا 12 است، نوشته شود.

ساختار کاورلتر

یک کاورلتر خوب و اصولی باید با ساختار درستی نوشته شود که عبارتند از:

1- پاراگراف اول: در پاراگراف اول کاورلتر، متقاضی خود را معرفی می کند و مشخصات فردی خود، وضعیت تحصیلی و شغلی، مهارت های تحقیقاتی خود را خلاصه، کوتاه و مفید شرح می دهد. همچنین متقاضی باید در مورد نحوه ی آشنایی‌ با دانشگاه مقصد توضیحاتی ارائه نماید.

2- پاراگراف دوم: یکی از مهم ترین قسمت‌ های کاورلتر در خصوص پایان نامه است. در این پاراگراف موضوع پایان‌ نامه، بخش ‌بندی، تحقیقات مرتبط، مقالات، کتاب ها و همایش ‌هایی که در این زمینه انجام شده ذکر می شوند و بهتر است قسمت هایی از پایان نامه را که با موقعیت اپلای مطابقت دارند، برجسته ‌تر کنید. یکی از نکاتی که باید رعایت شود نوشتن مطالب به صورت رسمی اما در عین حال ساده و کاملا شفاف است.

3- پاراگراف سوم: در پاراگراف سوم متقاضی باید کلیه سوابق و زمینه های تدریس و نحوه ی تدریس را به صورت کامل توضیح بدهد. سوابق تدریس کمک بسزایی به دریافت بورسیه و کمک ‌هزینه ‌های تحصیلی می‌ کند، از این رو ذکر کلیه توانایی های متقاضی در زمینه ی تدریس بسیار حائز اهمیت است.

4- پاراگراف چهارم: درست است که سوابق کاری متقاضی به طور کامل در رزومه ذکر می شود، اما بهتر است در کاورلتر هم به سوابق کاری اشاره شود و باید متقاضی ابعاد شخصیت خود را در انجام کارهای گروهی نشان بدهد.

5- پاراگراف پنجم: این قسمت آخرین بخش نوشتن کاورلتر است و متقاضی باید با یک جمع بندی کوتاه و مختصر از کل موضوع مورد نظر نامه را به پایان برساند. اگر دارای وب‌ سایت شخصی است، برای دسترسی به پروفایل آنلاین، باید در این بخش معرفی کند.

 

 

 

رزومه ی تحصیلی برای اپلای

رزومه ی تحصیلی برای اپلای

افرادی که قصد مهاجرت تحصیلی یا کاری به کشورهای دیگر را دارند، یکی از مدارک لازم که باید ارائه دهند رزومه ی تحصیلی است و داشتن یک رزومه ی قوی شانس پذیرفتن روزمه را افزایش می دهد.

با کارشناسان شرکت مهاجرتی هومان ویزا در ارتباط باشید.

نوشتن یک روزمه ی تحصیلی قوی و مناسب به شما کمک می کند تا بتوانید موقعیت شغلی یا تحصیلی مورد نظر خود را در کشور مقصد به دست آورید، از این رو برای نوشتن یک رزومه عالی باید نکاتی را رعایت کنید. رزومه ی تحصیلی برای اپلای باید ویژگی هایی داشته باشد تا بتواند شانس شما را در رسیدن به اهداف شغلی یا تحصیلی که دارید افزایش دهد. از ویژگی های یک رزومه ی تحصیلی قوی برای اپلای، این است که روزمه ی تحصیلی مهارت ها و سابقه ی تحصیلی شما را به طور موثر نشان دهد و مهم ترین دستاوردهای علمی و شغلی شما را در مرکز توجه قرار دهد، رزومه باید روان و خوانا نوشته شود.

با توجه به اهمیت رزومه ی تحصیلی برای اپلای در ادامه به نکات مهم برای نوشتن روزمه ی تحصیلی اشاره خواهیم کرد.

مراحل نوشتن رزومه ی تحصیلی

رزومه ی تحصیلی باید خلاصه و به جا نوشته شود و با توضیحات اضافه و مطالبی که با موقعیت شما مرتبط نیستند طولانی نشود، همچنین از اغراق و زیاده گویی در رزومه باید خودداری کرد. برای نوشتن رزومه تحصیلی، باید یک قالب صحیح با فونت ساده و واضح انتخاب کنید تا رزومه خوانا باشد.

بهتر است حاشیه رزومه  1.5 تا 2.5 سانتی متر باشد. باید در نوشتن رزومه تحصیلی جملات طوری بیان شوند که ضعف نگارشی در آن وجود نداشته باشد. از آنجایی که رزومه ی شما را فردی می خواند که هیچگونه شناختی از شما ندارد و تنها راه شناخت شما مطالعه ی رزومه ی تحصیلی است، که ارائه کرده اید، پس باید به گونه ای نوشته شود که فرد با خواندن آن درک درستی از توانایی های علمی و پژوهشی شما پیدا کند.

