x تبلیغات
شرکت مهاجرتی هومان ویزا

چگونه استاد برای اپلای پیدا کنم؟

چگونه استاد برای اپلای پیدا کنم؟

اپلای دانشگاه های استاد محور و کمیته محور

چنانچه قصد مهاجرت تحصیلی به یکی از کشورهای خارجی را دارید باید بدانید اپلای برای دانشگاه های خارجی به دو شیوه ی استاد محور و کمیته محور انجام می شود. در اپلای به شیوه ی استاد محور، متقاضی باید برای پذیرش تحصیلی به جستجوی استاد در رشته ی مورد نظر خود بپردازد و با استاد مکاتبه نماید و استاد تصمیم نهایی در خصوص قبول یا رد درخواست پذیرش تحصیلی متقاضی را خواهد گرفت. در اپلای به روش استاد محور، متقاضی باید در مکاتبات خود استاد را متقاعد کند که از مهارت و دانش کافی برخوردار است و برای ادامه تحصیل خود برنامه ی مشخصی دارد.

با کارشناسان شرکت مهاجرتی هومان ویزا در ارتباط باشید.

اما در اپلای تحصیلی به شیوه ی کمیته محور نیازی به مکاتبه با استاد نمی باشد و پذیرش تحصیلی از طریق کمیته ی پذیرش تحصیلی دانشگاه انجام می شود و در این صورت اپلیکیشن متقاضی بررسی می شود و کمیته ی پذیرش تحصیلی دانشگاه که متشکل از چند استاد است در مورد درخواست پذیرش متقاضی تصمیم گیری می کند.

با توجه به آنچه گفته شد متقاضی برای اپلای تحصیلی ابتدا باید بداند دانشگاه یا رشته ی مورد نظر که انتخاب کرده است، استاد محور است یا کمیته محور و برای دانستن آن باید به سایت دانشگاه مقصد مراجعه نماید و در بخشی از سایت که مربوط به دپارتمان رشته تحصیلی مورد نظر است، توضیحات لازم داده شده که برای اپلای نیاز به مکاتبه با استاد است یا خیر.

استاد راهنما برای اپلای تحصیلی کیست؟

اگر قصد ادامه تحصیل در مقاطع تکمیلی (کارشناسی ارشد و دکتری) را دارید، باید برای اخذ پذیرش تحصیلی یک استاد راهنمای با تجربه پیدا کنید و با او در خصوص درخواست پذیرش تحصیلی در رشته ی مورد نظر خود مکاتبه کنید. استاد راهنما یکی از اعضای هیئت علمی دانشگاه است که وظیفه ی هدایت تحصیلی و راهنمایی دانشجویان بین المللی در مقاطع تکمیلی را دارد. صرفه جویی در هزینه، اخذ پذیرش تحصیلی و دریافت فاند (کمک هزینه ی تحصیلی) از جمله دلایل انتخاب استاد راهنما برای اپلای است.

مکاتبه و ارتباط با استاد راهنما برای پذیرش تحصیلی در مقطع کارشناسی ارشد و دکتری تاثیر بسزایی در دریافت کمک هزینه ی تحصیلی (فاند) خواهد داشت و استاد راهنما نقش مهمی در این خصوص دارد، حتی ممکن است بخش عمده ای از کمک هزینه ی دانشجو از طریق گرنت استاد تامین شود.

گرنت چیست؟ گرنت بودجه ای است که به نهادها و موسسات یا افراد داده می شود و هدف از پرداخت آن تشویق اعضای هیئت علمی دانشگاه ها برای انجام فعالیت های پژوهشی است.

روش‌های یافتن استاد راهنما برای اپلای

افرادی که متقاضی اپلای هستند می توانند به چند روش برای پیدا کردن استاد راهنما اقدام کنند. این روش ها عبارتند از:

مشورت با اساتید داخلی و افراد با تجربه

اساتید داخلی و همچنین افرادی که تجربه ی اپلای و مکاتبه با استاد راهنما را داشته اند و موفق به اخذ پذیرش تحصیلی شده اند، می توانند شما را برای پیدا کردن استاد، راهنمایی کنند و شما با استفاده از تجربیات و راهکارهای آنها می توانید مسیر هموارتری را برای یافتن استاد راهنما در رشته ی تحصیلی مورد نظر طی کنید.

یافتن استاد با مراجعه به وب ‌سایت‌‌ های رسمی‌ دانشگاه مقصد

یکی از روش ‌های یافتن استاد راهنما برای پذیرش تحصیلی در مقاطع تکمیلی مراجعه به وب سایت های رسمی دانشگاهی است که برای پذیرش تحصیلی انتخاب کرده اید. وب سایت رسمی دانشگاه اطلاعات مربوط به دانشگده و رشته تحصیلی را در اختیار متقاضیان قرار می دهد. متقاضی می تواند با مراجعه به وب سایت دانشکده، اطلاعات مورد نیاز برای آشنایی با اساتید و زمینه ی فعالیت آنها را به دست آورد.

ممکن است با مراجعه به بخش اساتید اطلاعات مورد نیاز خود را به دست نیاورید، از این رو می توانید به پروفایل تحقیقاتی دانشکده در زمینه ‌های مرتبط با موضوع پروپوزال‌ خود مراجعه کنید. همچنین می توانید با مدیر برنامه تحصیلات تکمیلی دانشکده تماس گرفته و اطلاعات مورد نیاز خود را دریافت کنید.

یافتن استاد از طریق پایگاه های علمی و شبکه های اجتماعی

برای یافتن استاد راهنما برای اپلای می توانید از شبکه های اجتماعی استفاده کنید و به این منظور باید به شبکه های تخصصی آکادمیک مراجعه نمایید. مهم ترین شبکه های اجتماعی آکادمیک برای پیدا کردن استاد راهنما برای اپلای، عبارتند از گوگل اسکالر، ریسرچ گیت و شبکه آکادمیا.

همه ی اساتید دانشگاه ها در این شبکه های اجتماعی پیج خودشان را دارند و شما می توانید با وارد کردن فیلد تحقیقاتی مورد نظر در سرچ باکس وب سایت ها به لیست اساتید مرتبط با زمینه ی مورد نظر دسترسی پیدا کنید.

یافتن استاد از طریق جستجو در مقالات و منابع پژوهشی

یکی از روش های دیگر برای یافتن استاد راهنما، استفاده از مقالات و منابع پژوهشی است. در این روش می توانید در بخش های مختلف یک مقاله، مانند مولف مقاله، منابع مقاله و غیره به نام اساتید مرتبط با حوزه فعالیت خود دست پیدا کنید. پس از یافتن نام اساتید مورد نظر می توانید با جستجوی نامشان در گوگل اطلاعات تکمیلی اساتید مانند دانشگاه محل تدریس، اطلاعات تماس و غیره را پیدا کنید و شاخص علمی او را با بقیه اساتید مقایسه کنید.

نکات مهم برای مکاتبه با استاد راهنما

* برای مکاتبه با استاد، در ایمیلی که برای او می فرستید باید در خصوص مهارت ها و سوابق تحصیلی خود صحبت کنید و اطلاعات مورد نیاز را باید به صورت شفاف و واضح توضیح دهید. باید بتوانید استاد را متقاعد کنید که شما فرد مناسبی برای موقعیت مورد نظر هستید. گفته های شما باید به دور از زیاده گویی و اغراق باشد.

* اساتید ایمیل های بسیاری دریافت می کنند و وقت محدودی برای مطالعه و بررسی آنها دارند، پس باید ایمیل ها کوتاه بوده و فقط مطالب ضروری عنوان شود.

* در انجام مکاتبات باید نکات دستوری و نگارشی کاملا رعایت شود و نوشته ی شما بدون اشتباهات املایی باشد.

* در ایمیلی که برای استاد ارسال می کنید از هدفتان در خصوص تصمیم به اخذ اقامت دائم کشور مقصد حرفی نزنید و بیشتر تمرکزتان باید برای اهداف تحصیلی باشد.

* در صورتی که پس از مدتی پاسخ ایمیل خود را دریافت نکردید برای یادآوری ایمیل قبلی، ایمیل دیگری بفرستید.

* ایمیل خود را چند بار بخوانید و برای نوشتن آن از کسانی که تجربه دارند کمک بخواهید.

 

 

 

توصیه نامه (letter of recommendation) تحصیلی در اپلای چیست؟

توصیه نامه (letter of recommendation) تحصیلی در اپلای چیست؟

توصیه نامه تحصیلی یکی از مدارک مهمی است که دانشجویان خارجی برای تحصیل در دانشگاه مقصد برای اخذ پذیرش تحصیلی باید ارائه نمایند. در واقع توصیه نامه مدرکی است که در آن استادی که به متقاضی تدریس کرده است یا با وی پروژه ی تحقیقاتی انجام داده یا دانشجو به عنوان دستیار او فعالیت کرده، مهارت ها و توانایی ‌های آکادمیک متقاضی را برای تحصیل در یک ‌رشته ی خاص گواهی می ‌کند.

با کارشناسان شرکت مهاجرتی هومان ویزا در ارتباط باشید.

توصیه نامه ای که از سوی اساتید نوشته می شود در واقع نشان می دهد نظر اساتید این رشته، در مورد متقاضی چیست و این نامه به دانشگاه مقصد اثبات می کند که متقاضی شایستگی دریافت موقعیت مورد نظر را خواهد داشت.

انواع توصیه‌ نامه تحصیلی

* توصیه ‌نامه برای پذیرش تحصیلی در کالج

* توصیه ‌نامه برای پذیرش تحصیلی در مقطع کارشناسی

* توصیه ‌نامه برای پذیرش تحصیلی در مقطع کارشناسی ارشد

* توصیه ‌نامه برای پذیرش تحصیلی در مقطع دکتری

* توصیه ‌نامه برای دریافت کمک ‌هزینه تحصیلی

* توصیه ‌نامه برای دریافت بورسیه

مراحل اخذ توصیه نامه تحصیلی

همان طور که گفته شد یکی از مدارک مهم برای اخذ پذیرش تحصیلی یکی از دانشگاه ها یا کالج های معتبر، ارائه توصیه نامه ی تحصیلی است. برای ارائه توصیه نامه باید ابتدا از طریق سایت دانشگاه مورد نظر از تعداد توصیه نامه های خواسته شده توسط دانشگاه مقصد مطلع شوید. سپس باید فرم توصیه نامه را در اختیار استادی قرار دهید که می خواهد توصیه نامه را بنویسد، بهتر است برای انتخاب استاد برای نوشتن توصیه نامه نکاتی را رعایت کنید ،مثلا از استادی درخواست نمایید که نسبت به مهارت ها و توانایی های علمی شما شناخت کافی دارد و یا استادی توصیه نامه را بنویسد که شما در درس او موفق به اخذ نمره ی بالایی شده اید. برای دانشجویی که برای مقطع دکتری اقدام به پذیرش می‌ کند باید استاد راهنمای مقطع کارشناسی ارشد او توصیه نامه را بنویسد.

توصیه نامه باید روی کاغذ آرم دار دانشگاه مقصد نوشته شود و داخل پاکت مخصوص دانشگاه گذاشته شود و استاد باید روی پاکت را امضا کند. اگر درب پاکت توصیه نامه توسط متقاضی باز شود، فاقد اعتبار خواهد بود.

نحوه ی ارائه توصیه نامه به دانشگاه مقصد برای اپلای به این صورت است که در حین انجام مراحل پذیرش، متقاضی می تواند یک فایل الکترونیکی در دانشگاه مقصد ایجاد کند. از طریق سیستم الکترونیکی متقاضی می تواند، پست الکترونیک افرادی که قرار است برای او توصیه ‌نامه بنویسند را در سیستم ثبت کند، سپس سیستم یک پست الکترونیکی به اساتید مربوطه ارسال و درخواست تکمیل فرم توصیه نامه را به صورت الکترونیکی می نماید.

سیستم آنلاین دانشگاه ‌ها این امکان را برای دانشجویان فراهم کرده اند که بتوانند ارسال توصیه نامه توسط اساتید را بررسی و پیگیری نمایند و بدانند کدام‌ یک از اساتید، پست الکترونیکی مربوطه را پاسخ داده‌ است و با استادی که هنوز به پست الکترونیکی که از طرف دانشگاه مقصد برای او ارسال شده پاسخ نداده است، تماس بگیرد.

* نکته: هر چند متقاضی مدارک خود را به صورت آنلاین برای دانشگاه مقصد ارسال می کند، اما باید تمام مدارک خود را دوباره به دانشگاه مقصد پست کند. اغلب دانشگاه‌ ها از متقاضیان می خواهند پس از وارد کردن اطلاعات خود، بعضی یا تمام مدارک را نیز به دانشگاه پست کنند.

مهلت تهیه و ارسال توصیه نامه تحصیلی چقدر است؟

دانشگاه ‌ها برای ارائه مدارک توسط متقاضی برای پذیرش تحصیلی مهلتی را تعیین می کنند و در صورت عدم ارسال به موقع مدارک، پرونده ی متقاضی بررسی نخواهد شد، از این رو متقاضی باید برای تهیه توصیه نامه در زمان مناسب اقدام کند، چون ممکن است به دلیل مشغله ی اساتید، موفق به اخذ توصیه نامه در مدت مقرر نشود و مدارک پذیرش تحصیلی به دلیل عدم تهیه توصیه نامه کامل نشود. تا بتواند تمام مدارک خود را به موقع به دانشگاه مقصد ارسال نماید.

در توصیه ‌نامه تحصیلی چه اطلاعاتی نوشته می شود؟

استادی که اقدام به نوشتن توصیه نامه می کند، در یک یا دو سطر ابتدایی، نام و نام خانوادگی، سمت علمی و ارتباط خود با دانشجو را عنوان می کند.

در پاراگراف دوم، استاد ویژگی‌ های دانشجو را قید می کند و در صورت لزوم مثال‌ هایی از استعداد علمی دانشجو ذکر می کند. استاد باید در خصوص ویژگی های دانشجو مانند مهارت ها و دستاوردهای علمی و افتخارات، مسابقات ،جوایز و غیره بنویسد. چنانچه دانشجو فعالیت تحقیقاتی و پژوهشی با استاد انجام داده، باید در توصیه‌ نامه ذکر شود. همچنین فعالیت های خارج از کلاس مانند شرکت در گروه های عملی، کار داوطلبانه، اخذ جوایز و غیره نیز باید در توصیه نامه قید شود.

در پاراگراف آخر نیز استاد باید نتیجه گیری را بنویسد و به این منظور خیلی کوتاه و مختصر در یک یا دو جمله در مورد شایستگی و توانایی دانشجو برای کسب موقعیت تحصیلی بنویسد.

در پایان توصیه نامه، استاد باید اطلاعات تماس خود مانند شماره تلفن و ایمیل را قید کند تا دانشگاه مقصد بتواند برای تایید مطالب عنوان شده در توصیه نامه توسط استاد، با او ارتباط برقرار کند.

بهتر است توصیه نامه کوتاه باشد و بیشتر از یک صفحه نباشد. تعداد کلمات توصیه نامه برای مقطع کارشناسی ارشد بین 300 تا 400 کلمه و برای مقطع دکتری بین 300 تا 600 کلمه است. همچنین برخی دانشگاه ها محدودیت کلمات را برای نوشتن توصیه نامه اعلام می کنند.

نکات نوشتن توصیه نامه

* بهتر است توصیه نامه تحصیلی را استادی بنویسد که به توانایی ها و مهارت های شما آگاهی دارد.

* بهتر است استادی که قصد نوشتن توصیه نامه ی شما را دارد در رشته ی مورد نظر که انتخاب می کنید تخصص داشته باشد.

* حتما از باز کردن پاکت توصیه نامه اجتناب کنید، چون با این کار توصیه نامه فاقد اعتبار می شود.

* باید قبل از نوشتن توصیه نامه توسط استاد، اطلاعات کافی از خودتان در اختیار استاد قرار دهید.

* توصیه می شود از استادی که ارتباط آموزشی با شما نداشته برای نوشتن توصیه نامه درخواست نکنید.

* بهتر است قبل از درخواست از استاد برای نوشتن توصیه نامه به یک وکیل مهاجرت با تجربه در خصوص تهیه توصیه نامه مشورت کنید و با چند نمونه توصیه نامه آشنا شوید.

 

 

تعویق پذیرش تحصیلی یا دیفر کردن چیست؟

تعویق پذیرش تحصیلی یا دیفر کردن چیست؟

دیفر کردن در اپلای تحصیلی

افرادی که قصد مهاجرت تحصیلی به کشورهای خارجی را دارند، در اپلای دانشگاه های خارجی یکی از اصطلاحات رایج که بسیار با آن مواجه می شوند، دیفر کردن است. تعویق پذیرش تحصیلی یا دیفر کردن در پروسه ی اپلای تحصیلی به معنی به ‌عقب انداختن زمان تحصیل در دانشگاه مقصد و یا انتقال پذیرش به ترم تحصیلی آینده است و در واقع با قبول تعویق پذیرش تحصیلی از سوی دانشگاه، دانشجوی خارجی یک فرصت دوباره برای پذیرش خواهد داشت.

با کارشناسان شرکت مهاجرتی هومان ویزا در ارتباط باشید.

البته باید به این نکته توجه داشت که دیفر کردن برای تمام رشته ها و دوره های تحصیلی امکان پذیر نمی باشد و درخواست تعویق پذیرش تحصیلی برای برخی رشته ها امکان پذیر نخواهد بود و دانشجوی خارجی باید جهت کسب اطلاعات در این خصوص، از مسئول دانشگاه سوال نماید.

دلایل تعویق پذیرش تحصیلی چیست؟

گاهی ممکن است دانشجوی خارجی علی رغم پذیرفته شدن اپلای تحصیلی، امکان شروع ترم تحصیلی را نداشته باشد، از این رو از دانشگاه مقصد درخواست تعویق پذیرش تحصیلی را می نماید. دلایل دیفر کردن عبارتند از:

* ویزای تحصیلی برای ورود به کشور مقصد و اقامت به منظور تحصیل هنوز صادر نشده است.

* پیدا کردن فرصت کاری یا تحقیقاتی و مرتبط با فیلد تحصیلی

* مشکلات مالی برای پرداخت هزینه ها

* گذراندن خدمت سربازی

* ابتلا به بیماری، تصادف و یا مصدومیت

دیفر کردن توسط دانشگاه مقصد

دیفر کردن و تعویق پذیرش تحصیلی همیشه به درخواست دانشجو انجام نمی شود، گاهی اوقات با وجود دارا بودن تمام شرایط متقاضی برای شروع ترم جدید، دانشگاه از دانشجوی خارجی درخواست می کند که شروع تحصیلات خود را به ترم جدید موکول کند و تا ترم بعد پذیرش خود را به تعویق اندازد، ممکن است درخواست دیفر کردن دانشگاه به دلیل تکمیل ظرفیت باشد و در عین حال دانشگاه قصد دارد ،دانشجویان قوی را برای تحصیل در دانشگاه حفظ کند، از این رو دیفر کردن را به متقاضی پیشنهاد می کند.

مراحل دیفر کردن

کسب اطلاعات برای دیفر کردن برای دانشجویان خارجی امری ضروری و حائز اهمیت است، چرا که بکارگیری اشتباه از دیفر کردن ممکن است، فرصت تحصیل در رشته و دانشگاه مورد علاقه را از دانشجو را بگیرد و او فرصت تحصیل را از دست بدهد.

متقاضی باید برای درخواست دیفر کردن با دانشگاه مکاتبه کند و یک ایمیل به دپارتمان پذیرش دانشگاه مقصد ارسال کند و در ایمیل، دلایل خود را برای دیفر کردن به روشنی بیان کند و درخواست او در صورتی پذیرفته خواهد شد که منطقی و مستدل باشد، در غیر این صورت درخواست متقاضی برای دیفر کردن رد خواهد شد.

نحوه ی نگارش نامه برای درخواست دیفر کردن، باید کوتاه باشد و متقاضی وضعیت فعلی و دلایل خود را برای درخواست تعویق پذیرش باید صریحا ارائه دهد و باید تاکید کند که برای تحصیل در دانشگاه مقصد اشتیاق بسیاری دارد و نمی خواهد به دلیل مشکلی که برای او پیش آمده شانس تحصیل در این دانشگاه را از دست بدهد و باید بتواند دانشگاه را قانع کند تا با درخواست او موافقت کنند. همچنین بهتر است متقاضی یک رزومه از سوابق پژوهشی و توانایی های خود ارائه دهد که ممکن است برای پذیرش درخواست موثر باشد. پس از ارسال ایمیل درخواست دیفر کردن، حداکثر طی دو هفته دانشگاه پاسخ ایمیل را خواهد داد، در غیر این صورت باید متقاضی مجددا مکاتبه کند.