در نوشتن رزومه ی تحصیلی برای اپلای باید بدانید، مهمترین بخش رزومه ی تحصیلی، قسمتی است که شما تجربیات خود را بیان می کنید و آنها را برای شخصی که قرار است بخواند، برجسته‌ تر می‌ کنید. در واقع این بخش از رزومه شما را از دیگر متقاضیان مجزا می کند و نشان می دهد، شما برای موقعیت مورد نظر بیشتر از دیگران توانایی و شایستگی دارید.

یکی دیگر از نکاتی که در نوشتن رزومه ی تحصیلی باید به آن توجه کنید، این است که در رزومه ی تحصیلی با توجه به موقعیتی که می خواهید برای آن اپلای کنید، مطالب را الویت بندی کنید، مثلا برای به دست آوردن یک موقعیت باید در سوابق خود بخش مقالات را بیشتر تاکید کنید و یا در موقعیت دیگر سوابق تحصیل و تحقیق خود را برجسته تر کنید.

همچنین برای نوشتن رزومه ی تحصیلی برای اپلای محدودیتی در تعداد کلمات وجود ندارد و می توانید بیشتر از دو صفحه بنویسید و بهتر است بیشتر از چهار صفحه نشود.

توصیه می شود پس از پایان نوشتن رزومه ی تحصیلی متن خود را چک کنید تا مطمئن شوید اشتباهات دستوری و نگارشی در متن وجود ندارد.

1- مشخصات عمومی

مشخصات شما مانند اطلاعات هویتی و شناسایی، محل زندگی، اطلاعات تماس و غیره باید در رزومه ی تحصیلی نوشته شود. نام متقاضی اولین چیزی است که در رزومه ی تحصیلی و در بالاترین قسمت نوشته می شود، سپس باید اطلاعات تماس در پایین آن نوشته شود. برای اطلاعات تماس نیز آدرس، شماره تلفن همراه و تلفن ثابت و یک آدرس ایمیل نوشته شود. (بهتر است از ایمیل های حرفه ای و رسمی استفاده شود.)

همچنین برای نوشتن رزومه ی تحصیلی برای اپلای باید از جملات تکراری که سایرین در رزومه های خود استفاده می کنند و بیهوده فضای رزومه را پر می کند، خودداری کنید.

2- سوابق تحصیلی

متقاضی باید مقاطع دانشگاهی را به همراه مشخصات دانشگاه و رتبه های کسب شده در هر مقطع تحصیلی و همچنین عنوان پایان نامه هر دوره ی تحصیلی و نمره کسب شده و افتخارات علمی و تحصیلی مانند مسابقات علمی و المپیادهای دانشجویی را که تا کنون کسب کرده را بنویسید. برای مطالبی که در این بخش نوشته می شود باید در هنگام مصاحبه مدرک ارائه شود.

3- سوابق علمی و پژوهشی

در بخش سوابق علمی و پژوهشی باید توانمندی های علمی که تا کنون کسب کرده اید را بنویسید و اگر سابقه ی کار تحقیقاتی و تالیفی دارید و یا در پروژه های پژوهشی شرکت داشته اید در رزومه ی تحصیلی بیاورید.

همچنین در این بخش می توانید عنوان رشته ای که قصد ادامه تحصیل در آن را دارید، بنویسید.

4- سوابق شغلی

در رزومه ی تحصیلی باید تمام سوابق شغلی را با مدت زمان اشتغال به کار و تاریخ شروع و پایان و سمت مورد نظر نوشته شود. نکته ی قابل توجه در خصوص سوابق شغلی این است که شغل های مرتبط با رشته ای که در آن تحصیل کرده اید یک مزیت محسوب می شود.

5- دوره های آموزشی

اگر در رشته ی تحصیلی خود دوره های آموزشی خاصی را گذرانده اید باید آنها را در رزومه ی تحصیلی خود درج کنید و مدارک آن ها را در نیز هنگام مصاحبه ی حضوری ارائه دهید.

رزومه ی تحصیلی باید چند صفحه باشد؟

برای نوشتن رزومه ی تحصیلی برای اپلای محدودیت کلمات و تعداد صفحه وجود ندارد، اما بهتر است رزومه ی تحصیلی ساده و خلاصه نوشته شود تا خواننده ی آن در مدت زمان کوتاهی بتواند آن را بخواند و مهمترین اطلاعات تحصیلی و شغلی شما را در سریع ترین زمان به دست آورد، از این رو توصیه می شود، رزومه ی تحصیلی حداکثر در دو صفحه نوشته شود.