* نکته: در صورتی که متقاضی تصمیم به دیفر کردن دارد، باید سریعا برای ارائه ی درخواست خود اقدام کند و زمان را از دست ندهد، چون وجود فاصله ی زمانی می ‌تواند منجر به رد درخواست دیفر کردن شود.

مزایای دیفر کردن

دیفر کردن به شرایط متقاضی بستگی دارد و نمی توان آن را عملا کاری درست یا نادرست در پروسه ی اپلای تحصیلی محسوب کرد، برخی افراد بر این باور هستند که دیفر کردن برای آنها یک فرصت برای شروع ترم تحصیلی با آمادگی بیشتر ایجاد می کند، اما برخی دیگر باور دارند دیفر کردن می تواند موجب گپ تحصیلی شود و در نهایت به زیان آنها خواهد بود. به طور کلی مزایای دیفر کردن به شرح زیر است:

* دیفر کردن فرصتی برای بهبود شرایط مالی دانشجو خواهد بود.

* متقاضی می تواند با فرصت و زمان بیشتری پروسه ی اخذ ویزای تحصیلی را طی کند.

* می‌ تواند فرصت لازم برای شروع یک کار را به متقاضی بدهد تا بتواند وضعیت مالی خود را بهبود دهد.

* دیفر کردن یک وقفه برای شروع تحصیل ایجاد می کند که می تواند فرصتی باشد تا متقاضی پس از سپری کردن آزمون های زبان یا آزمون های ورودی دانشگاه، استراحت کند و با انرژی بیشتری تحصیلات خود را در در ترم جدید شروع کند.

* دیفر کردن فرصتی است برای اخذ معافیت یا گذراندن خدمت سربازی

* با فرصتی که دیفر کردن در اختیار متقاضی قرار می دهد می تواند در خصوص تحصیل برنامه ریزی کند و یا اطلاعات بیشتری در این خصوص به دست آورد.

معایب دیفر کردن

همان طور که گفته شد دیفر کردن و تعویق پذیرش تحصیلی مزایایی دارد، اما می تواند در پروسه ی اپلای تحصیلی معایبی نیز داشته باشد که عبارتند از:

* چون با دیفر کردن دانشجو یک ترم دیرتر تحصیل خود را در دانشگاه آغاز می کند، این امر موجب می شود، دیرتر از حد معمول فارغ التحصیل شده و دیرتر وارد بازار کار شود.

* گپ تحصیلی که در نتیجه ی دیفر کردن و تعویق پذیرش تحصیلی به وجود می آید، ممکن است موجب کاهش انگیزه ی دانشجو شود.

* دیفر کردن شامل هزینه است که متقاضی باید آن را بپردازد.

* در برخی مواقع تعویق پذیرش و دیفر کردن موجب لغو بورسیه تحصیلی یا فاند می شود. از این رو قبل از دیفر کردن متقاضی باید با استادی که فاند را تأیید کرده است، مکاتبه نماید و در خصوص حفظ بورسیه خود با او مشورت کند.

هزینه دیفر کردن چقدر است؟

دیفر کردن اغلب هزینه ‌ای ندارد. اما دانشگاه مقصد جایگاه متقاضی را برای ترم آینده رزرو نگه می دارد، از این رو متقاضی باید هزینه ای را به عنوان ودیعه به دانشگاه پرداخت نماید. البته لازم به ذکر است این هزینه برای رشته‌ ها و مقاطع تحصیلی خاصی از متقاضی دریافت می ‌شود.

 

بیانیه هدف برای اپلای چیست؟

بیانیه هدف برای اپلای چیست؟

دانشجویانی که قصد ادامه ی تحصیل در مقطع کارشناسی ارشد و دکتری را دارند، یکی از مدارک مهمی که برای اپلای و پذیرش تحصیلی باید ارائه دهند. بیانیه هدف (SOP) یا هدف نامه و یا انگیزه نامه است.

با کارشناسان شرکت مهاجرتی هومان ویزا در ارتباط باشید.

یانیه هدف، نامه ای است که دانشجو می نویسد و در آن انگیزه و هدف خود را از تحصیل در رشته و در دانشگاه مورد نظر توضیح می دهد، در واقع دانشجو با نوشتن بیانیه هدف یا انگیزه نامه، توانایی خود را برای پیگیری برنامه ی تحصیلی و تکمیل آن به دانشگاه نشان می دهد.

به طور کلی بیانیه هدف یا هدف نامه توانایی ها، تجربیات، انگیزه و اهداف دانشجو از تحصیل در رشته ی مورد نظر را مشخص می کند.

دانشجو در نوشتن بیانیه هدف به سوالاتی پاسخ می دهد و دانشگاه با بررسی و تجزیه و تحلیل این پاسخ ها نسبت به دانشجو و اهداف و توانایی های او از تحصیل در رشته ای که انتخاب کرده است به شناخت می رسد و کمیته پذیرش دانشگاه با خواندن بیانیه هدف به نقاط قوت و ضعف دانشجو پی برده و در می یابد که آیا او برای موقعیت تحصیلی که درخواست کرده است شایستگی دارد یا خیر.

دانشجو در نوشتن بیانیه هدف باید اشتیاق خود را برای تحصیل در رشته ی مورد نظر خود نشان دهد، چرا که تنها زمانی می تواند موفق شود که در مسیر و هدفی که انتخاب کرده است واقعا علاقه و اشتیاق داشته باشد تا بتواند برنامه های تحصیلی خود را با جدیت پیگیری کند تا به هدف خود برسد.

دانشجو باید در بیانیه هدف خود از دستاوردهای علمی و موفقیت های تحصیلی خود صحبت کند، در واقع این نامه به دانشگاه اثبات می کند که شما برای برنامه ی تحصیلی آمادگی دارید و در این مسیر بسیار مصمم و جدی هستید.

چرا برای اپلای باید بیانیه هدف بنویسیم؟

برای درخواست پذیرش تحصیلی در مقطع کارشناسی ارشد و دکتری یکی از مدارک مهمی که دانشگاه از متقاضیان درخواست می کند بیانه هدف است. نوشتن بیانیه هدف برای اپلای تحصیلی از اهمیت ویژه ای برخوردار است. در واقع نوشتن یک هدف نامه ی قوی که دانشجو بتواند اهداف و توانایی های خود را نشان دهد، شانس قبول شدن درخواست پذیرش او توسط دانشگاه را افزایش خواهد داد. دانشجو باید بتواند نقاط قوت خود را برجسته نماید تا توانایی های او مورد توجه کمیته پذیرش دانشگاه قرار بگیرد.

اما سوال این است که چرا نگارش هدف نامه یا بیانیه هدف به منظور اپلای تحصیلی برای دانشگاه بسیار حائز اهمیت است؟

در پاسخ به این سوال باید گفت، تحصیل در مقطع کارشناسی ارشد و دکتری خصوصا برای دانشجویان خارجی که متقاضی بورسیه و کمک هزینه تی حصیلی هستند نیازمند اراده، تمرکز و انگیزه ی قوی دانشجو است و او با نوشتن بیانیه هدف، انگیزه و اهداف و توانایی های خود را در مورد برنامه ی تحصیلی در رشته ی مورد نظر مشخص می کند و کمیته ی دانشگاه را توجیه می کند که واقعا فرد مناسبی برای موقعیت تحصیلی مورد نظر است و از توانایی و انگیزه ی لازم برای پیگیری برنامه ی تحصیل برخوردار می باشد.

بنابراین نوشتن بیانیه هدف در روند پذیرش تحصیل دانشگاه های خارجی بسیار اهمیت دارد و در صورتی که دانشجو در نوشتن بیانیه هدف نتواند تصویری واضح، مصمم و با اراده برای رسیدن به هدف تحصیلی خود نشان دهد، امکان رد درخواست وی از سوی کمیته ی پذیرش دانشگاه افزایش می یابد و ممکن است با درخواست تحصیلی وی موافقت نشود. بنابراین دانشجو باید با دقت و تمرکز هدف نامه ی خود را بنویسد و برای این کار از اساتید و افراد با تجربه کمک بگیرد.

برای نوشتن بیانیه هدف باید به چه سوالاتی پاسخ داد؟

همان طور که گفته شد دانشجو برای نوشتن بیانیه هدف باید به سوالاتی پاسخ دهد و در واقع پاسخ به این سوالات در قبول یا رد شدن درخواست پذیرش تحصیلی بسیار اهمیت دارد. سوالاتی مانند:

* چرا برای تحصیل این رشته ی تحصیلی را انتخاب کرده اید؟

* چرا این دانشگاه را برای تحصیل انتخاب کرده اید؟

* چه چیزی باعث شده تا تحصیل در کشور مقصد را انتخاب کنید؟

* چه تجربه ای در خصوص رشته ی مورد نظر دارید؟

* تحصیل در این رشته چگونه در دستیابی به اهداف شغلی تان کمک خواهد کرد؟

* اهداف شغلی تان چیست؟

* پس از فارغ التحصیلی چه برنامه ای دارید؟

* چگونه استعداد لازم برای تحصیل در این رشته را در خود پیدا کردید؟

* انتظارات شما از دانشگاهی که انتخاب کرده اید چیست؟

* چطور می توانید با دانشگاه همکاری کنید و چه مهارت هایی دارید؟

* علاوه بر کار و تحصیل به چه چیزهای دیگری علاقه دارید؟

برای نوشتن بیانیه هدف چه نکاتی را باید رعایت کنیم؟

با توجه به آنچه در خصوص اهمیت هدف نامه برای اپلای تحصیلی گفته شد، دانشجو باید برای نوشتن آن به اندازه ی کافی زمان صرف کند و نکاتی را در نگارش آن رعایت کند.

* در نوشتن بیانیه هدف یا انگیزه نامه نباید سوابق تحصیلی و شغلی نوشته شود. سوابق کاری و شغلی باید در رزومه درج شود نه هدف نامه.

* برای نوشتن هدف نامه از به کار بردن عبارت های اغراق آمیز در خصوص دانشگاه، اساتید و توانایی های خود جدا خودداری کنید.

* در هدف نامه فقط باید موارد مرتبط با انتخاب رشته ی تحصیلی مورد نظر نوشته شود و از نوشتن هر گونه مطالب غیرضروری و نا مرتبط با موضوع تحصیلی باید خودداری کرد.

* متن هدف نامه باید فاقد اشتباهات املایی و دستوری باشد.

* هدف نامه باید به زبان رسمی کشور مقصد نوشته شود.

* متن هدف نامه نباید خیلی طولانی باشد و بیشتر از 4000 کلمه نباشد. در صورت طولانی بودن خواندن آن بسیار زمان بر می شود.

* هدف نامه ممکن است توسط افراد غیر متخصص با رشته ی مورد نظر نیز مطالعه شود، پس باید در به کار بردن اختصارات دقت کنید.

* متن هدف نامه نباید خسته کننده باشد و باید در مورد تجربیات و توانایی های دانشجو نوشته شود، اما بسیاری از دانشجویان به نوشتن هدف نامه اهمیت چندانی نمی دهند، در حالی که دانشگاه برای پذیرش تحصیلی به متن و ساختار و مطالب هدف نامه بسیار اهمیت می دهد و از مطالب نوشته شده در هدف نامه برای شناخت و ارزیابی تحصیلی و علمی و اهداف دانشجو استفاده می کند.

 

 

 

 

برنامه ی تحصیلی یا استادی پلن چیست؟

برنامه ی تحصیلی یا استادی پلن چیست؟

افرادی که قصد مهاجرت تحصیلی دارند و می خواهند در یکی از دانشگاه های معتبر کشورهای توسعه یافته تحصیل کنند و با اخذ مدرک تحصیلی معتبر و بین المللی از دانشگاه مقصد موقعیت شغلی و اجتماعی بهتری در آینده به دست آورند. باید پس از اپلای و اخذ پذیرش تحصیلی از دانشگاه مقصد، برای دریافت ویزای تحصیلی به سفارت کشور مقصد مراجعه کنند و از شرایط و مدارک لازم برای اخذ ویزای تحصیلی آگاه شوند.

با کارشناسان شرکت مهاجرتی هومان ویزا در ارتباط باشید.

از جمله مدارک لازم برای اخذ ویزای تحصیلی، برنامه ی تحصیلی یا استادی پلن (Study Plan) است. به طور کلی استادی پلن هدف متقاضی را از تحصیل در کشور مقصد را نشان می دهد، اینکه چگونه تحصیل در دانشگاه کشور مقصد با اهداف آینده تان هماهنگی دارد.

استادی پلن یا برنامه ی تحصیلی در قالب یک نامه است که باید کوتاه و واضح نوشته شود و متقاضی باید در مورد اینکه چگونه تحصیل در کشور مقصد به او کمک می کند تا به اهداف تحصیلی و شغلی خود برسد. در واقع متقاضی با نوشتن استادی پلن باید افسر پرونده را متقاعد کند که او فردی مناسب برای موقعیت تحصیلی مورد نظر و دریافت ویزا است.

چگونه استادی پلن بنویسیم؟

همان طور که گفته شد استادی پلن یک نامه است که متقاضی در آن اهداف خود را از تحصیل در کشور مقصد مشخص می کند. متقاضی برای نوشتن استادی پلن باید اطلاعات تحصیلی خود را با ذکر جرئیات مانند معدل هر دوره ی تحصیلی، تاریخ پایان دوره ها، نام و آدرس دانشگاه و یا مرکز آموزشی که متقاضی در آن تحصیل کرده، موضوع پایان نامه و غیره را بیان کند.

از دیگر اطلاعاتی که متقاضی باید در استادی پلن به آن اشاره کند، متاهل یا مجرد بودن و اینکه دارای فرزند است یا خیر. همچنین اگر در کشور خود به کاری اشتغال دارد باید در نامه ذکر کند.

متقاضی باید در خصوص اینکه چگونه با تحصیل در کشور مقصد به اهداف تحصیلی و شغلی خود می رسد، توضیحاتی ارائه دهد، در واقع متقاضی باید بتواند با نوشتن استادی پلن، دور نمای کاری خود را پس از پایان دوره ی تحصیلی به صورت واضح و روشن بیان کند.

همچنین متقاضی می تواند طی سوالاتی که در استادی پلن پرسیده می شود، به تمکن مالی خود اشاره کند و نشان دهد که برای پرداخت هزینه های اقامت و تحصیل در کشور مقصد از توانایی مالی کافی برخوردار است. اگر متقاضی سابقه ی سفر به کشورهای خارجی را داشته باشد، باید آن را نیز در استادی پلن قید کند.

سفر به کشورهای خارجی یکی از راه های اثبات تمکن مالی متقاضی است، اما در عین حال نداشتن سابقه ی سفرهای خارجی تاثیر منفی در استادی پلن نخواهد داشت. و در آخر برای نوشتن یک استادی پلن قوی و موثر باید متقاضی بتواند سوابق تحصیلی و سوابق کاری خود را به هم مرتبط سازد.

برای نوشتن استادی پلن باید به چه نکاتی توجه کنیم؟

چون استادی پلن یا برنامه ی تحصیلی یکی از مدارک مهم برای اخذ ویزای تحصیلی است، پس متقاضی باید آن را با دقت بنویسد و برای نوشتن آن وقت کافی صرف کند و یا با افراد با تجربه در این خصوص مشورت نماید. متقاضی برای نگارش استادی پلن باید به نکات زیر توجه کند:

* ابتدا متقاضی برای نوشتن استادی پلن باید به سایت دانشگاه مقصد مراجعه کند تا اگر دانشگاه برای نوشتن استادی پلن فرم خاصی را در نظر گرفته است از آن استفاده کند.

* استادی پلن نباید طولانی باشد و حداکثر 2 تا 3 صفحه کافی است، اما متن استادی پلن برای مقطع کارشناسی و کارشناسی ارشد نباید کمتر از 800 کلمه باشد.

* برای نوشتن استادی پلن از زیاده گویی اجتناب کنید و مختصر و کوتاه بنویسید.

* متقاضی نباید از روی استادی پلن های دیگر کپی کند و فقط می تواند از آنها برای نوشتن استادی پلن خود کمک بگیرد.

* در پاسخ به سوالاتی که در استادی پلن مطرح می شود، متقاضی باید توضیحات خود را مختصر و واضح بیان کند.

* هرگز در پاسخ به سوالات نباید پاسخ های کذب و غیر واقع داد و متقاضی باید فقط حقیقت را بیان کند.

* نامه ی استادی پلن باید فاقد اشتباهات دستوری و نگارشی باشد، به همین دلیل پس از پایان نوشتن نامه، باید متن آن دوباره ویرایش شود.

بهترین سبک نوشتن استادی پلن چیست؟

برای نوشتن استادی پلن سبک های مختلفی وجود دارد، مانند:

* استادی پلن در قالب مقاله: در صورت نوشتن استادی پلن در قالب مقاله متقاضی می تواند مطالب را پاراگراف بندی کند و اولویت های خود را با روندی منظم و دقیق بنویسد. از مزایای نوشتن استادی پلن به این روش، امکان ارتباط سوابق شغلی و سوابق تحصیلی است.

* استادی پلن در قالب پاسخ به سوالات: در این روش متقاضی می تواند استادی پلن خود را در قالب پاسخ به پرسش های خاصی که در ادامه مثال می زنیم بنویسد. از مزایای نوشتن استادی پلن به روش پرسش و پاسخ، امکان دسته بندی مطالب به صورت مرتب است.

برای نوشتن استادی پلن چه سوالاتی مطرح می شود؟

به طور کلی سوالات استادی پلن در مورد برنامه های تحصیلی متقاضی است که برخی از آنها به شرح زیر می باشند:

* چرا مایل به تحصیل در کشور مقصد هستید؟

پاسخ متقاضی به این سوال باید قانع کننده باشد، مانند داشتن سیستم آموزشی با کیفیت بالا و یا داشتن اساتید باتجربه و...

* هدف شما از تحصیل در رشته ی مورد نظر چیست؟

متقاضی می تواند اهداف خود را برای تحصیل بیان کند، مانند کسب مهارت و تخصص لازم برای اشتغال، یافتن فرصت های شغلی بهتر و...

* چرا مایل به تحصیل در کشور خودتان نیستید؟

برای پاسخ به این سوال متقاضی باید پاسخ متقاعد کننده و منطقی را بیان کند، مثلا کمبود کار تخصصی در رشته ی مورد نظر و عدم نیاز به نیروی کار ماهر در زمینه ی تحصیلی متقاضی و...

* چه تعلقاتی در کشور خودتان دارید؟

در پاسخ به این سوال متقاضی باید اطلاعاتی در مورد خانواده ی خود، تجرد یا تاهل و یا داشتن فرزند بدهد و اگر به کاری در کشور خود اشتغال دارد باید آن را توضیح دهد.

* سوابق تحصیلیتان چیست؟

متقاضی سوابق تحصیلی خود را در رزومه ی تحصیل (CV) به صورت مفصل تر بیان می کند و در نوشتن استادی پلن باید در مورد سوابق تحصیلی خود به طور خلاصه توضیحاتی ارائه دهد.

 

 

ویزای کار مستقل ماهر استرالیا (ویزای 189) چیست؟

ویزای کار مستقل ماهر استرالیا (ویزای 189) چیست؟

استرالیا یکی از کشورهای مهاجرپذیر است که برای جبران کمبود نیروی کار ماهر، اقدام به جذب نیروی کار خارجی می نماید. افرادی که قصد مهاجرت کاری به استرالیا را دارند می توانند با اخذ ویزای کاری استرالیا به این کشور مهاجرت و اجازه ی کار و اقامت دریافت کنند. متقاضیان باید برای اخذ ویزای کاری استرالیا حداقل 65 امتیاز از جدول امتیازبندی ویزای کاری استرالیا را کسب کنند و هر چه امتیاز بالاتری به دست آورد، شانس اخذ ویزای کاری نیز بیشتر خواهد شد.

باکارشناسان شرکت مهاجرتی هومان ویزا در ارتباط باشید.