تفاوت رزومه تحصیلی با سی وی چیست؟

سی وی (CV) از رزومه ی تحصیلی طولانی تر است و جزئیات بیشتری در مورد شما را بیان می کند. در پروسه ی اپلای برای دانشگاه ها و مکاتبه با اساتید در پذیرش تحصیلی، تفاوتی میان سی وی و رزومه ی تحصیلی وجود ندارد. دانشگاه ها و اساتید برای اپلای فقط اطلاعات تحصیلی، شخصی و سوابق کاری را در یک قالب رسمی در یک یا دو صفحه می خواهند. تفاوت های رزومه تحصیلی و CV بیشتر تفاوت های زبانی است.

 

 

ددلاین (Deadline)

ددلاین (Deadline)

بهترین زمان برای اخذ پذیرش تحصیلی

امروزه مهاجرت از طریق تحصیل به کشورهایی که دارای نظام آموزشی با کیفیتی هستند و مدارک تحصیلی معتبری ارائه می دهند بیشتر از گذشته است و هر ساله افراد زیادی در سراسر جهان برای تحصیل به کشورهای پیشرفته ی اروپایی، آمریکا و استرالیا مهاجرت می کنند تا بتوانند با اخذ مدارک معتبر در مقاطع دانشگاهی وارد بازار کار شده و شغلی مطابق با مهارت و تخصص خود با درآمد بالا به دست آورند و زندگی مرفهی را برای خود و خانواده شان فراهم کنند.

با کارشناسان شرکت مهاجرتی هومان ویزا در ارتباط باشید.

اما مهاجرت تحصیلی به کشورهای پیشرفته کار چندان آسانی نیست و متقاضیان باید برای اخذ ویزای تحصیلی کشور مقصد پروسه ای را طی کنند و در صورت فراهم بودن تمام شرایط و مدارک لازم می توانند موفق به اخذ ویزا شوند تا بتوانند اجازه ی ورود و اقامت در خاک کشور مقصد را داشته باشند.

اولین قدم برای مهاجرت تحصیلی اپلای تحصیلی و دریافت پذیرش تحصیلی از یک دانشگاه معتبر است و در صورت دریافت پذیرش، متقاضی می تواند برای اخذ ویزای تحصیلی کشور مقصد درخواست نماید.

اما نکته ی مهم این است که بهترین زمان برای درخواست پذیرش تحصیلی چه وقتی است و متقاضیان باید از چه زمانی شروع به انجام مراحل پذیرش نمایند و چقدر مهلت دارند تا مدارک و شرایط خواسته شده از سوی دانشگاه مقصد را فراهم کرده و ارائه نمایند.

ددلاین دانشگاهی چیست؟

ددلاین (Deadline) به معنی ضرب العجل یا آخرین مهلت است. ددلاین دانشگاهی آخرین فرصتی است که به متقاضیان اپلای داده می شود تا موقعیت و اپلیکیشن خود را به صورت آنلاین برای دانشگاه مقصد ارسال کنند. هر دانشگاهی با توجه به شرایط، ددلاین خود را دارد، اما اغلب در ماه ژانویه و فوریه است. پس از پایان ددلاین متقاضیان دیگر نمی توانند فرم دانشگاه را پرکنند و تا باز شدن دوباره باید صبر کنند.

متقاضیان می توانند با مراجعه به وب سایت دانشگاه مقصد، از زمان ددلاین ترم تحصیلی مورد نظر مطلع شوند. پس از پایان تاریخ ددلاین، دانشگاه اجازه تکمیل کردن فرم اپلیکیشن را نخواهد داد، اما معمولا پس از مدتی دوباره صفحه مربوطه باز می ‌شود و متقاضیان، می توانند فرم اپلیکیشن را تکمیل کنند. بعضی دانشگاه ‌ها پرونده متقاضیان اپلای را که پس از ددلاین، فرم اپلیکیشن خود را پر کنند، به طور خودکار برای ترم بعدی بررسی می کنند.

ترم تحصیلی یا برنامه ی تحصیلی چیست؟

ترم تحصیلی یا برنامه تحصیلی به یک دوره آموزشی گفته می ‌شود که برای رشته ی تحصیلی در زمان مشخصی شروع و در زمان مشخصی نیز به پایان می رسد و تاریخ ددلاین زمانی است که تا آن موقع متقاضی باید برای پذیرش دانشگاه اقدام کند و اپلیکیشن را ارائه دهد.