برای اینکه که متقاضی بتواند حداقل امتیاز اخذ ویزای کاری را دریافت کند، باید شرایط زیر را داشته باشد:

* داشتن تحصیلات دانشگاهی و یا مدرک فنی و حرفه ای

* داشتن سن 18 تا 45 سال

* مدرک زبان آیلتس با نمره ی حداقل 6 و یا سایر مدارک زبان معتبر که مورد تایید اداره ی مهاجرت استرالیا باشد با حداقل نمره ی قابل قبول

* برخورداری از سلامت جسمانی

* عدم سوء پیشینه‌

انواع ویزای کاری استرالیا

طی چند سال اخیر درخواست ایرانیان برای مهاجرت کاری به استرالیا افزایش پیدا کرده است و افراد متخصص و ماهر که مهارت، تخصص و یا تحصیلاتشان مورد نیاز بازار کار این کشور است، برای دست یافتن به موقعیت شغلی مناسب تر با درآمد بالا، از طریق اخذ ویزای کاری استرالیا (اسکیل ورکر) به این کشور مهاجرت می کنند.

انواع ویزای کاری استرالیا عبارتند از:

* * ویزای ساب کلاس 189

* ویزای ساب کلاس 190

* ویزای ساب کلاس 491

* ویزای ساب کلاس 191

* ویزای ساب کلاس 476

شرایط اخذ ویزای کار مستقل ماهر استرالیا (ویزای 189)

ویزای کار مستقل ماهر یا ویزای 189 استرالیا یک ویزای کاری است که به متقاضی امکان اقامت نامحدود در این کشور را می دهد. می توان گفت یکی از بهترین راه های مهاجرت به استرالیا، اخذ ویزای 189 است، چرا که دارندگان این ویزا از ابتدا با اقامت دائم وارد این کشور می شوند.

برای اینکه متقاضی بتواند ویزای 189 استرالیا را دریافت کند باید:

* تخصص متقاضی در لیست مشاغل مورد نیاز استرالیا باشد.

* سن متقاضی باید حداکثر 45 سال باشد.

* متقاضی باید دارای مدرک زبان آیلتس با نمره ی حداقل 6 و یا معادل آن باشد.

* متقاضی باید بتواند در جدول امتیازبندی ویزای کاری استرالیا حداقل 65 امتیاز کسب کند.

* ارزیابی سوابق کاری متقاضی توسط سازمان‌ های مربوطه

نحوه ی امتیاز دهی برای اخذ ویزای کار مستقل ماهر استرالیا

1- امتیاز سن متقاضی

بهترین سن برای اخذ ویزای کار مستقل ماهر بین 25 تا 32 سال است که دارای بیشترین امتیاز و حداکثر 45 سال است که دارای کمترین امتیاز می باشد. نحوه ی امتیاز بندی سن برای اخذ ویزای 189 به صورت زیر می باشد:

* سن 18 تا 24 سال: 25 امتیاز

* سن 25 تا 32 سال: 30 امتیاز

* سن 33 تا 39 سال: 25 امتیاز

* سن 40 تا 44 سال: 15 امتیاز

2- امتیاز مدرک زبان انگلیسی

استرالیا یک کشور انگلیس زبان است، از این رو متقاضی برای اخذ ویزای 189 استرالیا باید به زبان انگلیسی تسلط داشته باشد. مدرک زبان آیلتس به صورت زیر امتیازبندی می شود:

* حداقل نمره ی 6 برای هر چهار مهارت (خواندن، نوشتن، گوش کردن، درک مطلب): امتیاز صفر (قابل قبول)

* حداقل نمره ی 7 برای هر چهار مهارت: 10 امتیاز (خوب)

* حداقل نمره ی 8 برای هر چهار مهارت:  20 امتیاز (عالی):

امتیازبندی برای آزمون تافل به شرح زیر می باشد:

* امتیاز صفر (قابل قبول): حداقل نمره ی 12 برای مهارت شنیداری، نمره ی 13 برای مهارت خواندن، نمره ی 21 برای مهارت نوشتاری و نمره ی 18 برای مهارت گفتاری

* 10 امتیاز (خوب): حداقل نمره ی 24 برای مهارت شنیداری، نمره ی 24 برای مهارت خواندن، نمره ی 27 برای مهارت نوشتاری و نمره ی 23 برای مهارت گفتاری

* 20 امتیاز (عالی): حداقل نمره ی 28 برای مهارت شنیداری، نمره ی 29 برای مهارت خواندن، نمره ی 30 برای مهارت نوشتاری، نمره ی 26 برای مهارت گفتاری

3- امتیاز مدرک تحصیلی

مدارک تحصیلی که متقاضی برای اخذ ویزای کار مستقل ماهر ارائه می دهد، باید معتبر و مورد تایید مراکز علمی این کشور باشد.

* مدرک ارزیابی شده، معادل مقطع دکتری: 20 امتیاز

* مدرک ارزیابی شده، معادل مقطع کارشناسی: 15 امتیاز

* مدرک ارزیابی شده، معادل مقطع کاردانی: 10 امتیاز

* مدرک پایان دوره ی ارزیابی شده، مرتبط با تخصص متقاضی: 10 امتیاز

4- امتیاز سابقه ی کاری

امتیاز سابقه ی کار متقاضی به دو صورت محاسبه می شود:

1- متقاضی دارای سابقه کاری مرتبط در استرالیا در 10 سال اخیر باشد:

* سابقه ی کار کمتر از یک سال: 0 امتیاز

* سابقه ی کار 1 تا 2 سال: 5 امتیاز

* سابقه ی کار 3 تا 4 سال: 10 امتیاز

* سابقه ی کار 5 تا 7 سال: 15 امتیاز

* سابقه ی کار 8 تا 10 سال: 20 امتیاز

2- متقاضی دارای سابقه ی کاری مرتبط در خارج از استرالیا در 10 سال اخیر باشد:

* سابقه ی کار کمتر از ۳ سال: ۰ امتیاز

* سابقه ی کار ۳ تا ۴ سال: ۵ امتیاز

* سابقه ی کار ۵ تا ۷ سال: ۱۰ امتیاز

* سابقه ی کار ۸ تا ۱۰ سال: ۱۵ امتیاز

5- امتیاز صلاحیت تحصیلات تخصصی

داشتن مدرک کارشناسی ارشد پژوهش محور یا دکتری از موسسات تحصیلی استرالیا که حداقل شامل ۲ سال آکادمیک باشد: 10 امتیاز

6- در صورتی که متقاضی در استرالیا تحصیل کرده باشد:

اگر متقاضی در این کشور تحصیل کرده باشد، امتیاز او به ترتیب زیر خواهد بود:

* اگر متقاضی در مناطق کم‌ جمعیت استرالیا تحصیل کرده باشد: 5 امتیاز

* اگر متقاضی حداقل در یک مقطع تحصیلی مانند دیپلم در استرالیا تحصیل کرده باشد: 5 امتیاز

7- متقاضی باید آزمایش ‌های لازم برای تست سلامت را انجام دهد و از نظر سلامت جسمانی در وضعیت مطلوبی باشد.

8- متقاضی باید گواهی عدم سوء پیشینه را از سن 16 سالگی از هر کشوری که حداقل 10 سال اقامت داشته است، ارائه دهد.

9- سایر امتیازات

* تسلط به یکی از زبان های خاص: 5 امتیاز

* داشتن اسپانسر ایالتی یا فامیلی: 5 امتیاز (البته امتیاز دقیق به نوع ویزا بستگی دارد.)

* امتیاز همسر در صورت تاهل: 5 تا 10 امتیاز

* مجرد بودن متقاضی: 10 امتیاز

معادل سازی مدارک متقاضی برای اخذ ویزای کار مستقل ماهر استرالیا

یکی از مهمترین مراحل اخذ ویزای کار مستقل ماهر استرالیا یا ویزای 189، معادل ‌سازی مدارک متقاضی مطابق با یکی از ارگان ‌های مربوطه در استرالیا است. مدت زمان معادل‌ سازی مدارک با توجه به کد رشته ی انتخابی و سازمان ارزیابی‌ کننده، ممکن است یک هفته تا ۴ ماه طول بکشد.

مزایای اخذ ویزای کار مستقل ماهر

* اخذ اقامت دائم از ابتدای ورود به استرالیا

* اجازه ی اقامت در هر منطقه ای در این کشور بدون محدودیت

* اجازه ی کار تمام وقت برای متقاضی و اعضای خانواده ی او

* استفاده از خدمات درمانی رایگان

* اجازه ی تحصیل در استرالیا

* دارندگان ویزای کار مستقل ماهر در صورت دارا بودن شرایط لازم، می توانند برای دریافت شهروندی این کشور اقدام کنند.

* دارنده ی این ویزا می تواند اسپانسر دیگر اعضای خانواده ی خود برای اخذ ویزا باشد.

 

 

 

 

ویزای مددکار اجتماعی کانادا

ویزای مددکار اجتماعی کانادا

مهاجرت به کانادا با اخذ ویزای مددکاری

اخذ ویزای مددکاری اجتماعی کانادا یکی از روش های مهاجرت به این کشور است که به صورت اقامت موقت و دائم برای افراد واجد شرایط که قصد اشتغال در زمینه ی مددکاری اجتماعی داشته باشند، صادر می شود.

با کارشناسان شرکت مهاجرتی هومان ویزا در ارتباط باشید.

مددکاری اجتماعی شغلی تمام وقت برای خدمت رسانی، توان ‌بخشی و نگهداری از کودکان، سالمندان و به طور کلی افراد کم توان جامعه است.

به دلیل کمبود نیروی کار در حوزه ی مددکاری اجتماعی در کانادا، سازمان مهاجرت این کشور برای تامین نیروی کار ماهر در این زمینه اجازه ی جذب نیروی کار خارجی و استخدام مددکار اجتماعی را صادر کرده است و متقاضیان با اخذ ویزای مربوطه می توانند اجازه ی اقامت و انجام شغل مددکاری را در کانادا دریافت کنند.

چه کسانی واجد شرایط اخذ ویزای مددکاری اجتماعی کانادا هستند؟

همان طور که گفته شد مددکاری اجتماعی برای خدمت رسانی به افراد کم توان جامعه است، بنابراین متقاضیان اخذ ویزای مددکاری کانادا باید دارای تحصیلات و سابقه ی کار مرتبط در حوزه ی مددکاری اجتماعی باشند، مانند مربیان، پرستاران، توان بخشان و غیره.

شرایط سنی، مدارک تحصیلی، مدرک زبان، سوابق کاری مرتبط و مهارت های همسر متقاضی از عوامل مهم و تاثیرگذار برای کسب امتیاز لازم برای قبول درخواست ویزای کانادا هستند، که متقاضی باید برای اخذ ویزای کانادا آنها را مدنظر قرار دهد.

شرایط اخذ ویزای مددکاری اجتماعی کانادا

افرادی که قصد اخذ ویزای مددکاری اجتماعی کانادا را دارند، باید شرایط زیر را داشته باشند:

* اگر متقاضی، قصد دریافت اقامت موقت کاری کانادا را داشته باشد، باید مدارکی مبنی بر قصد خروج از کانادا پس پایان مدت اعتبار ویزای کار موقت را ارائه دهد.

* متقاضی باید مدارکی برای اثبات تمکن مالی خود برای پرداخت هزینه ها در مدت زمان اقامت در کانادا را ارائه دهد.

* گواهی عدم سوء پیشینه و سابقه ی کیفری

* گواهی سلامت که نشان دهند ی سلامتی جسمانی و روانی متقاضی است.

* داشتن پیشنهاد کار از یک کارفرمای کانادایی

* همچنین ممکن است به درخواست افسر پرونده ی مهاجرت، متقاضی ملزم به ارائه مدارک دیگری نیز برای اخذ ویزای مددکاری اجتماعی کانادا باشد.

قوانین جدید صدور ویزای مددکاری اجتماعی کانادا

از سال 2019 صدور ویزای مددکاری اجتماعی کانادا بسیار محدودتر از گذشته شده است و فقط برای افراد زیر صادر می شود:

* افرادی که قصد کار و سکونت در استان کبک را داشته باشند.

* افرادی مانند محصلین که در خاک کانادا حضور دارند و واجد شرایط اخذ اجازه ی کار موقت باشند.

اداره ی مهاجرت کانادا از سال ۲۰۱۹ صدور ویزای مددکاری اجتماعی را برای متقاضیان زیر منتفی اعلام کرده است:

* افرادی که برای اخذ ویزای مددکاری کانادا خارج از خاک این کشور اقدام به ثبت نام می کنند.

* افرادی که در کانادا حضور دارند و دارای ویزای اقامت موقت کاری باشند.

* افرادی که قصد دارند در خارج از استان کبک مشغول به کار شوند.

شرایط اخذ ویزای مددکاری اجتماعی در خاک کانادا

متقاضیان اخذ ویزای مددکاری اجتماعی کانادا می توانند خارج از خاک کانادا و یا داخل خاک کانادا برای ثبت نام و دریافت ویزا اقدام کنند، متقاضیانی که در خاک کانادا حضور دارند، باید برای اخذ ویزا یکی از شرایط زیر داشته باشند:

* داشتن شرایط اخذ اقامت موقت، اجازه ی تحصیل یا کار در کانادا

* همسر متقاضی اجازه ی اقامت، تحصیل و یا کار در کانادا را داشته باشد.

* متقاضی باید واجد شرایط اخذ ویزای اجازه ی کار پس از تحصیل باشد.

* متقاضی باید دارای اجازه ی اقامت با بیش از ۶ ماه اعتبار باشد.

* متقاضی برای یکی از مسیر های مهاجرتی دیگر کانادا ثبت نام کرده باشد.

* متقاضی برای پناهندگی در کانادا اقدام کرده باشد.

* متقاضی به عنوان پناهنده تحت حمایت دولت کانادا در این کشور اقامت داشته باشد.

* متقاضی برای دریافت پناهندگی درخواست داده، اما درخواست او رد شده است و امکان ترک خاک این کشور را به دلایلی ندارد.

* متقاضی اجازه ی اقامت در کانادا را بدون مجوز کار داشته باشد.

آیا برای اخذ ویزای مددکاری اجتماعی کانادا ارائه مدرک زبان ضروری است؟

مهاجرت به کشور کانادا از طریق اخذ ویزای مددکاری اجتماعی مانند سایر مسیرهای مهاجرتی نظیر مهاجرت از طریق تحصیل، کار، سرمایه گذاری و غیره نیازمند اخذ مدرک معتبر زبان انگلیسی یا فرانسه با نمره ی قابل قبول است و متقاضی باید به زبان انگلیسی و یا فرانسه تسلط داشته باشد، از این رو شرکت در آزمون های زبان انگلیسی و فرانسه و دریافت نمره ی قابل قبول برای ارزیابی مهارت زبانی متقاضی ضروری است.

افرادی که قصد دریافت این ویزا را دارند، باید مدرک یکی از دو زبان انگلیسی یا فرانسه را در سطح CLB 5 کسب کنند. مدارک آزمون های IELTS و CELPIP جنرال برای زبان انگلیسی و آزمون هایTEF  و  TFCبرای زبان فرانسه مورد قبول اداره ی مهاجرت کانادا می باشد و متقاضی می توانند برای شرکت در هر یک از این آزمون ها و اخذ گواهی آن اقدام کند.

دریافت پیشنهاد کار از کارفرمای کانادایی در حوزه ی مددکاری اجتماعی

متقاضی می تواند با دریافت پیشنهاد کار از سوی کارفرمای کانادایی (جاب آفر) که در حوزه ی مددکاری اجتماعی فعالیت می کند، اقدام به اخذ ویزای مددکاری اجتماعی کانادا نماید و با داشتن پیشنهاد کار احتمال پذیرش درخواست وی برای اخذ ویزا افزایش می یابد.

کارفرمای کانادایی باید از سازمان کار و امور توسعه انسانی کانادا (ESDC) ابتدا مجوز LMIA را برای ارسال پیشنهاد کاری به متقاضی دریافت کند.

سازمان ESDC پیشنهادهای شغلی از سوی کارفرمایان کانادایی به نیروی کار خارجی را رد یا پذیرش می کند و LMIA مجوزی است که هرگاه کارفرمای کانادایی قصد داشته باشد، نیروی کار خارجی را استخدام نماید، باید آن را از سازمان مربوطه دریافت کند و متقاضی می تواند با داشتن مجوز LMIA اقدام به اخذ ویزای کاری در حوزه ی مددکاری اجتماعی شود.

مشاغل مددکاری اجتماعی در کانادا

برخی مشاغلی که متقاضیان می توانند به عنوان مددکار اجتماعی در کانادا مشغول به کار شوند، عبارتند از:

* مددکار اجتماعی اعتیاد

* مددکار اجتماعی رفاه کودکان

* مددکار اجتماعی سالمندان

* مددکار اجتماعی خانواده

* مددکار اجتماعی پزشکی

* هماهنگ کننده کار اجتماعی

* مددکار روانپزشکی

* مددکار اجتماعی مدرسه و...

مشاغلی که نامبرده شد، فقط تعدادی از مشاغل مرتبط با حوزه ی مددکاری اجتماعی در کانادا است.

 

 

 

ویزای کار چیست؟

ویزای کاری چیست؟

ویزای کاری یا ویزای شغلی یکی از انواع ویزا است که به دارندگان ویزای کاری این امکان داده می شود در کشور مقصد که ویزای کاری را برای متقاضی صادر کرده است اقامت داشته و به جستجوی کار بپردازد و با دارا بودن برخی شرایط، نیروی کار متخصص می تواند با داشتن ویزای کاری، اقامت دائم کشور مقصد را نیز دریافت نماید؛ که این ویزا از سوی سفارت (یا کنسولگری) کشور مقصد صادر می شود.

با کارشناسان شرکت مهاجرتی هومان ویزا در ارتباط باشید.

بسیاری از کشورها با صدور ویزای کار برای نیروی کار متخصص، کمبود نیروی کار کشور خود را جبران می کنند. نیروی کار ماهر و متخصص در زمینه های مختلف صنعتی، مهندسی و غیره و میانگین سن در توسعه ی اقتصاد و افزایش رفاه هر کشور نقش مهمی را ایفا می کند، به همین دلیل برخی کشورهای توسعه یافته، کمبود نیروی کار خود را با صدور ویزای کاری و اجازه ی اقامت نیروی کار ماهر در کشور خود جبران می کنند تا از خسارات مالی و اقتصادی ناشی از کمبود نیروی کار متخصص و ماهر جلوگیری کنند.

در حقیقت هدف از صدور ویزای کار، تامین نیروی کار متخصص و ماهر برای توسعه ی اقتصادی کشور مقصد است که با کمبود نیروی کار متخصص مواجه است.

مزایای اخذ ویزای کاری

مهاجرت کاری یکی از انواع مهاجرت است که متقاضیان آن می توانند با درخواست ویزای کاری و پس از اخذ ویزا به کشور مقصد مهاجرت کرده و با کار کردن در کشور مورد نظر به صورت قانونی از مزایا و امکانات و رفاه کشور مقصد استفاده نمایند.

متقاضیان مهاجرت شغلی برای مهاجرت کشورهایی را انتخاب می کنند که از امکانات رفاهی بیشتر، حقوق بالاتر برای نیروی کار و هزینه های کمتر برای زندگی برخوردار هستند. از مزایای دریافت ویزای کاری و مهاجرت به کشور مقصد و اجازه ی اقامت با استفاده از ویزای کاری می توان به موارد زیر اشاره نمود:

* نیروی کار خارجی می تواند پس از چند سال کار و تمدید ویزای کاری خود در کشور مقصد، اقامت دائم آن کشور را دریافت نماید.

* نیروی کار متخصص که به کشور مقصد مهاجرت کرده است، می تواند برای اعضای خانواده ی خود (همسر و فرزندان زیر 18 سال) نیز ویزای همراه دریافت کند که به این ترتیب اجازه ی اقامت در کشور مقصد را خواهند داشت.

* نیروی کار خارجی می تواند از بدو ورود به کشور مقصد مشغول به کار شود و کسب درآمد نماید.

* برخورداری از مزایا و امکانات موقت اقامتی

* فرزندان زیر 18 سال متقاضی می توانند در مدارس دولتی کشور مقصد به صورت رایگان تحصیل کنند.

* دارنده ی ویزای کاری می تواند از رفاه اجتماعی، امکانات پزشکی و بهداشتی در کشور مقصد استفاده نماید.

* با مهاجرت به کشوری دیگر خصوصا کشورهای توسعه یافته، امکان تعامل با فرهنگ های دیگر نیز برای متقاضی و خانواده ی وی فراهم خواهد شد.

* نیروی کار خارجی می تواند در کشور مقصد درآمد بالاتری کسب کند و همچنین حضور در بازارهای بین المللی نیز برای او امکان پذیر خواهد بود.