نکاتی در مورد ددلاین دانشگاه ها

* هنگام پرکردن اپلیکیشن آنلاین برای اپلای، متقاضی باید اطلاعاتی مانند نمره ی آزمون زبان معتبر مانند تافل و آنلتس و غیره را در فرم وارد کند، از این رو متقاضی باید دقت داشته باشد که قبل از ددلاین دانشگاه در آزمون های مورد نظر شرکت کند و نتایج آنها را دریافت نماید.

* باید به زمان رسیدن مدارک از طریق پست توجه کنید. چنانچه مدارک را از طریق پست مانند شرکت های TNT یا DHL ارسال می کنید، باید بدانید 5 تا 10 روز طول می کشد تا مرسوله ی شما به مقصد برسد، بنابراین باید مدارک شما تا قبل از ددلاین به دانشگاه مقصد رسیده باشد و باید به تاریخ ارسال از طریق پست توجه کنید.

* تاریخ ددلاین هر دانشگاه تا پایان آن روز یعنی ساعت 24 به وقت محلی دانشگاه مقصد محاسبه می شود.

* متقاضی باید روزمه ی تحصیلی (CV) و انگیزه نامه یا بیانیه هدف (SOP) خود را قبل از تاریخ ددلاین آماده نماید.

* وقتی متقاضی در فرم اپلیکیشن آنلاین استادها را برای نوشتن توصیه نامه تحصیلی معرفی می‌ کند، فرم‌ های مربوط به توصیه نامه بعد از سابمیت اپلیکیشن برای استادها ارسال می ‌شود، از این رو متقاضی برای پیگیری توصیه نامه دو تا سه هفته بعد از تاریخ ددلاین نیز فرصت خواهد داشت.

* دانشگاه ها همیشه به متقاضیان توصیه می كنند كه چند ماه قبل از مهلت مقرر، درخواست خود را ثبت كنند.

* دانشگاه ها اغلب سهمیه تعداد دانشجویان پذیرفته شده در هر برنامه خاص را تعیین می کنند، همچنین برنامه های تحصیلی خاص تقاضای زیادی دارند، بنابراین برنامه های بیشتری نسبت به تعداد واقعی مکان های موجود دریافت می کنند.

ددلاین ‌های کشورهای آمریکا و کانادا

ددلاین دانشگاه‌ های آمریکا و کانادا برای ترم پاییز از ماه دسامبر آغاز و تا پایان فوریه ادامه می ‌یابند و متقاضی اپلای برای ارسال مدارک به دانشگاه ها برای ترم پاییز باید از ماه دسامبر تا فوریه اقدام نماید. اهمیت ددلاین ترم پاییز از این جهت است که 80 درصد پذیرش دانشگاه ها در مقطع کارشناسی ارشد و دکتری برای ترم پاییز است.

مهمترین تاریخ ها ی ددلاین برای دانشگاه های آمریکا و کانادا عبارتند از:

* 1 دسامبر (10 آذر)

* 15 دسامبر (24 آذر)

* 31 دسامبر (10 دی)

* 1 ژانویه (11 دی)

* 3 ژانویه (13 دی)

* 5 ژانویه (15 دی)

* 15 ژانویه (25 دی): (بیشترین ددلاین دانشگاه های مهم در این تاریخ است.)

* 31 ژانویه (11 بهمن)

* 1 فوریه (12 بهمن)

* 15 فوریه (26 بهمن)

* 28 فوریه (9 اسفند)

با توجه به آنچه در خصوص اهمیت ددلاین گفته شد، کسانی که متقاضی اپلای تحصیلی هستند، باید برای شروع مراحل اپلای زمان بندی مناسب و دقیقی داشته باشند تا بتوانند به موقع و در مهلت مقرر مدارک مورد نظر را تهیه نمایند و زمان کافی برای شرکت در آزمون زبان نیز داشته باشند، چرا که ممکن است با یک بار شرکت در آزمون زبان موفق به اخذ نمره ی قابل قبول نشوند و متقاضی بخواهد مجددا در آزمون زبان شرکت کند. از این رو ارائه مدارک زبان معتبر با نمره ی قابل قبول مسلتزم وقت کافی می باشد، بنابراین متقاضی باید برنامه ریزی دقیقی داشته باشد تا با کمبود زمان در پروسه ی اپلای تحصیلی مواجه نشود چون با از دست دادن ددلاین دانشگاه چند ماه تا یک سال دیگر باید صبر کند و به این ترتیب زمان زیادی را از دست خواهد داد و یک سال دیرتر تحصیل خود را در مقطع مورد نظر شروع خواهد کرد.

 

 

 
صفحه قبل 1 2 3 4 5 صفحه بعد