مدارک اخذ ویزای کاری

مدارک درخواست ویزای کاری در کشورهای مختلف با توجه به قوانین کشورهای مقصد متفاوت بوده و متقاضی ویزای کاری باید با مراجعه به سفارت کشور مقصد از مدارک لازم جهت اخذ ویزای کاری مطلع شود. اما به طور کلی مهمترین مدارک به شرح زیر است:

* مدارک شناسی مانند کارت ملی و شناسنامه

* پاسپورت معتبر

*مدرک زبان انگلیسی آیلتس با نمره ی قابل قبول

* مدرک تحصیلی

* سوابق کاری

* شرایط سنی

* دعوت نامه رسمی از سوی کارفرمای کشور مقصد

* ترجمه کلیه مدارک و اسناد قابل ارائه به سفارت مربوطه نیز الزامی است.

* رزرو بلیط مقصد

* تکمیل فرم مربوط به درخواست کار

* نکته: برای ویزای کاری متقاضی باید دارای سابقه ی شغلی و تحصیلی مرتبط باشد.

انواع ویزای کاری

متقاضیان مهاجرت شغلی می توانند به سه روش ویزای کاری کشور مقصد را دریافت نمایند:

1- ویزای جاب آفر: مهاجرت شغلی با دریافت ویزای جاب آفر و اخذ دعوت ‌نامه ‌ی شغلی

2- ویزای جاب سیکر: مهاجرت شغلی با دریافت ویزای جاب سیکر یا جستجوی کار در کشور مقصد

3- ویزای اسکیلد ورکر: مهاجرت شغلی با دریافت ویزای اسکیلد ورکر یا سیستم امتیازبندی

ویزای کاری جاب آفر چیست؟

برای دریافت ویزای کاری جاب آفر نیروی کار متخصص باید از سوی یک کارفرمای خارجی دعوت نامه ی کاری دریافت نماید. به این ترتیب که متقاضی باید ابتدا یک کار مناسب با تخصص خود پیدا کند و سپس کارفرمای کشور مقصد یک دعوت نامه ی کاری که از سوی وزارت کار کشور مقصد مهر و امضا شده باشد برای متقاضی ارسال نماید، پس از این متقاضی می تواند با داشتن دعوت نامه ی کاری و سایر شرایط قابل قبول از سوی سفارت یا کنسولگری کشور مقصد برای اخذ ویزای کاری جاب آفر اقدام نماید.

البته باید به این نکته نیز توجه داشت، در صورتی که قرارداد کاری بین نیروی کار خارجی و کارفرمای کشور مقصد فسخ شود، ویزای جاب آفر که بر اساس همین قرارداد کاری صادر شده بود نیز باطل خواهد شد.

ویزای کاری جاب سیکر چیست؟

ویزای کاری جاب سیکر تنها از سوی برخی کشورهای اتحادیه‌ اروپا مانند نیوزلند صادر می شود. ویزای کاری جاب سیکر یک ویزای کوتاه مدت است و قابل تمدید نخواهد بود. چنانچه نیروی کار متخصص با داشتن ویزای جاب سیکر موفق به پیدا کردن شغل مناسب در زمینه ی تخصص و تحصیلات خود نشود با پایان اعتبار ویزا باید به کشور خود بازگردد.

ویزای کاری اسکیلد ورکر

کشورهای استرالیا و کانادا با صدور ویزای کاری اسکیلد ورکر نیروی کار مورد نیاز خود را جذب می کنند.

* ویزای کاری اسکیلد ورکر کانادا: درخواست متقاضی برای دریافت ویزای کاری اسکیلد ورکر کانادا براساس چند معیار مانند سن، تحصیلات، سابقه ی کاری، مهارت زبان انگلیسی یا زبان فرانسه، داشتن پیشنهاد شغلی از سوی کارفرمای کشور مقصد و غیره بررسی می شود و در صورت کسب امتیاز قابل قبول توسط متقاضی برای وی ویزای کاری اسکیلد ورکر کانادا صادر خواهد شد.

* ویزای کاری اسکیلد ورکر استرالیا: ویزای کاری اسکیلد ورکر استرالیا به سه ویزای کاری تقسیم می شود که عبارتند از:

1- ویزای مستقل یا 189Subclas

2- ویزای کاندید شده یا 190Subclass

3- ویزای نیروی ماهر با حمایت موقت یا 489Subclass

 

 

 

ویزای کار جاب آفر چیست؟

ویزای کار جاب آفر چیست؟

امروزه افراد بسیاری در سراسر جهان برای داشتن شغلی با درآمد بالاتر و مزایای بیشتر و برخوردار بودن از زندگی مرفه تر با امکانات رفاهی بیشتر برای خود و خانواده شان، به کشورهای دیگر مهاجرت می کنند که وضعیت اقتصادی و شغلی در آن بهتر است و به دلیل صنعتی بودن نیازمند نیروی کار متخصص در زمینه های مختلف هستند. افرادی که متقاضی مهاجرت کاری به کشور دیگر هستند، باید ابتدا برای ورود و اقامت در کشور مقصد اقدام به اخذ ویزای کاری نمایند تا به صورت قانونی اجازه ی ورود به کشور مقصد را داشته باشند. متقاضیان مهاجرت شغلی می توانند به سه روش اقدام به مهاجرت شغلی نمایند:

1- مهاجرت شغلی به روش جاب آفر: مهاجرت شغلی با اخذ دعوت ‌نامه ‌ی شغلی

2- مهاجرت شغلی به روش جاب سیکر: مهاجرت شغلی به روش جستجوی کار در کشور مقصد

3- مهاجرت شغلی به روش اسکیلد ورکر: مهاجرت شغلی با سیستم امتیازبندی

در ادامه به نحوه ی مهاجرت شغلی به روش جاب آفر و اخذ ویزای کاری جاب آفر می پردازیم.

با کارشناسان شرکت مهاجری هومان ویزا در ارتباط باشید.

جاب آفر (Job offer) چیست؟

جاب آفر یک نوع دعوت نامه ی کاری یا همان پیشنهاد شغلی از طرف کارفرمای خارجی در کشور مقصد است که برای تکمیل نیروی متخصص و ماهر به کشورهای دیگر اعلام می شود.

گاهی ممکن است کارفرمایان شرکت ها، کارخانه ها و موسسات به دلایل مختلف با کمبود نیروی ماهر مواجه شده و برای جبران کمبود نیروی کار از افراد متخصص و ماهر که خواهان کار در کشور مقصد هستند، در سایر کشورها دعوت به همکاری نمایند.

برای مهاجرت شغلی به روش جاب آفر متقاضی باید پیشنهادهای شغلی از سوی کارفرمایان خارجی را بررسی کند و سوابق کاری، مهارت و تخصص خود را با شغل مورد نظر مقایسه نماید و به این ترتیب شغل مورد نظر خود را در کشور مقصد پیدا کند.

تنظیم قرارداد استخدام نیروی کار خارجی در جاب آفر

در قرارداد استخدامی که در مهاجرت شغلی به روش جاب آفر بین نیروی کار خارجی و کارفرمای کشور مقصد منعقد می شود، باید تمام شرایط کار و توافقات بین طرفین قرارداد کار، کامل و دقیق مشخص شود و مدت استخدام نیروی کار توسط کارفرما تعیین شود.

اولین چیزی که در قرارداد استخدام قید می شود، مشخصات نیروی کار مانند نام و نام خانوادگی، راه های تماس، آدرس محل سکونت و شماره ی گذرنامه است و شغل مورد نظر که نیروی کار برای آن استخدام شده است، همچنین مسئولیت های شغلی او در شغل مورد نظر باید به طور دقیق در قرارداد قید شود.

تاریخ شروع و پایان کار مورد نظر نیز باید مشخص شود. قید مدت اعتبار قرارداد استخدام به این دلیل است که اعتبار ویزای جاب آفر که نیروی کار به موجب آن اجازه ی کار و اقامت در کشور مقصد را دریافت کرده است، به مدت اعتبار قرارداد استخدام بستگی دارد و در صورت پایان اعتبار قرارداد کار بین نیروی کار خارجی و کارفرما، ویزای جاب آفر نیز باطل خواهد شد و در صورت ابطال ویزا نیروی کار باید به کشور خود بازگردد.

اطلاعات دیگری که باید در قرارداد استخدام جاب آفر ذکر شود حقوق ناخالص نیروی کار، پاداش، مزایا، مرخصی و سایر حقوق و مزایای دریافتی نیروی کار است، همچنین شرایط فسخ قرارداد کار نیز باید مشخص شود. طرفین قرارداد کاری می توانند شرایط و توافقات دیگری را که خلاف قوانین نباشد در قرارداد ذکر کنند. سپس قرارداد باید به امضای طرفین قرارداد برسد تا با مهر رسمی کارفرما قرارداد کاری جاب آفر به صورت قانونی مورد تایید باشد.

حقوق نیروی کار خارجی که در قرارداد قید می شود، باید براساس قانون تعیین شود و این مقدار نباید کمتر از حداقل حقوقی باشد که قانون برای نیروی کار تعیین کرده است، به این دلیل که کارفرمایان اجازه ی استخدام نیروی کار خارجی را به دلیل ارزان تر بودن دستمزد نخواهند داشت و استخدام نیروی کار خارجی باید به دلایل دیگری مانند کمبود نیروی کار باشد.

شرایط استخدام نیروی کار خارجی با روش جاب آفر

* مدارک تحصیلی و مهارت نیروی کار باید به تایید برخی سازمان در کشور مقصد برسد.

* کارفرما باید برای استخدام نیروی کار خارجی از وزارت کار یا اداره ی مهاجرت مجوز دریافت کند و باید اثبات کند که نیروی کار خارجی که برای شغل مورد نظر تقاضا داده است از صلاحیت ومهارت انجام این کار برخوردار است.

* ارائه مدرک زبان انگلیسی معتبر مانند تافل یا آیلتس با نمره ی قابل قبول برای کشورهای انگلیسی زبان و یا ارائه مدرک زبان رسمی برای کشورهای غیر انگیسی زبان در سطح قابل قبول.

شرایط اخذ ویزای کار جاب آفر

کسانی که متقاضی مهاجرت شغلی به روش جاب آفر هستند باید برای اخذ ویزای جاب آفر اقدام کنند.

مهمترین و اولین کار برای اخذ ویزای جاب آفر نوشتن یک رزومه ی قوی توسط متقاضی است تا کارفرمایان با توجه به مهارت های متقاضی، موقعیت های شغلی مرتبط با تحصیلات و مهارت او را معرفی کنند.

رزومه ی متقاضی باید دارای شرایط زیر باشد:

* متقاضی باید دارای حداقل 3 تا 5 سال سابقه ی کار در زمینه ی تخصصی باشد.

* متقاضی باید دارای مدرک دانشگاهی یا فنی و حرفه ‌ای در زمینه ی تخصصی باشد.

* داشتن سابقه ی بیمه مرتبط با تخصص متقاضی

* سن متقاضی باید بین 25 تا 45 سال باشد.

* متقاضی باید دارای مدرک زبان معتبر با نمره ی قابل قبول باشد.

چنانچه متقاضی از سوی کارفرمای خارجی پذیرفته شد، کارفرما برای او یک دعوت ‌نامه که از سوی وزارت کار کشور مقصد، مهر و امضاء شده باشد، ارسال می‌ کند. پس از آن متقاضی با مراجعه به سفارت کشور مقصد و با ارائه دعوت نامه ی شغلی و سایر مدارک، می ‌تواند برای اخذ ویزای جاب آفر تقاضا دهد.

مزایای اخذ ویزای کار جاب آفر

در صورتی که متقاضی موفق به اخذ ویزای جاب آفر شود، چنانچه متاهل باشد، برای همسر و فرزندان زیر 18 سال وی ویزای همراه صادر خواهد شد. همچنین فرزندان زیر 18 متقاضی می توانند در مدارس دولتی کشور مقصد رایگان تحصیل نمایند. برای اخذ ویزای جاب آفر نیازی به اثبات تمکن مالی متقاضی نمی باشد و پس از سه تا پنج سال تمدید ویزای کار، متقاضی می تواند اقامت دائم کشور مقصد را دریافت کند.

ابطال ویزای کار جاب آفر

در صورتی که مدت اعتبار قرارداد کار تمام شود و یا به هر دلیلی قرارداد کار از سوی کارفرما فسخ شود، ویزای جاب آفر که بر اساس شغل مورد نظر صادر شده بود نیز باطل خواهد شد و متقاضی دیگر اجازه ی اقامت در کشور مقصد را نخواهد داشت.

 

ویزای کار پس از تحصیل کانادا (PGWP) چیست؟

ویزای کار پس از تحصیل کانادا (PGWP) چیست؟

اشتغال پس از تحصیل در کانادا

افرادی که از طریق تحصیل به کانادا مهاجرت می کنند، پس از فارغ التحصیلی می توانند در صورت واجد شرایط بودن، ویزای کار پس از تحصیل کانادا (PGWP) را دریافت نمایند. فارغ التحصیلان مقاطع دانشگاهی با اخذ ویزای کار پس از تحصیل کانادا می توانند حداکثر تا 3 سال بعد از پایان تحصیلات خود در این کشور بمانند و مشغول به کار شوند. از ویژگی های ویزای کار پس از تحصیل کانادا این است که متقاضی مجاز است در تمام کانادا برای هر کارفرمایی که بخواهد مشغول به کار شود.

با کارشناسان شرکت مهاجرتی هومان ویزا در ارتباط باشید.

* نکته: متقاضیان تحصیل در کانادا باید لیست DLI کانادا را بررسی کنند تا دانشگاه ها و موسسات آموزشی مورد تایید اداره مهاجرت کانادا را برای تحصیل انتخاب کنند تا بتوانند پس از پایان تحصیلات از طریق اخذ ویزای کار پس از تحصیل کانادا در این کشور مشغول به کار شوند.

شرایط اخذ ویزای کار پس از تحصیل کانادا

شرایط اخذ ویزای کار پس از تحصیل کانادا (PGWP) یا برنامه ی Post-Graduation Work Permit عبارتند از:

* طول دوره ی تحصیل متقاضی در کانادا باید بیش از 8 ماه یا 900 روز باشد.

* سن متقاضی بیش از 18 سال باشد.

* تحصیلات دانشگاهی متقاضی به صورت تمام وقت و پیوسته باشد.

* ارائه نامه ی فارغ التحصیلی برای اثبات پایان یافتن تحصیلات

* متقاضی باید در کالج یا دانشکده فنی یا در استان کبک (CEGEP) تحصیل کرده باشد.

* متقاضی باید در کالج یا موسسه فنی در استان کبک 900 ساعت تحصیل کرده باشد که به فارغ التحصیلان، مدرک دیپلم DEP یا ASPارائه می دهد.

* متقاضی باید در دانشکده، موسسه و یا کالج خصوصی که تحت قوانین استانی فعالیت می کند، تحصیل کرده باشد.

* متقاضی حداکثر تا 180 روز پس از فارغ التحصیلی می تواند اقدام به اخذ ویزای کار پس از تحصیل کانادا نماید.

* متقاضی باید ویزای تحصیلی معتبر داشته باشد.

* در صورتی که متقاضی بخشی از تحصیلات خود را در یک دانشگاه کانادایی در خارج از این کشور گذرانده باشد فقط برای مدت زمانی که در کانادا تحصیل کرده است، واجد شرایط دریافت این ویزا خواهد بود.

برای چه کسانی ویزای کار پس از تحصیل کانادا صادر نمی شود؟

همان طور که گفته شد متقاضی اخذ ویزای PGWP باید واجد شرایط دریافت این ویزا باشد و در صورت داشتن برخی شرایط برای او ویزای کار پس از تحصیل کانادا صادر نمی شود. شرایط عدم صدور ویزای PGWP عبارتند از:

* متقاضی در برنامه های بورسیه Canadian Commonwealth Scholarship تحصیل کرده باشد.

* متقاضی در برنامهGAC  تحصیل کرده باشد.

* متقاضی در برنامه تحصیلی بورسیه کانادا چین شرکت کرده باشد.

* متقاضی در برنامه تحصیلی بورسیه کانادا شیلی شرکت کرده باشد.

* متقاضی در برنامه آموزش از راه دور تحصیل کرده باشد.

* متقاضی دارای ویزای کار پس از تحصیل کانادا باشد که از برنامه تحصیلی قبلی دریافت کرده است.

* همان طور که گفته شد برای اخذ این ویزا باید در مدت زمان تحصیلات متقاضی وقفه ای وجود نداشته باشد و باید به صورت تمام وقت و پیوسته تحصیل کرده باشد. در صورت وجود وقفه در تحصیلات برای او ویزای PGWP صادر نمی شود، مثلا متقاضی یک ترم مرخصی گرفته باشد.

برای اخذ ویزای کار پس از تحصیل کانادا چه موقع باید اقدام کرد؟

متقاضی برای اخذ ویزای کار پس از تحصیل کانادا باید زمانی برای ارائه ی درخواست ویزا اقدام نماید که تمام واحدهای درسی خود را گذرانده باشد و نامه ی پایان تحصیلات خود را از دانشگاه یا موسسه آموزشی دریافت کرده باشد. این نامه پس از پایان تحصیلات به صورت رسمی در سربرگ دانشگاه یا موسسه صادر خواهد شد.

متقاضی می تواند حداکثر تا 180 روز پس از فارغ التحصیلی و دریافت نامه ی پایان تحصیلات با تهیه اسناد و مدارک لازم برای اخذ ویزای PGWP اقدام نماید.

مدت اعتبار ویزای کار پس از تحصیل کانادا چقدر است؟

دارندگان ویزای کار پس از تحصیل کانادا (PGWP) می توانند به مدت 8 ماه تا 3 سال پس از پایان تحصیلات خود در این کشور مانده و کار کنند. مدت اعتبار این ویزا بستگی به مدت تحصیل متقاضی در کانادا دارد.

در صورتی که مدت تحصیل متقاضی 8 ماه تا 2 سال باشد به اندازه ی مدت تحصیل برای او ویزا صادر می شود، مثلا اگر متقاضی به مدت 8 ماه در کانادا تحصیل کرده باشد، ویزای او 8 ماه اعتبار خواهد داشت.

در صورتی که متقاضی در مقطع تحصیلی بلند مدت و بیشتر از 2 سال تحصیل کرده باشد، برای او ویزای PGWP با اعتبار 3 ساله صادر می شود.

آیا اعتبار ویزای کار پس از تحصیل کانادا قابل تمدید است؟

ویزای کار پس از تحصیل کانادا یا PGWP قابلیت تمدید ندارد و متقاضی باید بتواند در طول دوره ی مورد نظر کار تمام وقت پیدا کند و برای اخذ اقامت اقدام نماید. همچنین این ویزا فقط یک بار و برای یک دوره ی تحصیلی برای متقاضی صادر می شود و در صورتی که متقاضی برای یک دوره ی تحصیلی این ویزا را دریافت کرده باشد، در پایان تحصیلات در یک دوره ی دیگر برای او ویزای PGWP صادر نخواهد شد.

مدت اعتبار پاسپورت برای اخذ ویزای کار پس از تحصیل کانادا

برای اخذ ویزای کار پس از تحصیل کانادا مدت اعتبار پاسپورت (گذرنامه) بسیار اهمیت دارد. در صورتی که برای دریافت اعتبار کامل این ویزا نیاز به تمدید پاسپورت باشد برای تمدید آن به متقاضی اطلاع می دهند، در غیر این صورت ویزای PGWP تنها تا زمان اعتبار پاسپورت معتبر است و در صورت پایان اعتبار پاسپورت، اعتبار ویزای کار پس از تحصیل کانادا نیز منقضی می شود.

مزایای اخذ ویزای کار پس از تحصیل کانادا

ویزای کار پس از تحصیل کانادا (PGWP) این امکان را برای فارغ التحصیلان خارجی فراهم کرده است که بدون داشتن پیشنهاد شغلی از سوی کارفرمای کانادایی بتوانند برای اخذ ویزای کار اقدام نمایند و بدون محدودیت و برای هر کارفرمایی در سراسر این کشور به کار مشغول شوند.

متقاضی می تواند از طریق برنامه‌ ویزای PGWP مجوز کار آزاد یا ورک پرمیت کانادا را با اعتبار حداکثر 3 ساله دریافت کند. دارندگان این ویزا می توانند در صورت یافتن یک شغل تمام وقت برای اخذ اقامت دائم این کشور اقدام کنند.

متقاضیان می توانند علاوه بر تحصیل با روش های دیگری مانند کار و سرمایه گذاری به کانادا مهاجرت کنند، مانند مهاجرت از طریق اخذ ویزای استارت آپ کانادا، کارآفرینی و ویزای خوداشتغالی کانادا و...

 

 

 

 
صفحه قبل 1 2 3 4 5 صفحه بعد